Buna ziua!
As dori un sfat, un exemplu ceva pentru problema mea. Mai exact, eu am o pagina web, cu dimensiunile de 1024 x 768 px. As vrea ca aceasta pagina HTML sa fie centrata si pe orizontala dar mai ales pe verticala. Adica atunci cand accesezi acea pagina sa apara exact pe mijlocul paginii continutul, indiferent de rezolutia monitorului tau. As vrea sa stiu daca exista un cod anume de face acest lucru, sau vreun script sau ceva. Am vazut ca se poate face acest lucru dar numai cu tabelele...problema este ca eu nu am gasit si nu stiu daca se poate sa fac de exemplu un tabel in care sa ruleze pagina intr-un iFrame sau ceva de genul. Am incercat sa fac acest lucru (dar fara tabel) direct cu un iFrame in pagina...el se poate centra dar numai pe orizontala, pe verticala nu am reusit.
Sper ca ati inteles ce as vrea eu sa fac...deci nu ma deranjeaza daca se foloseste vreun script anume sau un iFrame ceva, ideea e ca atunci cand cineva intra pe pagina respectiva sa apara centrata si pe verticala si pe orizontala, indiferent de rezolutia monitorului acelei persoane.
Va multumesc anticipat!