Convertesc cod xhtml in html5

cristian88

Dupa cum spune si titlul, convertesc codul dumneavoastra xhtml sau html4 in cod semantic valid html5.

Pretul este de 15$ pe pagina.

Plata se va face doar prin paypal, pentru cei interesati, va rog sa trimiteti pm.
vali38
dar grea treaba mai ai biggrin.gif

cristian88
CITAT (vali38 @ 27th September 2009, 21:48) *
dar grea treaba mai ai biggrin.gif

Fiecare face ce poate cum poate smile.gif
i0nutzb
Doar de curiozitate: cum poți converti într-un limbaj care încă e în lucru și multe chestii se schimbă de la o zi la alta (vezi suportul pentru video)? w00t.gif
cristian88
Convertesc la stadiul in care este, cu lucrurile ce sunt disponibile deja. Eu am 1 site in html 5 facut smile.gif
i0nutzb
Acu deja mi-ai stârnit curiozitatea rău de tot. Așadar:
1) în ce browsere testezi?
2) ce lucruri sunt disponibile în html5 și nu sunt în xhtml/html4? :|
cristian88
1. Testez cu Mozilla Firefox 3.5.3 si merge perfect.
2. Cateva tag-uri in plus ca <audio>...</audio> ... <video></video>, eliminarea dtd-ului din doctype, pentru html 5 se scrie doar <!DOCTYPE HTML>, alte taguri precum <article>, <aside>, <canvas>, <dialog>, <datatemplate> ... etc

i0nutzb
Și restul browserelor mai puțin... capabile? IE6-8, de exemplu? Ce faci cu ele?
cristian88
Nu fac nimic cu ele, scriu frumos pe site optimizat pt firefox si cam atat smile.gif Nu stiu cat de multa lume inca foloseste IE, din cate stiu eu Opera si Firefox se foloseste cel mai mult si Opera suporta tag-urile html5.
i0nutzb

Aha. Deci stai să vedem dacă am înțeles:
Eu, ca potențial client, trebuie să plătesc $15 pentru a avea un site care nu mai merge într-un browser care are un market share de vreo 50% (give or take). Corect? w00t.gif

Statistici aici, aici și aici. (și dacă mai cauți, mai găsești).

Nu mi-o lua în nume de rău, dar ce faci tu nu înseamnă nimic pentru 90%+ din majoritatea potențialilor clienți. Nu degeaba versiunea finală a html5 se așteaptă pe undeva prin 2015...

Și o temă de gândire (dacă vrei să răspunzi, cu atât mai bine): cu ce mă ajută un site scris în html 5 (ignorând cele spuse mai sus) ?
Jumping Jack
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Ca n-am altceva mai bun de spus, scuze.
cristian88
CITAT (i0nutzb @ 28th September 2009, 11:31) *
Aha. Deci stai să vedem dacă am înțeles:
Eu, ca potențial client, trebuie să plătesc $15 pentru a avea un site care nu mai merge într-un browser care are un market share de vreo 50% (give or take). Corect? w00t.gif

Statistici aici, aici și aici. (și dacă mai cauți, mai găsești).

Nu mi-o lua în nume de rău, dar ce faci tu nu înseamnă nimic pentru 90%+ din majoritatea potențialilor clienți. Nu degeaba versiunea finală a html5 se așteaptă pe undeva prin 2015...

Și o temă de gândire (dacă vrei să răspunzi, cu atât mai bine): cu ce mă ajută un site scris în html 5 (ignorând cele spuse mai sus) ?

Nu e nicio problema nu am de ce sa ma supar smile.gif Ca fiecare om imi vand un serviciu, nu este nimeni obligat sa cumpere, corect ?

P.S. Pe digitalpoint deja am un client care mi-a platit pentru asa ceva smile.gif Deci sunt unii oameni care chiar vor.
sergiu_spooky
Întrebarea reală e dacă acel client ciar știe de ce vrea conversia asta și cam care ar fi avantajele REALE (eu personal nu văd niciunul, decât dacă are cod scris cu picioarele, caz în care orice rescriere de calitate, chiar și către html4 ar fi bună).
cristian88
Sincer crezi ca pe mine ma intereseaza daca el stie ce vrea ? Eu am un serviciu, clientul ma plateste, eu il execut smile.gif Nu e treaba mea in rest.
i0nutzb
CITAT
Sincer crezi ca pe mine ma intereseaza daca el stie ce vrea ? Eu am un serviciu, clientul ma plateste, eu il execut. Nu e treaba mea in rest.

Cap de plută, clientul tocmai de asta te plătește: că nu știe el să facă! Când te duci la doctor, nu îți dă ce pastile vrei TU.

death.gif
cristian88
Pai eu spun clar ce vreau si ce stiu sa fac, daca el vrea asta e smile.gif
i0nutzb
Chiar dacă mă îndoiesc că se va întâmpla, îți doresc să ajungi în situația în care va trebui să-i explici un potențial client că de fapt ce faci tu nu e țeapă. Desigur, client adevărat, cu sume de minim 4-5 cifre... În euro.
sergiu_spooky
Ce client care dispune de sume dinastea crezi că plătește pe cineva fără să știe pentru ce? smile.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.