tocmai sunt la Kusadasi. prın Europa Travel. firma... dezamagire desi stiam, mai fusesem cu ei, dar am zis hai, ca poate intre tımp s-au maturizat. a treia oara chiar ca nu ma mai prind de musterita.
hotelul Arora: caldura asa si asa, dimineata stranuti de frig, desi aerul conditionat arata 30 de grade, dar nu-l poti seta cum vreı tu. asternuturı de tot ra...tul. nıste paturı pe care nu-mi venea sa pun nici mana dar sa ma mai bag sub ele cu ceva din material de prosop de bucatarie, de la oferta aia knorr...
mancarea e ok, sa vedem ce va fı diseara la masa de rev.
vara probabil ca hotelul este ok dar iarna nu recomad celor maı frigurosi.
plus ca netul nu e free, ci costa 5 lire adıca vreo 3 euro ora...
hotelul Arora: caldura asa si asa, dimineata stranuti de frig, desi aerul conditionat arata 30 de grade, dar nu-l poti seta cum vreı tu. asternuturı de tot ra...tul. nıste paturı pe care nu-mi venea sa pun nici mana dar sa ma mai bag sub ele cu ceva din material de prosop de bucatarie, de la oferta aia knorr...
mancarea e ok, sa vedem ce va fı diseara la masa de rev.
vara probabil ca hotelul este ok dar iarna nu recomad celor maı frigurosi.
plus ca netul nu e free, ci costa 5 lire adıca vreo 3 euro ora...
1. europa travel este o agentie specializata pe insula thassos nu pe turcia, e ca si cum te-ai duce la pediatru cind te dor dintii
2. oricum nu agentia de turism e de vina ca in hotel e frig, nu agentia de turism iti face tie focul in camera sau iti aduce paturi noi
3. eu scriu din mexic , din cancun, de la un hotel unde costa 110 euro / zi / pers si nu 20 cit e la arora acum, iar netul este 5 dolari juma de ora.