curve si droguri =iesirea din criza
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23

stalnet1

partidul "cismea"iese la atac
1 legalizarea drogurilor usoare
2automate de seringi pe strada
3 legalizarea prostitutiei

laugh.gif laugh.gif laugh.gif care ziceai ma ca astia nu stiu scoate tara din criza?
ce credeati voi ca e tembel cind v-[a zis "sa traiti bineee" poftim si sculele...
pt alegerile urmatoare :
stringeti hora mai baieti
sa aveti seringi cu toti!
GTA-FT
Nu e vorba de nici o iesire din criza; e pura campanie electorala! Va dati seama ce bazin electoral, deloc de neglijat, se tinteste?

stalnet1
asta ne lipsea ...
pastel3005
macar ultimele 2 din cele 3, ar fi bune in viata reala.
Basarab
Vom avea multe succesuri. A furat ideea lu EBA floare de cotz.
Mizantrop
Mi-e silă de campania asta electorală. Țara e îndatorată și-n criză, iar temele abordate sunt mândria de a fi român, drogurile și prostituția, probabil urmează homosexualii și dreptul la căsătorie. Lua-v-ar dracu de politruci.
Basarab
Comisia lucreaza stiintific in baza unei analize electorale?

Drogatii vor vota BASE?

sorinel88
hmmm, daca o sa vad o prostituata pe camp cu casa de marcat ma calugaresc:)))) Deja ma si intreb cum o sa arata bonu:
1xoral .....50 ron
1xnormal.....50 ron
1xanal.....50 ron(sau hai mai mult k le mai doare si pe ele...70 ron)smile.gif))
or oferi si discount??:-?
mihai!
CITAT (stalnet1 @ 22nd September 2009, 18:03) *
1 legalizarea drogurilor usoare

Pentru droguri usoare la ce dracu sunt necesare seringi ?
maryus75

CITAT (Basarab @ 22nd September 2009, 18:19) *
Vom avea multe succesuri. A furat ideea lu EBA floare de cotz.

e pe dracu!pai iti dai seama cit impozit ar trebui sa plateasca udrea si ridzi?ca doar stie toata lumea cum au ajuns ministri
stalnet1
CITAT (mihai! @ 22nd September 2009, 16:36) *
Pentru droguri usoare la ce dracu sunt necesare seringi ?

http://www.dailybusiness.ro/stiri-companii...stitutiei-31527
December
QUOTE (stalnet1 @ 22nd September 2009, 18:03) *

Cu ce te deranjeaza pe TINE astea?
mihai!
Chiar daca nu am apelat niciodata la sex platit ,sunt total de acord cu legalizarea prostitutiei.

In schimb sunt vehement contra drogurilor .Chiar si celor usoare.
Dominamo
Licuriciu cel mare i-a dat tema lu Base ca sa-l sustina in campanie.....
anton_marcel
CITAT (Mizantrop @ 22nd September 2009, 18:22) *
Mi-e silă de campania asta electorală. Țara e îndatorată și-n criză, iar temele abordate sunt mândria de a fi român, drogurile și prostituția, probabil urmează homosexualii și dreptul la căsătorie. Lua-v-ar dracu de politruci.

SPER SA NU APARA SI LEGI, DUPA CAMPANIE.
mihai!
CITAT (stalnet1 @ 22nd September 2009, 18:44) *

Asta este alt kkt care nu l-am inteles niciodata .Cum naiba ai bani de heroina sa zicem ,si nu iti permiti o seringa care costa 50 bani.
anton_marcel
CITAT (mihai! @ 22nd September 2009, 18:57) *
Chiar daca nu am apelat niciodata la sex platit ,sunt total de acord cu legalizarea prostitutiei.

In schimb sunt vehement contra drogurilor .Chiar si cele usoare.

Cica cele usoare nu duc la dependenta. Complet aiurea. Mananca rahat cu marfarul.

Chiar si tigarile duc la dependenta.
Volvo
credeam ca e la misto topicul
dar acum vad la stiri ca e adevarat laugh.gif laugh.gif
anton_marcel
CITAT (mihai! @ 22nd September 2009, 19:00) *
Asta este alt kkt care nu l-am inteles niciodata .Cum naiba ai bani de heroina sa zicem ,si nu iti permiti o seringa care costa 50 bani.

Simplu: Introduci bani in tonomat mana esti intepat cu seringa ce contine drogul respectiv si gata.

Totul este OK.

INCLUSIV PERCEPEREA TVA-ULUI.
mihai!
CITAT (anton_marcel @ 22nd September 2009, 19:06) *
Simplu: Introduci bani in tonomat mana esti intepat cu seringa ce contine drogul respectiv si gata.

Totul este OK.

INCLUSIV PERCEPEREA TVA-ULUI.

Pai, si cu prostitutia ? Bagi banu'...Apesi butonul normal,oral sau anal...introduci instrumentul...si la sfarsit iese bonul . w00t.gif

Trebuie doar sa nu il uiti in buzunare cand ajungi acasa.
anton_marcel
CITAT (Volvo @ 22nd September 2009, 19:05) *
credeam ca e la misto topicul
dar acum vad la stiri ca e adevarat laugh.gif laugh.gif

Din pacate este adevarat.

Daca or sa se aplice, urmeaza legalizarea casatoriiloe intre persoane de acelasi sex, posibilitaterea acestora de a infia copii.

Doamne te rog sa ne aperi.
mihai!
CITAT (anton_marcel @ 22nd September 2009, 19:11) *
Daca or sa se aplice, urmeaza legalizarea casatoriiloe intre persoane de acelasi sex, posibilitaterea acestora de a infia copii.

Sa se casatoreasca . N-am nimic impotriva lor .Dar nici sa nu se gandeasca la copii.

On topic : le-a ajuns rau cutitul astora la os. Au papat toti banii din visterie
December
QUOTE (stalnet1 @ 22nd September 2009, 18:03) *

L-am intrebat pe initiator cu ce-l deranjeaza pe el personal asta.
Vad ca nu raspunde....
bean_8421
CITAT (sorinel88 @ 22nd September 2009, 18:27) *
hmmm, daca o sa vad o prostituata pe camp cu casa de marcat ma calugaresc:)))) Deja ma si intreb cum o sa arata bonu:
1xoral .....50 ron
1xnormal.....50 ron
1xanal.....50 ron(sau hai mai mult k le mai doare si pe ele...70 ron)smile.gif))
or oferi si discount??:-?

Bre nene , ai uitat TVA-ul
Pai de unde sa mai bage statul bani in buzunar?????
dragospas
CITAT (anton_marcel @ 22nd September 2009, 19:11) *
Din pacate este adevarat.

Doamne te rog sa ne aperi.

Ce-i Marcele ? Nu esti de acord cu Zeus ? Nu-i asa ca n-avem pe altcineva sa votam ? Asa incat zicem Doamne apara si votam cu betivul care in tinerete era client frecvent al bordelurilor...de drogat nu stim dar putem presupune.Oricum el este mai tot timpul drogat cu liquarea aia scotiana cu care-si face perfuzii wink.gif
Ma asteptam ca pupinii sa exalteze pe forum la aceasta propunere "inteleapta"

CITAT (mihai! @ 22nd September 2009, 19:14) *
On topic : le-a ajuns rau cutitul astora la os. Au papat toti banii din visterie

Vine transa de la FMI...si o mai duc pana in Decembrie...dupa aia Dumnezeu cu mila ...ar fi bine sa sufere aia care voteaza fara sa gandeasca ,dar din pacate criza nu alege sleep.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.