Kusadasi
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104

rottweiler2007

QUOTE (Dari@ @ Dec 31 2007, 09:54) *
tocmai sunt la Kusadasi. prın Europa Travel. firma... dezamagire desi stiam, mai fusesem cu ei, dar am zis hai, ca poate intre tımp s-au maturizat. a treia oara chiar ca nu ma mai prind de musterita.

hotelul Arora: caldura asa si asa, dimineata stranuti de frig, desi aerul conditionat arata 30 de grade, dar nu-l poti seta cum vreı tu. asternuturı de tot ra...tul. nıste paturı pe care nu-mi venea sa pun nici mana dar sa ma mai bag sub ele cu ceva din material de prosop de bucatarie, de la oferta aia knorr...

mancarea e ok, sa vedem ce va fı diseara la masa de rev.

vara probabil ca hotelul este ok dar iarna nu recomad celor maı frigurosi.

plus ca netul nu e free, ci costa 5 lire adıca vreo 3 euro ora...

1. europa travel este o agentie specializata pe insula thassos nu pe turcia, e ca si cum te-ai duce la pediatru cind te dor dintii
2. oricum nu agentia de turism e de vina ca in hotel e frig, nu agentia de turism iti face tie focul in camera sau iti aduce paturi noi
3. eu scriu din mexic , din cancun, de la un hotel unde costa 110 euro / zi / pers si nu 20 cit e la arora acum, iar netul este 5 dolari juma de ora.
Dari@
1. o agentie de turism e specializata pe servicii turistice, nu pe tari sau si mai jalnic, pe regiuni mici. iar asta nu inseamna ca alte oferte trebuie sa fie de nivel inferior. serviciile de care mai multi turisti nu au fost multumiti se refera la faptul ca soferii si ghida - care era o femeie minunata, dar nu avea nici o treaba cu ghidaritul, unde trebuie un om cu aplomb nu o femeie cu voce ezitanta si care ne intreba pe noi la tot pasul ce si cum... - asadar soferii si ghida erau pentru prima oara pe acest traseu si bajbaiau drumul, intr-o oarecare masura, nu ni se dadeau informatii clare cu privire la program, adica nu ni se dadeau informatii aproape deloc. am mai fost in excursii si cu alte agentii si am observat ca totul se desfasoara exact ca la o conferinta. se respecta un program, se spune clar ce se vizitreaza cat dureaza vizita, la ce ora este masa, unde, cat dureaza masa, etc. noi nu stiam mai nimic, totul era spus vag, in ultimele minute, o ora erau de fapt 100 de minute sau mai mult, etc.... informatiile date de ghida erau luate dintr-un ghid turistic controversat, iar daca se cereau lamuriri suplimentare replica ezitant ca ea nu este istoric si nu stie mai mult.
2. sigur ca hotelul este responsabil de ceea ce ofera el acolo, dar agentia nu ar trebui sa vada camerele inainte de a incheia contractul? sau contractele se incheie online ori prin fax? asta ca sa nu mai spun ca la alte agentii aceeasi excursie, cu o vizita in plus, a costat ceva mai ieftin si din cate am auzit in autocar, lumea spune ca este o agentie cautata si reputata - OMNIA. plus ca Omnia nu te obliga sa iei camera single daca nu calatoresti insotit.

cele cateva locuri vizitate au salvat pachetul turistic oferit de Europa Travel.
Dar raman la ideea ca pot face alta alegere pe viitor.

frunzicu
Salut !
Vreau sa merg si eu anu asta in Kusadasi si as vrea sa ma cazez la hotel Ayma. Stie cineva ceva despre el k din cate am citit mai devreme nu prea e bine sa te increzi in pozele care se ofera la agentiile de turism.Si inca un lucru as vrea sa stiu cum sunt preturile de la restaurante sau fast-food-uri ca nu am auzit ca la all-inclusive sunt destul de putine feluri de mancare.

