Cum v-a parasit prietena/prietenul
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17

altrixd
Cred ca marea majoritate, ati trecut prin momentul despartirii de prieten/prietena, care a fost cel mai nasol moment dintre toate acestea? Acum poti sa realizati cu adevarat de ce s-a intamplat, sau inca esti in ceata? Cum ar fi trebuit sa procedeze la despartire? Mai simti ceva pentru el/ea?
naughtydream01
AAA e extraordinar mai ales cand dupa 1 an jumate spune ca nu te mai iubeste si nu intelegi de ce ca nu ai facut nimic.In afara de sinucidere nu mai ai nimic planuit in viitor si cianura ti se pare singura bautura care te poate ajuta(ca votca s-a terminat de mult).E cool.

shumilica
hmm.. cu ultima IMPORTANTA la care am tinut ne-am despartit non-dramatic ( dar asta numai pe planul cuvintelor caci pe planul sentimentelor a fost chiar o drama pt mine ).. adica nu cred ca a fost vreo relatie pe care am avuto sa zica unul din noi " eu nu mai vreau sa fiu cu tine" ci doar deducere din spusele celuilalt...
ultima importanta, de anul trecut, a fost by phone cu totul ca ne-am intalnit si dupa dar ca sa mai lamurim cate ceva... cuvintele ei au fost "shumi... a fost frumos...imi pare rau" si desigur ca 70% din prietenele avute de mine s-a intors la fostu... i'm a fuckin' amant smile.gif
deci pentru foarte multe dintre prietene am fost ca un mijloc de scapare din cotidian, din banal, din obisnuit... si le-a placut asta... dar nu inteleg de ce au tinut sa se reintoarca in banal... si nu zic neaparat la fostu prieten ci la viata care o au fara mine smile.gif)

intotdeauna voi ramane in ceata dupa o despartire... nu pot sa fac o lista in care sa spun eu am facut asta asta si asta si ea a facut asta asta si asta de unde rezulta => despartire... mie unu mi-e imposibil sa fac asa ceva... dar tot ce cer dupa o despartire sunt niste explicatii din partea lor ca eu sa am material cu ce sa-mi inchid capitolul "prietena x" si sa trec mai departe... daca nu imi dau material sa inchid capitolul ( explicatii, raspunsuri la intrebari care ma macina etc ) atunci nu prea pot sa imi continui cartea vietii mele si astfel raman intr-un fel de ciclu de bug al scriptului care imi scrie viata, un loop continuu pana imi gasesc materialul inchiderii capitolului si desigur... materialul deschiderii altui capitol... care desigur trebuie sa inceapa cu un eye-contact si sa se desfasoare cu o suflare reciproca a interesului nostru de a fi impreuna si sa se termine cu ... desigur.. impacarea cu fostul prieten... caci vad ca asta mi-e menirea... death.gif

pentru orice prietena avuta simt o anumita slabiciune, daca m-ar suna acum oricare dintre ele si mi-ar cere ceva anume cred ca as incerca sa fac... imi respect fostele caci stiu ca au facut parte din viata mea, m-au schimbat nu prin ceea ce sunt ci prin experienta mea cu ele ( mai ales ca sunt in adolescenta.. 18 ani )!
atunci cand nu mai exista atractie, interes, trebuie neaparat sa existe macar RESPECT...

