Kilometraj BMW E12

boghyb

Salut.Detin un BMW E12 528i din 1980 (modelul american) cu cutie automata.Problema este urmatoarea:vechiul proprietar a schimbat cutia de viteze originala(care dispunea de cablu de kilometraj) cu una de seria 7 fara cablu de kilometraj iar din cate am inteles modelele seria 7 aveau cablul de kilometraj pe diferential.Intrebarea e daca am vreo sansa sa mai am kilometraj de acum incolo fara sa fiu nevoit sa schimb cutia sau diferentialul :-s.Ma gandesc la vreun dispozitiv care sa masoare viteza in functie de turatie sau orice altceva ... Astept orice sfaturi sau sugestii.Multumesc.
Marius3k
GPS?

Bartro
CITAT (boghyb @ 23rd September 2009, 23:13) *
Salut.Detin un BMW E12 528i din 1980 (modelul american) cu cutie automata.Problema este urmatoarea:vechiul proprietar a schimbat cutia de viteze originala(care dispunea de cablu de kilometraj) cu una de seria 7 fara cablu de kilometraj iar din cate am inteles modelele seria 7 aveau cablul de kilometraj pe diferential.Intrebarea e daca am vreo sansa sa mai am kilometraj de acum incolo fara sa fiu nevoit sa schimb cutia sau diferentialul :-s.Ma gandesc la vreun dispozitiv care sa masoare viteza in functie de turatie sau orice altceva ... Astept orice sfaturi sau sugestii.Multumesc.

Cele cu 'cablu pe diferential' sunt de fapt pentru ceasuri electronice, si atunci pe/langa diferential exista un senzor electronic. Problema este ca ai un bord cu ceac mechanic. Cel mai simplu ar fi sa gasesti o cutie manuala cu conexiune pentru acel ceas mechanic, dar sunt greu de gasit in 5 trepte, cele mai multe sunt in 4 trepte. GPS e un alternativ bun de a evita amenzi.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.