Multumesc. Salutare tuturor! thumbsup.gif
rottweiler2007
QUOTE (Dari@ @ Jan 6 2008, 00:37) *
1. o agentie de turism e specializata pe servicii turistice, nu pe tari sau si mai jalnic, pe regiuni mici. iar asta nu inseamna ca alte oferte trebuie sa fie de nivel inferior. serviciile de care mai multi turisti nu au fost multumiti se refera la faptul ca soferii si ghida - care era o femeie minunata, dar nu avea nici o treaba cu ghidaritul, unde trebuie un om cu aplomb nu o femeie cu voce ezitanta si care ne intreba pe noi la tot pasul ce si cum... - asadar soferii si ghida erau pentru prima oara pe acest traseu si bajbaiau drumul, intr-o oarecare masura, nu ni se dadeau informatii clare cu privire la program, adica nu ni se dadeau informatii aproape deloc. am mai fost in excursii si cu alte agentii si am observat ca totul se desfasoara exact ca la o conferinta. se respecta un program, se spune clar ce se vizitreaza cat dureaza vizita, la ce ora este masa, unde, cat dureaza masa, etc. noi nu stiam mai nimic, totul era spus vag, in ultimele minute, o ora erau de fapt 100 de minute sau mai mult, etc.... informatiile date de ghida erau luate dintr-un ghid turistic controversat, iar daca se cereau lamuriri suplimentare replica ezitant ca ea nu este istoric si nu stie mai mult.
2. sigur ca hotelul este responsabil de ceea ce ofera el acolo, dar agentia nu ar trebui sa vada camerele inainte de a incheia contractul? sau contractele se incheie online ori prin fax? asta ca sa nu mai spun ca la alte agentii aceeasi excursie, cu o vizita in plus, a costat ceva mai ieftin si din cate am auzit in autocar, lumea spune ca este o agentie cautata si reputata - OMNIA. plus ca Omnia nu te obliga sa iei camera single daca nu calatoresti insotit.

cele cateva locuri vizitate au salvat pachetul turistic oferit de Europa Travel.
Dar raman la ideea ca pot face alta alegere pe viitor.

1. d-aia romanul se pricepe la toate si la nimic ! ca e si zugrav si instalator si fotbalist ! face din toate si nimic bine ! mai bine faci ceva perfect sau ma rog cit mai aproape de perfect.
2. agentiile nu inkeie , cel putin pe turcia ca despre ea vorbim, contracte direct cu hotelurile ci au perteneri locali care ei inkeie contractele cu hotelurile...
in rest numai aberatii scrii ! si ce face omnia de nu iti da SGL ???? iti face partaj ca la olanesti ?
Dari@
1. da' altii, din alte tari, de ce stiu sa faca de toate si foarte bine? la noi nu se poate? sigur, ca nu. noi suntem doar aroganti, oferim servicii care nu exista decat in imaginatia patronilor si, pe banii clientului, firmele private joaca tot cum vor ele.

2. foarte prost... oricum, pe mine Istanbulul m-a dezamagit din foarte multe puncte de vedere. dar asta e o alta discutie.

3. OMNIA iti da single doar daca tu vrei, iar daca tu calatoresti singur si nu vrei sa stai in single, iti dau ei pe cineva in camera, iar daca nu iti gasesc un coleg de camera, nu esti obligat sa platesti supliment de single, chiar daca vei sta singur intr-o dubla. la asta m-am referit. ca pe mine E.T. m-a obligat sa platesc suplimentul. uitat-te pe site-ul Omnia Travel si vei vedea. si cred ca este adevarat, pt. ca asta vara am fost cu Romantic Travel in Italia, si, la fel, daca erai singur si plateai loc in dubla, nu era nici o problema, ori iti gaseau ei coleg de camera, ori stateai singur in camera fara sa fii obligat sa platesti suplimentul de single. adica poti alege ce varianta vrei.
la E.T. esti obligat sa platesti single daca nu ai sot/prieten-a/ cu care sa mergi.
si sincer, preferam sa am in buzunar acei 120 de euro decat sa-i dau pe camera ...
rottweiler2007
QUOTE (frunzicu @ Jan 6 2008, 02:16) *
Salut !
Vreau sa merg si eu anu asta in Kusadasi si as vrea sa ma cazez la hotel Ayma. Stie cineva ceva despre el k din cate am citit mai devreme nu prea e bine sa te increzi in pozele care se ofera la agentiile de turism.Si inca un lucru as vrea sa stiu cum sunt preturile de la restaurante sau fast-food-uri ca nu am auzit ca la all-inclusive sunt destul de putine feluri de mancare.

