mihaibrrrr
22nd September 2009, 00:16
Buna seara,
Am un telefon SE W910i si am o problema cu casca stanga, cablul nu mai face contact bine in locul in care se despart cele 2 cabluri ale castilor (cea stanga si cea dreapta; respectiv dupa microfon) si astfel nu se mai aude nimic in casca stanga (decat daca tin cu mana firul si atunci face contact total aleatoriu).
Am intrebat la un Orange shop si mi-au spus ca trebuie sa trimit telefonul cu castile in service in Pipera si il primesc inapoi in 10 zile. Mi-e cam teama sa nu se intample ceva cu el (zgarieturi si altele).
Exista cumva un service mai aproape in Bucuresti? Am gasit pe google ceva rezultate dar mai vechi de acum 1-2 ani. Poate exista cineva care s-a mai confruntat cu asa ceva. Multumesc anticipat.
p.s.: Nu am scris in topicul pt W910i pt ca acolo sunt o gramada de alte discutii care ii adauga pagina dupa pagina si se putea sa nu se vada intrebarea mea (plus ca nu e vorba de model, ci de service)
faithless_soul
22nd September 2009, 02:05
1. Sa trimiti tot telefonul la service pentru o problema care este in mod evident un fir rupt la casti? De ce?
2. Am mai avut telefoane prin service-ul acela (dar din nou telefoane defecte, nu ce ai tu) si nu a fost nicio problema. Crezi ca daca e in mojlocul Bucurestiului se conporta mai bine cu el?
mihaibrrrr
22nd September 2009, 11:59
CITAT (faithless_soul @ 22nd September 2009, 03:05)

1. Sa trimiti tot telefonul la service pentru o problema care este in mod evident un fir rupt la casti? De ce?
2. Am mai avut telefoane prin service-ul acela (dar din nou telefoane defecte, nu ce ai tu) si nu a fost nicio problema. Crezi ca daca e in mojlocul Bucurestiului se conporta mai bine cu el?
1. Asta am intrebat si eu, dar trebuie sa faca o mare...constatare la service. Foarte complicata de altfel.
2. Service-ul este departe, in Pipera si as prefera sa gasesc unul in Buc. ca sa ma duc personal si sa si rezolv pe loc daca se poate.
Exista?