alina_mihaela
12th March 2008, 08:31
Salutare salutare !!!
Cunoaste cineva ceva despre hotelul Tatlises???
As avea mare nevoie de ajutor.Acolo vreau sa merg anul acesta.
Pentru toti cei care vreti sa mergeti in Turcia va recomand sa nu stati pe ganduri.Eu am fost si anul trecut in Kusadasi si a fost de vis.Din acest motiv anul acesta merg tot acolo dar la alt hotel.Deci stiti ceva despre Tatlises????
Multumesc!!
En-ki
12th March 2008, 10:58
Am fost de mult in Kusadasi, in 2003. Mi s-a parut excelent. Am fost cu autocarul, cu oprire la Troia si Efes incluse in pretul initial, iar de acolo am ales diferite excursii optionale, erau pe faleza de la Ladies Beach una langa alta ofertele. Am luat excursie la Pamukale si Hierapolis, apoi am ales o excursie care avea incluse: Priene, Milet si Didima - parerea mea e ca nu trebuie ratate astea, si am mai luat ca optional o croaziera. Mai aveau si alte excursii dar erau prea lungi. Ladies Beach era jalnica, ingusta sa mori nu alta
, si noaptea nici nu te lasau sa cobori pe plaja.
Am stat la hotel Barbados - cu mic dejun si cina bufet suedez. Nota 10 pentru hotel. IN Kusadasi mi-a placut bazarul
si mai ales negociatul diverselor chestii. intentionez sa merg din nou, poate anul viitor, si de data asta cu transport propriu si cu ceva mai multi bani, ca am vazut lucruri simpatice de cumparat.
Fata de greci, mi s-a parut ca turcii sunt mai dezvoltati ca turism, mai primitori, mai comunicativi.
sweet_lorry
12th March 2008, 14:01
artemisa, eu ziceam ca am gfasit oferta cu transport cu autocarul la Patriot nu la Jeka... Jeka ofera sejur individual...
artemisa24
12th March 2008, 18:05
QUOTE (sweet_lorry @ Mar 12 2008, 14:01)

artemisa, eu ziceam ca am gfasit oferta cu transport cu autocarul la Patriot nu la Jeka... Jeka ofera sejur individual...
eu am ramas marcata de transportul celor de la faras, asa ca....
anonima1
12th March 2008, 19:11
sa nu uitati la intoarcere sa scrieti pe forum unde ati fost cazati si ce impresii v-au lasat turcii.......
eu vreau sa merg de fapt la anul
acum am facut rezervare pt grecia
viviadi
13th March 2008, 16:29
Buna! Sunt nou-venita pe acest site si as avea nevoie de ajutorul vostru. Am citit toate paginile, am adunat unele informatii f utile. Astfel, am hotarat sa mergem in concediu in Kusadasi. Am cautat oferte (la agentii deoarece sotul meu considera ca e mai bine) si am gasit una care pare a fi pe gustul nostru. E vb de un scurt circuit si cazare in Kusadasi (la hotel Minay).
Intrebarile mele sunt:
1. Pe forumurile internationale, acest hotel este pozitionat la 150m de mare, iar pe site-ul agentiei este la 300m. E posibil sa fie vorba de ... cazare la alt hotel si agentia sa nu doreasca a mentiona acest lucru? (desi am sunat la agentie si mi-au spus ca e vorba de hotel Minay si ca e la 300m).
2. Ce suma am avea nevoie ( cheltuieli diverse- o suma medie) pentru aceasta statiune? Mentionez ca avem demipensiune si 3 excursii incluse in pret.
3. Daca se poate sa-mi spuneti cat de serioasa e Omnia - cei care ati fost cu ei
amar20
13th March 2008, 19:04
QUOTE (viviadi @ Mar 13 2008, 16:29)

