Am castigat o Cupa Mondiala la handbal feminin

moki

Salutare tuturor,

Deschid acest topic pentru a va da o veste buna si anume ca Romania a castigat finala Cupei mondiale de handba(intelesesem gresit Campionat Mondial)

Al doilea motiv e sa imi vars amarul.....Se poate fratilor ca stirile sportive pe principalele posturi sa deschida editia cu Becali a facut nu stiu ce......Urziceni o sa ia bataie marti de la nu stiu cine........si dupa 10 minute sa afle si Romania ca am castigat o competitie de inalt nivel.

Asta e tara in care traim........se pare ca nici macar un succes de genul asta nu poate sa suprime galgaiala de stiri fotbalistice fara valoare de la TV.

In fine......bravo fetelor!!
mattbaker
E Cupa Mondiala, nu campionatul mondial. Cupa Mondiala e doar un turneu asa, amical. Nu suntem campioni mondiali.

mircea21
CITAT (mattbaker @ 27th September 2009, 20:16) *
E Cupa Mondiala, nu campionatul mondial. Cupa Mondiala e doar un turneu asa, amical. Nu suntem campioni mondiali.

Nu conteaza asta, și ce dacă este amical?!
Este o performanță notabilă. Și la Cupa Mondială se joacă cu orgoliu, iar o victorie poate da mare încredere.
Felicitări fetelor noastre!
CRISTAKEM10
CITAT (moki @ 27th September 2009, 20:13) *
Salutare tuturor,

Deschid acest topic pentru a va da o veste buna si anume ca Romania a castigat finala Cupei mondiale de handba

Foarte neinteresant.
Sau trebuia sa ne umezim...?
mihai!
CITAT (moki @ 27th September 2009, 20:13) *
Al doilea motiv e sa imi vars amarul.....Se poate fratilor ca stirile sportive pe principalele posturi sa deschida editia cu Becali a facut nu stiu ce......Urziceni o sa ia bataie marti de la nu stiu cine........si dupa 10 minute sa afle si Romania ca am castigat o competitie de inalt nivel.

Asta e tara in care traim........se pare ca nici macar un succes de genul asta nu poate sa suprime galgaiala de stiri fotbalistice fara valoare de la TV.

In fine......bravo fetelor!!

Iti impartasesc amarul. N-am cuvinte sa descriu nesimtirea si ignoranta astora. Cand a fost campionatul national de gimnastica nici macar nu au amintit.

Eu nu ma mai uit decat la TVR de acum incolo.
zuv
Asa e la noi.Si nu numai.Handbalul are parte de mult mai putina mediatizare.Oricum,performanta e notabila,chit ca e doar o competitie amicala.Au batut Norvegia si Danemarca,2 mari puteri ale handbalului feminin.Daca se intampla asa ceva la fotbal urlau ziarele si televiziunile cateva zile in sir...
Din pacate nu reusim sa batem Rusia.
ruthless
Felicitări fetelor noastre!

mattbaker
mircea21, eu nu am zis ca nu e important.

Bravo Romania!
rapid_edy_milan
pentru papagalii care nu au treaba cu acest fenomen(handbalul) acest turneu este unul foarte important, si participa an de an cele mai puternice echipe din lume. Este echivalentul campionatului mondial...
in legatura cu tv'ul....> nu inteleg cum putem fi asa prosti sa ne mandrim tot cu fotbalul pe care l-am avut candva, iar handbalul face cinste Romaniei de 10 ori mai mult de ani buni si la nivel de nationala si cluburi.
Jos cu Idiotenia, JOS CU BECALISMELE !!!
Prien

Eu nici nu existam in planurile de viitor ale parintilor mei cand echipa femininina de handbal in 11 (da, am scris unsprezece) era campioana mondiala...Si a facut asta niste ani buni...Atuni se juca pe terenul de fotbal...
Si dupa s-a trecut la formula actuala, adica de 7 si in sala, iarasi am facut legea.
Ma rog, dupa un timp au aparut si baietii care si ei au luat aurul de multe ori...
Eram copil cand Gruia, Gatu, Penu, Birtalan, Stanga@ co aducea in Romania cu echipa nationala titlurile supreme.
Sa nu uitam ca si cluburi ca Steaua, Dinamo, HC Minaur Baia Mare erau nume grele in lume. Respectivele au multe cupe ale Campionilor Europeni sau Cupa Cupelor in vitrina...
Atunci doar sarbii ne bateau in mod curent, pe restul ii cafteam la scor si in mod regulat...
PS. Am si eu o intrebare. Cineva plin de rautate manca bors spunand fara dovezi ca ciobanul da cate 10,000 $ echipei care il filmeaza si difuzeaza la prost tv si altele ca el..Eu am vazut intr-o seara 3 reportaje la acealsi prosttv in ora lor de stiri de la 7pm. Sa il cred pe barfitor? Sau ma mir de ce?
PPS. Din sursa sigura stiu ca Ministerul Sporturilor a recompensat echipa romana, multipla campioana mondiala de telegrafie viteza cu calduroase strangeri de mana, diplome si atat. Desi titlul mondial urma sa fie recompensat cu sub 50000$.
Nu mai comentez gestul, dar ma intreb cati fotbalisti s-ar duce spre teren pt suma asta?
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.