xew
28th September 2009, 20:30
Deschid acest topic, pentru a va povesti despre aceasta firma, care vinde si comercializeaza alarme auto, produse audio auto, etc si tot ce tine de acest domeniu.
In trecut am mai avut de-a face cu aceasta firma, pe motiv ca este cea mai aproape de mine (locuiesc in Bucuresti, Drumul Taberei), s-au purtat cat de cat, cum trebuie, vorba, le era scoasa din gura cu clestele, nu am fost pe deplin multumit de serviciile lor si cum sunt mereu pe fuga, am zis ca hai sa mai incerc odata, poate nu e dracu chiar asa de negru.
M-am inselat.
Incepe sa fie negru, taciune.
Cum maine este ziua de nastere a fratelui meu, m-am gandit sa-i fac un cadou, o surpriza, sa-i iau un radio-cd si sa-l montez pana vine el de la servici.
Zis si facut.
Am fost, am cumparat cd-ul, am sunat la aceasta firma pentru montaj, asta pentru ca doream sa-mi puna stampila lor pe certificatul de garantie, sa pot beneficia de garantie, altfel, apelam la vreun prieten care monteaza in parcare si nu aveam problemele astea.
In jurul orei 17.30, am sunat si am intrebat daca pot veni in seara asta si ajung in maxim o ora jumate, au spus ca nu e problema, pot sa vin, ca oricum ei au program pana la ora 20.00.
Am intrebat daca doreste un nume sau un numar de inmatriculare, daca e nevoie de programare, la care cel cu care vorbeam la telefon a spus ca nu e nevoie, ca ei sunt acolo.
Plec de la munca, din Balta Alba, Trapezului, sa ajung repede in Drumul Taberei, Valea Ialomitei, alerg, rup masina-n doo, ii dau in gura ca la coasa (la masina), ca asa sunt eu mai prost de felul meu, sunt parolist si nu vreau sa intarzii, ajung acasa, iau masina fratelui meu, ajung la aceasta firma unde gasesc doar un baiat care lucra la un Passat si un fel de sef, care ma trimite la plimbare pe motiv ca nu are cine sa lucreze la masina mea, sa vin maine, sau poimaine.
L-am intrebat pe acel pui de sef cu cine pot discuta problema mea, cine a raspuns la telefon cand am sunat eu, cu cine am discutat de problema mea, cine era cel care mi-a spus la telefon ca pot veni linistit, ca nu e problema, ca nu am nevoie de programare la care el a spus ca nu stie, poate a fost seful lui.
Dupa care mi-a inchis usa-n nas, pe partea unde eram eu si a deschis-o pe partea cealalta.
Sincer, mie mi-a lasat un gust amar, imi e scarba sa mai merg la ei, aproape de fiecare data cand am fost la ei m-au tratat toti cu sictir.
Si toate astea s-au intamplat pe banii mei, ca doar nu-mi lucrau pe datorie, pe putinul meu timp liber, pe nervii mei.
Acelasi lucru mi l-a confirmat si cativa prieteni, care au fost pe la aceasta firma cu diverse probleme, pentru diverse montaje, la fel au fost tratati si ei.
Am deschis acest topic, pentru cei care locuiesc prin zona, pentru cei care doresc sa cumpere sau sa monteze ceva la aceasta firma, sa stie la ce sa se astepte.