Buna! Sunt nou-venita pe acest site si as avea nevoie de ajutorul vostru. Am citit toate paginile, am adunat unele informatii f utile. Astfel, am hotarat sa mergem in concediu in Kusadasi. Am cautat oferte (la agentii deoarece sotul meu considera ca e mai bine) si am gasit una care pare a fi pe gustul nostru. E vb de un scurt circuit si cazare in Kusadasi (la hotel Minay).
Intrebarile mele sunt:
1. Pe forumurile internationale, acest hotel este pozitionat la 150m de mare, iar pe site-ul agentiei este la 300m. E posibil sa fie vorba de ... cazare la alt hotel si agentia sa nu doreasca a mentiona acest lucru? (desi am sunat la agentie si mi-au spus ca e vorba de hotel Minay si ca e la 300m).
2. Ce suma am avea nevoie ( cheltuieli diverse- o suma medie) pentru aceasta statiune? Mentionez ca avem demipensiune si 3 excursii incluse in pret.
3. Daca se poate sa-mi spuneti cat de serioasa e Omnia - cei care ati fost cu ei
inainte de orice schimba rezervarea si ia all inclusive.
mincarea la restaurant sau la terase e destul de scumpa.ca si bauturile de altfel.din cite imi amintesc undeva la 15-17 euro o friptura cu garnitura.asa ca...
ce intelegi prin cheltuieli diverse?
din cite imi amintesc o bere pe terase pleaca de la 1.5 euro,cockteilurile de la 3,o apa plata la 1.5 litri in supermarket in jur de 0.5 euro
viviadi
13th March 2008, 22:23
Iti multumesc pentru raspuns, amar20!
Inca nu am facut rezervarea. Prin "cheltuieli diverse" ma refeream la distractii, racoritoare, pranzul, fructe.... asa ceva. Nu vrem all inclusiv deoarece vrem sa incercam specialitati turcesti si nu prea suntem "mancaciosi" - mai ales pe timpul verii. De aceea intrebam de un venit mediu (pt fructe, racoritoare, distractii, intrarea la diverse obiective turistice).
amar20
14th March 2008, 08:33
QUOTE (viviadi @ Mar 13 2008, 22:23)

Inca nu am facut rezervarea. Prin "cheltuieli diverse" ma refeream la distractii, racoritoare, pranzul, fructe.... asa ceva. Nu vrem all inclusiv deoarece vrem sa incercam specialitati turcesti si nu prea suntem "mancaciosi" - mai ales pe timpul verii. De aceea intrebam de un venit mediu (pt fructe, racoritoare, distractii, intrarea la diverse obiective turistice).
eu m-am descurcat cu 500 de euro.
gogoroiu
14th March 2008, 21:36
QUOTE (viviadi @ Mar 13 2008, 22:23)

in primul rand iti sugerez sa te duci in a doua jumatate a lunii septembrie cand soarele nu mai e ucigator ca in timpul verii si toate fructele sunt coapte si ieftinute (eu am luat smochine cu 1.5 euro/kg si am aflat ca erau si la 1 euro, ar fi un exemplu...) si preturile mai jos...
in kusadasi nu prea ai distractii de noapte asa ca ar trebui sa mergi la un hotel cu AI care are animatie puternica. Kusadasi e un orasel cam ca mangalia ca viata...
Poti iesi seara in oras cu dolmusul (maxi-taxi) care costa $1 de persoana pe cursa.
In oras sunt multe locuri interesante de vazut si la restaurante poti manca chestii traditionale turcesti si cred ca amar20 s-a tepuit cu mancarea la 17 euro portia... (fructele de mare erau la 10 euro portia mare si fructele de mare sunt scumpute, erau multe alte feluri mai ieftine si ce e misto e ca toate au poza si poti comanda dupa poze, berea la 2 euro, sucurile cam la fel...) ma refer la terasele din centru. Un kebab din ala la lipie infasurata, micut si mai nasol ca in bucuresti e 2 iepurasi. Daca nu sunteti mancai, o masa nu va va costa la terase mai mult de 25-30 cu tot cu ciubuc...
In jur de 500 de caciula un AI decent cu avionul si acolo inca vreo 200 de caciula, inseamna cam 700 de caciula... Mentionez ca se vor duce cam 200 pe excursii si obiective. Adica mai clar: daca sunteti 2, 1000 e vacanta , 200 excursii diverse, 200 cheltuieli in oras, cu mentiunea ca am pus toate scorurile la maxim.
Evident, daca vrei cu autocarul sau auto propriu iesi mai ieftin.
Diferenta dintre half board si all inclusive s-ar putea transforma intr-o problema deoarece vei constata ca mai mult te costa la HB+ mese si ce vrei tu decat la AI+ cheltuieli diverse. Asta in conditiile in care nu vrei sa faci foamea si setea intre micul dejun si cina...
ehee.. sunt multe de zis...
viviadi
15th March 2008, 13:45
Va multumesc pentru raspuns!
Poate ar fi mai bine in Marmaris?
gogoroiu
15th March 2008, 20:55
QUOTE (viviadi @ Mar 15 2008, 13:45)

