Jurnal/Agenda piele

MontanaRo

Salut,

Caut de ceva timp (adica de 2 ore), un jurnal sau o agenda cu, coperta de piele (naturala).

Am gasit cateva oferte pe internet, dar pot comanda doar in numar mare. Am fost la Diverta, nu aveau asa ceva.

Ce ma intereseaza mai exact:
* Sa aiba coperta de piele, negru sau maro.
* Sa aiba pagini albe, nu vreau calendare in el, nu vreau sa aflu ce distanta e de la Satu Mare pana in Iasi.
* Sa fie de calitate - nu chinezesc.
* Sa aiba minim 100 de pagini.

Precizez ca am nevoie de el la munca, PDA-ul devine enervant, chiar si cu stylus.

Orice oferta online si offline (sper doar sa nu fie magazin de nisa, chiar nu pot sa merg in alt oras sa caut) e buna.

Multumesc,
Montana
corinadaniela
buna,

aici ai incercat ?
http://www.acornproduction.bizoo.ro/vanzar...82/Agende+Piele

kayman
du-te in Carturesti si uita-te la gama Moleskine. mie imi plac foarte mult.
MontanaRo
@Corina, multumesc de adresa. Chiar mai devreme le-am lasat un mail pe site-ul lor ... insa tot nu stiu ce sa aleg. Din pacate nu prea arata poze cu agenda pe interior ... si mie ca voi cumpara iar un "jack of all trades".

Din moment ce am in jur numai aparate scumpe si inutile (un PDA, un iPhone, un iPod Touch, un e-book reader, un smart phone ... pe care nici macar nu le mai incarc) ... vreau sa ma mut complet pe ceva mai clasic si anume - pix si hartie.

Crezi ca ma poti ajuta?

@ Kayman - multumesc, ar ajuta sa fiu in Bucuresti acum. Ajung tocmai peste doua saptamani ... si cautam ceva prin posta. Evident ca a sa ma duc eventual, sa imi fac provizii pe termen lung, dar acum, numai online.
danutHD
la carturesti se poate comanda si online

http://librarie.carturesti.ro/catalog/Cum-comanzi,704.aspx
MontanaRo
Nu au exact ce ma asteptam, dar am comandat. Acum in 2 zile ar trebui sa-mi ajunga.

Voi posta o impresie dupa ce primesc (in caz ca e si altcineva interesat de oferta lor).

Montana
rox
salut
am vazut la cineva o agenda cu coperta din piele de camila, mi-a zis ca a cumparat-o de la un magazin de pe sos nicolae titulescu. are cineva idee cum se numeste magazinul respectiv si cam pe unde e? ar fi ceva cu tot felul de obiecte decorative/ artizanale/ din india... huh.gif

kayman
CITAT (rox @ 26th September 2009, 14:44) *
are cineva idee cum se numeste magazinul respectiv si cam pe unde e? ar fi ceva cu tot felul de obiecte decorative/ artizanale/ din india... huh.gif

e undeva pe linia Mega Image, MiniBlu, AnaPan
adill
@rox Ce vrei tu gasesti la Universal,in spatele catedralei
MontanaRo

Am cumparat Moleskin.

Mai bun decat orice am gasit pe piata pana acum ... recomand. E jurnal, nu agenda ... deci trebuie folosit ca atare.
AinSoph
Uite aici; www.skoobsbooks.blogspot.com

Au niste agende tip jurnal foarte interesante si ieftine.

Eu am agenda care se inchide cu cheie, din Unlock si sunt tare mandra de ea.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.