Telefon nou

Ivy2007

Salut! Aș dori să-mi achiziționez un nou terminal mobil și aș dori să-mi faceți ceva recomandări. Eu m-am gândit la un Nokia N97 și eram chiar foarte entuziast, mai ales că acum dețin un nokia si sunt multumit de el, dar m-a dezamăgit în ceea ce privește RAM-ul și procesorul care în comparație cu samsung I8000 Omnia II de exemplu este înjumătățit aproape. Bugetul de care dispun este de 550 euro (maxim).

P.S: Dacă vă ajută cu ceva vă pot spune că am deținut urmatoarele telefoane:

Nokia 6131 (in prezent), samsung d600,spv c500 (cele mai notabile)
Ovy123456789
Eu as lua omnia hd.

Ivy2007
CITAT (Ovy123456789 @ 27th September 2009, 13:52) *
Eu as lua omnia hd.

Îmi place OMIA HD. Problema lui majoră este memoria internă mult prea mică - doar 8GB în comparație cu cei 32GB ai N97.
shakeit
Din cate am vazut iti plac telefoanele cu Touch Screen sau cele mai complicate cu tastatura si toate chestiile...

Mie nu...

Ti-ash recomanda un Nokia 8800 Luna, este foarte tare, parerea mea. tongue.gif
virtualx
iti spun eu , sunt in aceeasi situatie ca si tine smile.gif dar am sa imi iau htc touch hd /// am cam 2 luni de cand fac research-ul asta

din tot ce am vazut m-am oprit la asta ! succes
Ivy2007
CITAT (shakeit @ 27th September 2009, 14:10) *
Din cate am vazut iti plac telefoanele cu Touch Screen sau cele mai complicate cu tastatura si toate chestiile...

Mie nu...

Ti-ash recomanda un Nokia 8800 Luna, este foarte tare, parerea mea. tongue.gif

Nu mersi. Nu-i genul meu.

CITAT (virtualx @ 27th September 2009, 14:12) *
iti spun eu , sunt in aceeasi situatie ca si tine smile.gif dar am sa imi iau htc touch hd /// am cam 2 luni de cand fac research-ul asta

din tot ce am vazut m-am oprit la asta ! succes

E o soluție bună, dar nu am găsit pe nicăieri ce memorie internă are...
Valentin_
HTC Touch HD este cea mai buna alegere in acei bani , memoria interna din cate stiu eu este de 512 Mb dar suporta card microSD pana la 32 Gb.

Ivy2007
CITAT (Valentin_ @ 27th September 2009, 15:01) *
HTC Touch HD este cea mai buna alegere in acei bani , memoria interna din cate stiu eu este de 512 Mb dar suporta card microSD pana la 32 Gb.

Cam micuță. Suportă card de 32 de gb, dar mai costă și acela 250RON...
Valentin_
Da dar este totusi un PDA , si mult mai superior altor modele , comparativ cu telefoanele nu mai zic , puterea lui nu sta in spatiul de stocare cei drept , dar eu zic ca in timp se poate achizitiona si un card mai mare acum iti poti lua unul mai mic .
andrei_andyground

Sau mai poti astepta putin sa-l iei pe asta. Cei drept depaseste putin bugetul dar eu zic ca merita.
Ivy2007
CITAT (andrei_andyground @ 27th September 2009, 15:37) *
Sau mai poti astepta putin sa-l iei pe asta. Cei drept depaseste putin bugetul dar eu zic ca merita.

Este...wow. Chiar e tare telefonul problema este că dacă va fi lansat în octombrie am noroc dacă o să fie adus până de Crăciun în rromânica...
turkkkkku
eu nu ii inteleg pe astia care isi iau telefon de 600 de euro.... frate esti vreun om de afaceri cu o cifra de afaceri decta pib-ul romaniei ?sau e o fita? dar poate cum e la unii boala cu masinile a lui e cu telefoanele ... parca vad ca il pierzi sau ti-l fura .. si plnagi dupa el...
on-topic n97 e ,,the boss,,
Valentin_
HTC Touch HD este cu mult peste acel N97 , o alta varianta ar fi Nokia N900 care este destul de bun , mai bun chiar si decat HTC si are memorie interna de aproximativ 32 GB , suportand si carduri microSD de pana la 16 GB .
Achizitionarea unui astfel de aparat nu inseamna neaparat o fita , poate omul are nevoie de mobilitate , sau de un inlocuitor pentru un laptop , cunosc oameni care prefera un PDA in loc sa care dupa ei un laptop .
Volvo
la ce iti trebuiesc 16 gb /32 gb memorie interna pe un telefon? mellow.gif eu zic sa iei htc`ul hd si un card de 8 gb si nu ai treaba : ai loc si de softul gps`ului si iti ramane o gramda de spatiu pentru alte aplicatii/fisiere/muzica/poze smile.gif
mario_bros
poti astepta nokia x6
Valentin_
La cat va costa X6 si la ce dotari are , ar fi o alegere proasta , daca tot da suma aceea de bani pe un telefon macar sa achizitioneze ceva bun , HTC Touch HD sau Nokia N900 sunt cu mult peste X6.
Ivy2007
CITAT (turkkkkku @ 27th September 2009, 16:52) *
eu nu ii inteleg pe astia care isi iau telefon de 600 de euro.... frate esti vreun om de afaceri cu o cifra de afaceri decta pib-ul romaniei ?sau e o fita? dar poate cum e la unii boala cu masinile a lui e cu telefoanele ... parca vad ca il pierzi sau ti-l fura .. si plnagi dupa el...
on-topic n97 e ,,the boss,,