Va multumesc pentru raspuns!
Poate ar fi mai bine in Marmaris?
la marmaris nu am fost insa stiu ca acolo e viata de noapte adevarata dar e cam scump deoarece e statiunea preferata a nemtilor/englezilor si astia au dare de mana...
royal123
16th March 2008, 14:00
Salut,
am tot vazut ca este una din cele mai laudate destinatii si vreau sa incerc si eu anul asta Turcia si in special Kusadasi.
Am gasit o oferta de la ABTurism KUSADASI – Insula SAMOS (Grecia) - ISTANBUL la pretul de 335 € pt: 03.07, 04,09 pt 11 zile cu autocarul la hotel MINAY *** . Nu ma prea intereseaza hotelul ca nu o sa stam prin camera prea mult.A auzit cineva de hotelul asta?Sau de agentia asta?Poate s a mai inscris cineva ...Astept impresii sau sugestii pt alte variante in jurul acestui pret de 335 euro de persoana cu plecare la inceputul lunii iulie si pana pe 17 iulie.va multumesc
royal123
gogoroiu
16th March 2008, 20:42
QUOTE (royal123 @ Mar 16 2008, 14:00)

Salut,
am tot vazut ca este una din cele mai laudate destinatii si vreau sa incerc si eu anul asta Turcia si in special Kusadasi.
Am gasit o oferta de la ABTurism KUSADASI – Insula SAMOS (Grecia) - ISTANBUL la pretul de 335 € pt: 03.07, 04,09 pt 11 zile cu autocarul la hotel MINAY *** . Nu ma prea intereseaza hotelul ca nu o sa stam prin camera prea mult.A auzit cineva de hotelul asta?Sau de agentia asta?Poate s a mai inscris cineva ...Astept impresii sau sugestii pt alte variante in jurul acestui pret de 335 euro de persoana cu plecare la inceputul lunii iulie si pana pe 17 iulie.va multumesc
royal123
335 cu tot cu transport?
cati bani esti dispus sa dai?
335 e cam putin pt varf de sezon...
daca nu dispui de mai mult sugestia mea ar fi sa te duci in septembrie cand mai coboara preturile
viviadi
17th March 2008, 00:09
Cred ca e vorba de aceeasi oferta pe care o are si Omnia. E vorba de ceva suspect? Are si 3 excursii incluse in pret. Am gasit si mai ieftin (o agentie din Brasov).Anul trecut am fost la greci (cu 155 euro- transport+cazare la 40 m de plaja) si a fost super.
Eu cred ca dispozitia si gandurile cu care pleci din tara iti afecteaza concediul. Trebuie sa iei in calcul mai multe "principii": ce doresti de la concediu? (sa lenevesti, sa vizitezi ...); cum sa te distrezi? (in hotel de lux, pe plaja, pe ...oriunde) si mai ales trebuie sa analizezi bugetul disponibil.
Un concediu este "asa cum il faci", nu cat platesti (eeeee, acum am exagerat putin).
royal123
17th March 2008, 15:58
QUOTE (viviadi @ Mar 17 2008, 00:09)