de exemplu la ultima nu chiar asa importanta stiu ca eu am facut tot ce mi-a stat in putere ca sa fim impreuna... daca ea nu s-a folosit de putere pana la capat eu nu imi pot reprosa mie nimic si de aceea cel putin aici sunt impacat cu mine... si oricum incerc sa nu ma napadeasca regretele caci consider ca
REGRETUL E CEL MAI NOCIV SENTIMENT si odata ce l-ai observat trebuie sa incerci sa-l elimini... cu orice pret (aproape orice pret ) ...
altrixd
Acum doi ani s-a terminat o relatie care a durat 1 an de zile, chiar daca au fost `pauze`, din motive de distanta, totul parea sa fie bine, ne sunam, vorbeam, ne spuneam ca ne iubim, cand era acasa, totul era foarte bine, ne simtem bine, ne distram si petreceam o gramada de timp impreuna. Dar intr-o zi la o intoarcere, pur si simplu atunci cand dau de ea face 2 face, fericit ca am regasit-o din nou, imi spune sa imi vad de viata mea, fara alte explicatii, fara altceva, sa ma duc si sa o las in pace. Ulterior, dupa cateva minute o vad cu fostul prieten. Asa s-a terminat 1 an de zile de te iubesc pana in ultimele clipe.

Oricum a trecut ceva vreme de atunci, dar eu ma mai intreb, care a fost motivul de nu a putut sta in picioare si sa-mi spuna ca s-a terminat dintr-un motiv anume, care poate chiar putea sa fie o minciuna.

Dar incredere, poti sa treci peste toate acestea.
shumilica
QUOTE(altrixd @ May 15 2005, 03:25)
Dar incredere, poti sa treci peste toate acestea.
*

roll2.gif ai fost super tare la faza asta.. un fel de autoconsolare exprimata pe forum smile.gif) genila
faza e ca atunci cand se intampla faze de genul increderea in mine scade cu cateva liniute... cam cum e la un joc... sa zicem ca ai 100 de liniute... cu fiecare relatie mai scad cateva liniute din bara cu SELFTRUSTING, dar trebuie sa sti ca in viata mai exista si pachetele cu health care iti mai ridica bara selftrustingului... ehe... viata e un continuu ciclu de umplere-golire a barei de selftrusting si nu numai smile.gif
asta in cazul in care nu iti da nici o explicatie ( ceea ce pentru mine nu denota altceva decat LIPSA DE RESPECT ), astfel incat tu sa iti pui diverse intrebari "oare eu am gresit? daca da, cu ce ? daca nu, de ce s-a intamplat asta ?"
altrixd
ceva de genul asta nu? smile.gif
shumilica
w00t.gif coolspeak.gif naughty.gif nono.gif mad.gif dap... dar cred ca mai putin... smile.gif
oricum, esti un "vizionar" tongue.gif

mufa
QUOTE(naughtydream01 @ May 15 2005, 03:14)
AAA e extraordinar mai ales cand dupa 1 an jumate spune ca nu te mai iubeste si nu intelegi de ce ca nu ai facut nimic.In afara de sinucidere nu mai ai nimic planuit in viitor si cianura ti se pare singura bautura care te poate ajuta(ca votca s-a terminat de mult).E cool.
*

Mmm, dragut. Din pacate am auzit ca faci bulbuci la gura de la cianura si asta nu da deloc bine biggrin.gif
Ana_Karr
Doar titlul acestui topic, face sa-mi bata inima mai tare, si sa simt groaza in mine pt o fractiune de secunda. Nu o sa retraiesc prin povestire aceste momente, pt ca pt mine au fost foarte traumatizante.
PS - noi am fost printre fericitii care s-au impacat.
Coto
Pa mine ma parasit cand ma legat gaborii si mau dus la duba si a zis ca daca nui dau bani ca de unde sa ia ia chiftele ca sa le arunce cu prastia si a plecat fara sa se uite inapoi unde a avut noroc ca caramida a lovito doar in ceafa.
un_oarecare
QUOTE(altrixd @ May 15 2005, 02:05)
Cum v-a parasit prietena?
*