Multumesc. Salutare tuturor! ohmy.gifK:

nu te intepa singur cu ayma !!! e varza si la fel zona in care se afla situat !
annasibogdan
QUOTE (frunzicu @ Jan 6 2008, 02:16) *
Salut !

Multumesc. Salutare tuturor! ohmy.gifK:

Iti recomand unul din hotelurile Richmond sau Grand Blue Sky.Nu stiu care ar fi diferenta de pret , dar cel putin stii ca ce platesti aia primesti. Totul este ok, incepand de la camere, mancare, servicii, etc. Poate singurul dezavantaj este ca Richmond este in afara orasului.

frunzicu
da ms mult ... e bine k am inceput din timp ca sa aflu cat mai multe detalii...
salutare tuturor !
jegenny
Vreau sa plec in iunie in Kusadasi la hotel prelude de 4* imi poate cineva da relatii care a mai fost acolosi ce bani sa luam la noi euro, dolari.plsss cineva sa-mi raspunda confusedsmiley.png
Ravy

Lire turcesti e cel mai bine, zic eu... Cursurile nu sunt avantajoase... asa ca... Iti recomand sa ai si euro la tine pentru excursiile optionale care sunt in Euro, dar multe le poti plati si in lire turcesti... In functie de ce bani ai sigur iti va cere d-ailalti. wink.gif
Eu am fost la batihan, dar banuiesc ca peste tot este la fel!

Bafta!
o_dor
QUOTE (jegenny @ Jan 21 2008, 16:20) *
Vreau sa plec in iunie in Kusadasi la hotel prelude de 4* imi poate cineva da relatii care a mai fost acolosi ce bani sa luam la noi euro, dolari.plsss cineva sa-mi raspunda confusedsmiley.png

Noi am avut in ordinea cantitatii: euro, dolari si foarte putine YTL.
La sfirsit, nu ni s-a parut ca ar fi fost mai bine sa facem platile numai in YTL, cursul fiind "reglat" invariabil printr-un 3-5 euro in minus. Dolarii i-am folosit pentru inghetata copiilor, bacsis, taxi la un curs de 1/1 cu euro.

Ar fi trebuit sa avem mai multe lire pentru autostrada, pentru intrari la muzee si platile pe marginea drumului (crisma satului, vinzatori de flori). Cind am ramas fara YTL am platit si la muzee cu credit card (la Efes parca 40). La Bergama Asklep. a fost chiar hilar: "Nu aveti o lira?! O lira?! Dar cit aveti?" si au fost bune cele 0,40 sau 0,60 ramase prin buzunare.

Amabilitatea turcilor este impinsa la extrem:
la plecarea de la ultimul hotel, la ora 06.15 am platit cheltuielile din ziua anterioara cu credit card si pentru ca eram sigur ca nu am de unde sa obtin cele 15-20 YTL pentru ferry, l-am rugat pe patron sa rotunjeasca suma si sa-mi dea lire. Comision? 0. A adaugat 25 si 25 mi-a dat. Tesekkur ederim. Saglikla goruselim.

Iar pentru Kusadasi -vazut de noi- te asigur ca in piata taraneasca (alimentara) vei putea plati cu card direct la producatorul de brinzeturi.

