Alternativa pentru loadmovie() in flash

ghostly_1

Salut,

Am o problema de compatibilitate in serverul meu, nu vreau sa mai intru in detalii in problema server-ului.
Am un banner, si acest banner are un script care contine loadmovie(), vreau sa inlocuiesc loadmovie() cu o alta functie.
Am incercat loadclip() si nici asta nu pot sa o folosesc.
Sunt noob in flash, asa ca numai intrati in detalii.

Mersi wink.gif
sergiu_spooky
Cum adică nu poți să o folosești? Ce treabă are serverul cu SWF-ul ăla care rulează în browserele clienților?
Ce spui tu nu are niciun sens.
loadMovie e funcție de bază, nu poți reproduce funcționalitatea ei în niciun fel și nici nu e nevoie să o faci.

ghostly_1
CITAT (sergiu_spooky @ 23rd September 2009, 20:22) *
Cum adică nu poți să o folosești? Ce treabă are serverul cu SWF-ul ăla care rulează în browserele clienților?

Este vorba de un ad server.. am zis ca nu vreau sa intru in detalii, adserver-ul in care trebuie sa pun banner-ul asa cere..

CITAT (sergiu_spooky @ 23rd September 2009, 20:22) *
loadMovie e funcție de bază, nu poți reproduce funcționalitatea ei în niciun fel și nici nu e nevoie să o faci.

Uite ca am gasit o alternativa pentru loadmovie() care este loadClip(), poate pot sa gasesc o alta alternativa..
sergiu_spooky
Păi probabil nu îți dau voie să folosești loadMovie pentru că nu vor să poți modifica banner-ul dinamic, modificând un fișier care nu e găzduit la ei pe server, mi se pare foarte logic să îți impună treaba asta.
Nu înseamnă că au cum să te forțeze (decât contractual) să nu o folosești.
SWF-ul fiind găzduit la ei pot să blocheze request-uri din el către alte servere, unde ai avea tu găzduit SWF-ul extern pe care vrei să îl încarci cu loadMovie, ceea ce înseamnă că orice alternativă ai găsi nu o să funcționeze.
Mai zic o dată, nu există alternative pentru că nu au sens. API-ul Flash nu poate fi modificat. Ce îți oferă Flash Player e tot ce poți să folosești și pentru a încărca resurse externe loadMovie e suficient și singura variantă secure.

Dacă nu vrei să intrii în detalii înseamnă că ai ceva de ascuns. Dacă ai ceva de ascuns te rog să nu te aștepți la răspunsuri mai concludente.
ghostly_1
CITAT (sergiu_spooky @ 24th September 2009, 15:41) *
Păi probabil nu îți dau voie să folosești loadMovie pentru că nu vor să poți modifica banner-ul dinamic, modificând un fișier care nu e găzduit la ei pe server, mi se pare foarte logic să îți impună treaba asta.
Nu înseamnă că au cum să te forțeze (decât contractual) să nu o folosești.
SWF-ul fiind găzduit la ei pot să blocheze request-uri din el către alte servere, unde ai avea tu găzduit SWF-ul extern pe care vrei să îl încarci cu loadMovie, ceea ce înseamnă că orice alternativă ai găsi nu o să funcționeze.
Mai zic o dată, nu există alternative pentru că nu au sens. API-ul Flash nu poate fi modificat. Ce îți oferă Flash Player e tot ce poți să folosești și pentru a încărca resurse externe loadMovie e suficient și singura variantă secure.

Dacă nu vrei să intrii în detalii înseamnă că ai ceva de ascuns. Dacă ai ceva de ascuns te rog să nu te aștepți la răspunsuri mai concludente.

Mersi, e o explicatie buna..
BTW: ce ascund nu poate sa te ajuta smile.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.