Plangand! Ceea ce m-a facut sa-mi para rau ulterior ca i-am dat vant. Desi ma tot gandesc ca nu aveam incotro - eram amant si nu mai suportam. I-am pus in vedere ca trebuie sa aleaga si am pus problema in asa fel incat sa nu ma aleaga pe mine decat daca ma iubea precum Julieta pe Romeo. N-a fost cazul. Dar tot imi pare rau... Oare de ce? confusedsmiley.png
mufa
QUOTE(un_oarecare @ May 22 2005, 20:14)
Plangand! Ceea ce m-a facut sa-mi para rau ulterior ca i-am dat vant. Desi ma tot gandesc ca nu aveam incotro - eram amant si nu mai suportam. I-am pus in vedere ca trebuie sa aleaga si am pus problema in asa fel incat sa nu ma aleaga pe mine decat daca ma iubea precum Julieta pe Romeo. N-a fost cazul. Dar tot imi pare rau... Oare de ce? confusedsmiley.png
*

No more pianista cu sani stampilati ? naughty.gif
liz
moaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaa ce intrebare de oracol de clasa a 7-a
bai ce v-am zis eu mai sa nu mai stati pe forum si sa va duceti la culcare?
tineretul din ziua de azi domne ... care nu are parinti sa le zica si lor unde le e locul ca poate au probleme de incadrare... care este, ca sa se intelege mai bine despre ce e vb in propozitie
un_oarecare
QUOTE(mufa @ May 22 2005, 20:17)
No more pianista cu sani stampilati ? naughty.gif
*

Aveam douazeci de ani atunci. Acum merg pe treizeci. Pianista mea face foarte bine (cu mine, evident). Mori de ciuda!
lola_cola
well, un singur tip m-a parasit pana acum...restul ori ne-am despartit in scandaluri, ori de comun acord, ori eu l-am parasit....oricum singurul care a facut-o a facut-o in stil mare...asa ca maxim respect pt el...nici macar eu nu as fi putut fi atat de sadica...
Deci..."ne iubeam muuuuuult" sau cel putin asa credeam...am avut o relatie de vis timp de 5 sau 6 luni...eram invidiata caci era greu de crezut ca un baiat atat de frumos(si nici prost) sa se comporte ideal(fara fitze si cu flori si te iubesc-uri zi de zi) stateam cate 8-10 ore pe zi impreuna si apoi ne sunam pana adormeam...oricum frumoasa perioada si super baiat...pana intr-o zi cand dupa ce am planuit ce vom face de craciun(stabilisem ca din ajunul craciunului pana de revelion sa ramana la mine....asa s-au gandit ai mei care il placeau mult ca ar fi frumos....sa stam si noi mai mult singur...ei plecand din bucuresti) si stabilim si el pleaca...apoi ma suna un prieten de-al lui si imi spune vino sa vezi unde e "sufletel"(asa ne alintam) si ma duc...era o 23 decembrie si el trebuia sa fie acasa sa isi ia niste lucruri pt a veni la mine...si il gasesc in scara la fosta....ma intreaba ce caut si eu ii spun ca pe el...si cand il intreb ce face el acolo...imi spune ca era trist ca noi ne cam certasem ca s-a intalnit cu fosta in metrou si ca ea l-a consolat si si-a dat seama ca o iubeste...dar nu oricum ca el ma iubeste si pe mine....Cam asa s-a terminat povestea mea de amor...dar nu m-am suparat foarte rau pe el...asa ca l-am invitat sa faca Craciunul cu mine la prietenii mei ca el rupsese legatura cu toti ai lui cat a fost cu mine....ca nu avea timp de ei...si a fost un craciun foarte amuzant in care el era cu ea si eu cu prietenii nostrii...apoi mi s-a facut si mai mila ca nu aveau unde sa faca rev-ul...asa ca i-am lasat sa il faca la prietenii mei si eu l-am facut la munte cu alti prieteni ca nu vroiam sa imi stric si seara aia...
E povestita la rece idila noastra....dar am si suferit printre randurile astea...sa nu ma credeti o insensibila smile.gif
zen
ce ma distreaza pe mine este cum devin oamenii celebri fara ca macar sa o stie: mr. perfect, pianista cu sanii stampilati...
mufa
QUOTE(lola_cola @ May 22 2005, 21:31)
...apoi ma suna un prieten de-al lui si imi spune vino sa vezi unde e "sufletel"
*

... din ciclul: apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur.