Pentru noi care schimbam lei in euro si apoi euro in YTL mi s-a parut bun, avantajos cursul pe care zic ca am reusit sa-l calculez la platile efectuate prin card.

jegenny
...ms la cei care mi-au raspuns in legatura cu banii, dar de hotel stie cineva ceva?????
jegenny
am inteles cum e cu banii dar de hotel prelude kusadasi a auzit cineva????
liviu85
Cine si ce stie despre Hotelul Akfen din Kusadasi? Care sunt conditiile? A fost cineva cazat in acest hotel??? scratchchin.gif
artemisa24
" asta ca sa nu mai spun ca la alte agentii aceeasi excursie, cu o vizita in plus, a costat ceva mai ieftin si din cate am auzit in autocar, lumea spune ca este o agentie cautata si reputata - OMNIA. plus ca Omnia nu te obliga sa iei camera single daca nu calatoresti insotit."

dar iti baga pe gat, vrei nu vrei, niste excursii care poate acolo nu mai ai chef sa le faci sau in orice caz nu pe toate...(cel putin 3 excursii, cica optionale, le platesti in clipa in care achiti excursia, vezi Doamne, la preturile practicate de agentiile locale). ati comparat vreodata costurile excursiilor acolo???????????????
halal agentie cautata si, mai ales reputata...IN CE????????? death.gif death.gif death.gif
liviu85
Chiar nu stie nimeni nimic despre hotelul Akfen din Kusadasi? Sunt conditii acceptabile?? worthy.gif ?
jegenny
...cine stie cum e in perioada 12-20 iunie vremea in kusadasi mai ales apa??????????????? Si de hotel prelude tot nu a auzit nimeni????????? mellow.gif
radovici
As dori sa aflu informatii despre hotel grand Efe kusadasi.
CornelB
offf, câtă comoditate, un simplu search după "grand Efe" ți-ar fi adus... suprize-suprize, lol

okey, hai să-ți acordăm circumstanțe atenuante presupunând că ești novice pe forum, având în vedere nr. de posturi. [Ca să nu mai zic că posibil să fii sârb 'd-al meu' tongue.gif ]

Uite, fă click aici și citește, vei găsi o multutudine de impresii despre Grand Efe. Plus ceva fotografii - bănuiesc relevante...
jegenny
HOTEL PRELUDE .......A AUZIT CINEVA DE EL CA TOT ZBIER AICI SI NU IMI RASPUNDE NIMENI confusedsmiley.png
sweet_lorry
QUOTE (jegenny @ Jan 29 2008, 01:31) *
HOTEL PRELUDE .......A AUZIT CINEVA DE EL CA TOT ZBIER AICI SI NU IMI RASPUNDE NIMENI confusedsmiley.png

Eu as vrea sa merg aici in iunie si din ce am gasit eu pe net, mi se pare destul de ok. Review-urile sunt bune... Mi se pare cam nasol faptul ca este cam la 6 sau 16 km de centrul kusadasi-ului (difera aceasta informatie de la site la site) dar am inteles k sunt mini bus*uri gratuite care te duc in oras......

ticris68
QUOTE (jegenny @ Jan 29 2008, 00:31) *

Daca te uiti pe Google Earth , la doua parcele sud de hotel Ephesia este hotel Prelude (sunt si cateva fotografii)
ticris68
QUOTE (sweet_lorry @ Jan 30 2008, 22:23) *
Eu as vrea sa merg aici in iunie si din ce am gasit eu pe net, mi se pare destul de ok. Review-urile sunt bune... Mi se pare cam nasol faptul ca este cam la 6 sau 16 km de centrul kusadasi-ului (difera aceasta informatie de la site la site) dar am inteles k sunt mini bus*uri gratuite care te duc in oras......

Este la 16 km de centrul Kusadasi, iar minibus-urile nu sunt gratis dar nu sunt nici scumpe.
liviu85
HEI !!!!!! CHIAR NU STIE NIMENI NIMIC DESPRE HOTELUL AKFEN DIN KUSADASI??? MACAR SA-MI ZICA CA STIE CA NU STIE , CA A FOST CA NU A FOST, DE CE NU IMI RASPUNDE NIMENI???? blink.gif
frunzicu
Salut!
Vreau sa merg anul acesta in Kusadasi si as dori sa aleg fara masa, nu de alta dar niciodata nu cred ca voi putea ajunge la timp si decat asa mai bine deloc.Intrebarea mea e urmatoarea care sunt preturile la restaurante/fast-food-uri si cam cat ar costa masa pe o zi in kusadasi de persoana?
Multumesc. coolspeak.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.