Nu-l iau de fiță. Nu e un telefon business, e mai mult un telefon multimedia. De ce îl cumpăr ? Laptopul nu-l pot căra cu mine peste tot și mie imi place să fiu mereu conectat la informație de ultimă oră, nu e o fița nici asta este o necisitate în ziua de azi. Plus că scap de mp3 player, nu-l mai car si pe ăla după mine, văd un film dacă mă plictisesc așteptând și multe, multe altele. Ține de stilul tău de viață, nu de fițele din capu` tau. Bine că mai sunt și "niște unii" care își cumpără un astfel de telefon să asculte manele pe stradă și să agațe pungi de plastic cu piciorul și care nu folosesc decâț funcția de voce, sms și redare media asta-i cu totul altă poveste.
aiptek
ati gresit sectiunea mai roll2.gif
ChemTeacher
CITAT (aiptek @ 28th September 2009, 20:05) *

Dovada cat se abereaza pe unele arii...................nici nu bagi de seama subiectul discutiei !
Ivy2007
CITAT (aiptek @ 28th September 2009, 20:05) *

De ce?
d4m4g3
CITAT (Ivy2007 @ 28th September 2009, 20:54) *
De ce?

Pentru ca trebuia sa postezi aici.
Ivy2007
CITAT (d4m4g3 @ 28th September 2009, 20:57) *
Pentru ca trebuia sa postezi aici.

Scuze, nu am văzut categoria. Rog un administrator amabil să mute topicul acolo unde trebuie.
copjob2000
CITAT (Ivy2007 @ 27th September 2009, 13:50) *
Salut! Aș dori să-mi achiziționez un nou terminal mobil și aș dori să-mi faceți ceva recomandări. Eu m-am gândit la un Nokia N97 și eram chiar foarte entuziast, mai ales că acum dețin un nokia si sunt multumit de el, dar m-a dezamăgit în ceea ce privește RAM-ul și procesorul care în comparație cu samsung I8000 Omnia II de exemplu este înjumătățit aproape. Bugetul de care dispun este de 550 euro (maxim).
P.S: Dacă vă ajută cu ceva vă pot spune că am deținut urmatoarele telefoane:
Nokia 6131 (in prezent), samsung d600,spv c500 (cele mai notabile)

Ce zici de ăsta?
Nu este foarte scump și este foarte tare la dotări!
La Vodafone este la ofertă! coolspeak.gif
stokarit_s
CITAT (Ivy2007 @ 27th September 2009, 13:54) *
Îmi place OMIA HD. Problema lui majoră este memoria internă mult prea mică - doar 8GB în comparație cu cei 32GB ai N97.

Samsung Omnia HD este disponibil in varianta de de 8GB dar si 16 GB.

Poti sa cumperi de aici http://telefonultau.eu/products/Samsung-i8...Europei-)-.html varianta de 8Gb si mai iti dau un card de 8GB.
Nu iti ajung 16 GB?

Daca vrei sa iti cumperi un telefon cu touchscreen bun uitate ca ecranul sa fie capacitiv nu rezistiv.
Un ecran capacitv este mult mai confortabil si mai sesibil la atingere.

Nokia N97 si HTC touch HD au ecran rezistiv care lasa mult de dorit.
Chiar aseara am butonat un telefon cu ecran rezistiv. deadtongue.gif

Eu as merge cu ochi inchisi pe Samsung Omnia HD. smile.gif
Ivy2007
CITAT (stokarit_s @ 29th September 2009, 12:01) *
Samsung Omnia HD este disponibil in varianta de de 8GB dar si 16 GB.

Poti sa cumperi de aici http://telefonultau.eu/products/Samsung-i8...Europei-)-.html varianta de 8Gb si mai iti dau un card de 8GB.
Nu iti ajung 16 GB?

Daca vrei sa iti cumperi un telefon cu touchscreen bun uitate ca ecranul sa fie capacitiv nu rezistiv.
Un ecran capacitv este mult mai confortabil si mai sesibil la atingere.

Nokia N97 si HTC touch HD au ecran rezistiv care lasa mult de dorit.
Chiar aseara am butonat un telefon cu ecran rezistiv. deadtongue.gif

Eu as merge cu ochi inchisi pe Samsung Omnia HD. smile.gif

Dacă e să-mi cumpăr card îmi cumpăr separat. Nu vreau să plătesc și instalarea de 100RON sau cât e a garminului, mi-l pot instala și singur. Știi ce mi se pare ciudat la telefonul ăsta ? deși un samsung vine cu symbian. Ce nu-mi place ? faptul că nu are tastatură qwerty, browserul și meniul samsung destul de rigid. În fine și N97 are slăbiciunile lui cum ar fi camera.
N97 sau Omia HD ?

P.S: Mulțumesc moderatorului care a mutat topicul tongue.gif
UPDATE: Uitasem! Apropo de site-ul telefonultau.eu ce părere aveți ? sunt serioși cei de acolo ? că de acolo aș vrea să mi-l comand, mi se par accesibili ca preț și destul de profi.

CITAT (copjob2000 @ 29th September 2009, 11:44) *
Ce zici de ăsta?
Nu este foarte scump și este foarte tare la dotări!
La Vodafone este la ofertă! coolspeak.gif

Zic că:
- am abonament orange
- nu se poate instala gps
- nu-mi place sistemul de operare
- nu-mi place disignul
- nu are qwerty
- nu mă încântă ideea de joystick
- camera de doar 3,2 mpx

Oricum mersi pentru recomandare.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.