Cred ca e vorba de aceeasi oferta pe care o are si Omnia. E vorba de ceva suspect? Are si 3 excursii incluse in pret. Am gasit si mai ieftin (o agentie din Brasov).Anul trecut am fost la greci (cu 155 euro- transport+cazare la 40 m de plaja) si a fost super.
Eu cred ca dispozitia si gandurile cu care pleci din tara iti afecteaza concediul. Trebuie sa iei in calcul mai multe "principii": ce doresti de la concediu? (sa lenevesti, sa vizitezi ...); cum sa te distrezi? (in hotel de lux, pe plaja, pe ...oriunde) si mai ales trebuie sa analizezi bugetul disponibil.
Un concediu este "asa cum il faci", nu cat platesti (eeeee, acum am exagerat putin).
buna!
Da,e aceiasi oferta cu cea de la Omnia si cred ca pretul e mai mic din cauza ca se calatoreste cu autocarul si nu cu avionul,iar hotelul este unul de 3 stele si nu de 5,demipensiune ,nu all inclusive.
Ai putea sa-mi dai si mie numele agentiei din Brasov?
Anul trecut cu ce agentie ai fost?
Crezi ca ar fi mai indicat sa luam excursia de la Omnia decat de la AbTurism??Excursiile sunt absolut identice,cu aceleasi zile de plecare,cu aceiasi cazare si cu aceleasi excursii...
Multumesc mult.
viviadi
17th March 2008, 16:42
Firma din Brasov se numeste OMTravel (de pe forum am luat-o si eu), dar nu au excursii in pret.
Nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu agentia de la care sa cumperi. Si eu am gasit oferta la mai multe agentii, dar o voi lua de la Omnia. Am sunat si la celelalte agentii la care am gasit oferta si toti m-au intrebat daca e vb de sejurul de la Omnia. Nu stiu ce sa-ti spun. Toate plecarile sunt din Bucuresti (chiar si la alte agentii)
Anul trecut am fost cu o firma din Timisoara (As Tour- f seriosi).
royal123
17th March 2008, 16:47
QUOTE (viviadi @ Mar 17 2008, 16:42)

Firma din Brasov se numeste OMTravel (de pe forum am luat-o si eu), dar nu au excursii in pret.
Nu stiu ce sa-ti spun in legatura cu agentia de la care sa cumperi. Si eu am gasit oferta la mai multe agentii, dar o voi lua de la Omnia. Am sunat si la celelalte agentii la care am gasit oferta si toti m-au intrebat daca e vb de sejurul de la Omnia. Nu stiu ce sa-ti spun. Toate plecarile sunt din Bucuresti (chiar si la alte agentii)
Anul trecut am fost cu o firma din Timisoara (As Tour- f seriosi).
Da,am vazut si eu ca toate plecarile sunt din Bucuresti.Tocmai am trimis un mail la Omnia sa vad daca mai au locuri,daca nu raspund ii sun maine si am sa trimit si banii...Pana la urma alegem si noi tot Omnia,ca din cate am citit pe aici sunt cei mai seriosi.
Voi in ce perioada vreti sa mergeti?Noi vrem sa plecam pe 3.07.
Mai discutam pana atunci,ok??
viviadi
17th March 2008, 18:45
Si noi in 3.07. Sunt locuri ca am vb eu cu ei azi
.
Putem "vorbi" pe mess : adria00ro@yahoo.com
rodicag
18th March 2008, 21:05
Salut, anul acesta vreau sa ma duc in Kusadasi la hotel Asena poate sa i-mi dea si mie cineva detalii despre acest hotel?
Multumesc
artemisa24
18th March 2008, 21:12
pt. oztan: spune-mi si mie, te rog, cum este transportul local intre Kusadasi si Marmaris? ma refer la cat de dese sunt autobuzele si de unde se iau? poti sa-mi dai o adresa unde sa ma pot lamuri? aceeasi intrebare si pt. cei care au folosit aceste autobuze... multumesc
CornelB
18th March 2008, 23:22
QUOTE (rodicag @ Mar 18 2008, 21:05)

Salut, anul acesta vreau sa ma duc in Kusadasi la hotel Asena poate sa i-mi dea si mie cineva detalii despre acest hotel?
Multumesc
Citeste aici doua impresii ale unor familii de români care te vor ajuta să-ți faci o părere - spun eu edificatoare - despre Hotel Asena. Pare un hotel ok pentru banii dați...
musuroi
19th March 2008, 12:13
dar despre vera prince ada ce parere aveti?
CornelB
19th March 2008, 12:30
QUOTE (musuroi @ Mar 19 2008, 12:13)

despre Vera Prince Ada toată lumea a zis de bine, atât aici pe forum, cât și pe siteurile de impresii.
Acuma bine, poate o să mai găsești câte un exaltat care se aștepta la cine știe ce condiții ultra-extra-super și o fi rămas nemluțumit.
Este, totuși un hotel de 3+ stele, dar mai bun decât multe, foarte multe dintre cele de 4 stele, în opinia mea.
gogoroiu
19th March 2008, 17:01
QUOTE (musuroi @ Mar 19 2008, 12:13)

studentesc
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.