Dj_SmyL3
25th September 2009, 00:08
Ok... salut tuturor ! Dupa cum spune titlu ... suntem o echipa de "Dj" sau mai bine spus ... moderatori de emisii pe ,momentan, o statie de radio online ! Am primit de cateva zile o oferta de la un mare om de afaceri care intamplator ne asculta intr-o zi de Summer '09 si uite ca ne impiedica acest fapt ! Lucrurile stau cam asa ... in Staff-ul nostru lipseste un WebDesigner (adica sa ma exprim mai clar , o persoana care sa ne faca un site de la 0[gen vibefm.ro sau kissfm.ro etc etc] si exclusiv pentru noi si care sa fie alaturi de staff-ul care o sa promoveze in FM) ! Toate acestea fiind spuse ... astept cat mai repede un raspuns sau chiar mai multe ... avand in vedere ca sunt doar 2 locuri libere ! Mii de multumiri by SmyL3 & www.radio-crazy.com nu vreau sa fac reclama dar sa stiti despre ce site este vorba
k1vlad
25th September 2009, 09:28
Ce fel de site vrei mai exact ; php sau html ? si cam la ce buget v-ati gandit
cristian88
25th September 2009, 09:30
Sunt interesat sa fac parte din echipa dumneavoastra, astept o oferta pe pm si mai multe detalii.
Multumesc!
vipw
26th September 2009, 19:38
ooo hai mai astia cu radioul voastru.....mi-a zis unul ca cica dadeau 10 euro sa le faca site.....va vine sa credeti?....stati linistiti cu intratul in echipa lor,de abia au inceput o porcarie de treaba,fiind o gramada de radiouri mult mai bune si cunoscute.....
Nu va entuziasmati!
Om de afaceri auzi......sunt niste pusti
Dj_SmyL3
26th September 2009, 20:11
mda .... vad ca esti tu un pusti cred ... deoarece vorbesti fara a sti despre ce este vorba ... noi avem niste sponsori si cam asta este .. conteaza ca avem 20 de ani sau 23 ??? nush .... cred ca esti doar unul dintre aia multi care ne vor raul ... asa ca .... nu ma ambalez deoarece eu stiu ceea ce am de facut si ce o sa facem ....
vipw
26th September 2009, 20:22
atat timp cat ceri un site pe 10 euro....nu cred ca poti spune nimic altceva,totul se intelege de la sine....am spus ce am spus pentru ca am vazut ca sunt doritori si nu stiu ce faci tu acolo,cu site-ul ala cand merge cand cade......si inceteaza cu hartuirile verbale pe messenger ca deja m-ai atacat si am sa incep cu cateva sesizari la ORDA si AIMR,ca sa te inveti minte cu se mananca radio legal....
Pentru ca nu am vrut sa ma iau de tine si radioul tau personal,iti dau o sansa sa iti cer scuze pentru vorbele acelea,aici..d.aca nu dupa cum am spus luni trimit mail sau chiar sun,pentru ca am niste relatii la AIMR.....
k1vlad
26th September 2009, 20:26
CITAT (Dj_SmyL3 @ 26th September 2009, 20:11)

mda .... vad ca esti tu un pusti cred ... deoarece vorbesti fara a sti despre ce este vorba ... noi avem niste sponsori si cam asta este .. conteaza ca avem 20 de ani sau 23 ??? nush .... cred ca esti doar unul dintre aia multi care ne vor raul ... asa ca .... nu ma ambalez deoarece eu stiu ceea ce am de facut si ce o sa facem ....
Si cam cati bani va aloca sponsorii astia pentru site ? Daca e 10 euro cum zice tipu de mai sus ,primesti un site in paint
Dj_SmyL3
26th September 2009, 20:30
fara cuvinte cat poate lumea sa fie de proasta in ziua de astazi .... ma nene ... daca cumva iti place sa arunci cu noroi peste proiectele altora esti chiar culmea ... infine ... te-ai rugat de mine sa imi faci site ca vrei numai 10 € ca alea alea .... infine ... acum te lauzi ca ai cine stie ce relatii pe aici pe acolo ... si nu are rost sa iti spun sca si eu am destul de multe si ca totul ceea ce facem este 100 % legal ... infine ... te-am salutat si nu mai are rost sa vb cu persoane ca tine ... pentru ceilalti dupa cum vedeti va astept cu intrebari si altele ... si cu banii o sa ne rezolvam stati linistiti ! Bafta tuturor
CITAT (k1vlad @ 26th September 2009, 20:26)

Si cam cat va aloca sponsorii astia pentru site ? Daca e 10 euro cum zice tipu de mai sus ,primesti un site in paint
nustiu ... daca ne sponsorizeaza in primul plan cu intrarea in Fm si dupa care lunar ... fa si tu niste calcule ... daca nu atunci credel pe domnu de mai sus ! bft
vipw
26th September 2009, 21:01
io,eu nu m-am rugat de nimeni,ai luat id-ul meu de pe un alt forum si m-ai rugat sa iti fac site,cum spunea si tipul de mai sus,pt 10 euro nici in paint.....eu am pus ca iti fac cateva bannere sau logo pt 10 euro dar nu site,baiete....poate nu stii sa faci diferenta.....in fine.....sa iti fie de bine,continui sa ma jignesti....cei care vreti sa lucrati cu el,e alegerea voastra eu doar am spus ce stiu,cum era si normal,neavand nimic de pierdut,nimic de castigat.
Nu am sa uit de ce ti-am promis,baiete "dj",daca ai radioul fara licenta,pazeste-te,m-am saturat in Romania asta de atat furt,munciti nu furati!
Dj_SmyL3
27th September 2009, 11:07
CITAT (vipw @ 26th September 2009, 21:01)

io,eu nu m-am rugat de nimeni,ai luat id-ul meu de pe un alt forum si m-ai rugat sa iti fac site,cum spunea si tipul de mai sus,pt 10 euro nici in paint.....eu am pus ca iti fac cateva bannere sau logo pt 10 euro dar nu site,baiete....poate nu stii sa faci diferenta.....in fine.....sa iti fie de bine,continui sa ma jignesti....cei care vreti sa lucrati cu el,e alegerea voastra eu doar am spus ce stiu,cum era si normal,neavand nimic de pierdut,nimic de castigat.
Nu am sa uit de ce ti-am promis,baiete "dj",daca ai radioul fara licenta,pazeste-te,m-am saturat in Romania asta de atat furt,munciti nu furati!
E clar ... infine nu an cuvinte .... bafta la toti si va astept cu un PM
SINEKT
27th September 2009, 11:19
Cele mai ieftine site-uri de pe lumea asta in care traim noi sunt de vreo minim 100 de euro (si faci treaba mare pe ala), cele cat de cat ok mergand de la 200-300 euroi in sus. Daca ai banu', PM me !
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.