P.S. Mamaaa ce oftica am pe prieteni de genul asta bash.gif
zen
QUOTE(mufa @ May 22 2005, 21:46)
... din ciclul: apara-ma Doamne de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur.

P.S. Mamaaa ce oftica am pe prieteni de genul asta bash.gif
*

un prieten de-al lui[I]??!!

pai daca prietenii ii dau ciocane de astea in cap, imi inchipui dusmanii ce ii fac, frate.. death.gif
mufa
QUOTE(zen @ May 22 2005, 22:05)
un prieten de-al lui[I]??!!

pai daca prietenii ii dau ciocane de astea in cap, imi inchipui dusmanii ce ii fac, frate..  death.gif
*

La asa prieteni, ce nevoie mai are de dusmani ? console.gif
Vanish
La ultima relatie eu i-am dat papucii deoarece ea mi-a dat de inteles k ar vrea sa se insoare ... cu mine. De fapt nu i-am dat papucii, am fugit mancand pamantul de la ea. Si apoi 2 luni m-am dat vulpe ranita cu telefoane inchise si faze de nu-s acasa pana cand s-a calmat (asta s-a intamplat la 20 ani, acum am 23). In restu totul a fost de comun acord. Si e mai bine ajea, acum cand ma mai intalnesc cu fostele o facem in termeni amiabili, chiar mai stam si la un pahar de vorba.
Irys
Chestia asta cu "ma inteleg bine cu fostii" cred ca le cam da de lucru actualilor, nu credeti? bigyellowgrin.gif In orice caz ultima mea relatie terminata a fost una dintre cele mai non-traumatizante din viata mea. Adica intr-o zi am mers impreuna la mine acasa dupa scoala si brusc eram impreuna...dupa care au urmat vreo 10 luni in care eram atat de convinsa ca il iubesc incat am luat decizia sa plec cu el in Germania la studii...dar uite ca nu am prins bursa asa ca am ramas acasa si am luat decizia sa-l astept pana se intoarce. (recunosc, asteptarea asta m-a cam traumatizat putin la inceput). Iar dupa aceste 10 luni in care cred ca toata lumea ne considera cuplul perfect ne-am despartit la fel de brusc cum ne-am cuplat pentru ca eu am dat peste altcineva intr-un mod total neasteptat. Dar pana la urma tot el s-a despartit de mine cand i-am spus ca vreau sa merg la munte si ca vreau sa stau cu "cel nou" in camera notangel.gif La faza asta el mi-a propus sa ne despartim, cred ca mai mult sperand ca eu sa protestez, dar eu eram ceva de genul: OK!!! Ce bine ca ai propus tu asta inaintea mea!!! Dat fiind ca toate astea s-au intamplat prin telefon...ce sa mai zic...cred ca cel mai traumatizant a fost faptul ca vreo 5 zile dup-aia am stat sa ma intreb daca nu cumva sunt prea superficiala ca "mi-a trecut" asa de repede
Si cu toate aste, uite ca am ramas prieteni (asta cand mai vine din Germania) cheers.gif
PS Tot nu scap de senzatia ca acest post e redundant...cine ar vrea sa stie despre un sfarsit de relatie al meu, care mai e si non-dramatic pana la urma.. huh.gif
cheloo emil
se intampla mai demult...eram combinat cu o zdreanta . Eram intr-un bar cu ea si pe acolo pe la masa era si prietenul meu cel mai bun de la vremea aceea .Nu mica mi-a fost mirarea cand mi-a spus ca vrea sa ne despartim pt ca s-a indragostit de prietenul meu puke.gif .

Oricum a stat cu ala vreo saptamana , dar oricum am ajuns la concluzia ca aia nu ma merita tongue.gif
Domnita
departirea mea de fostul samurai, in acea seara m-a invitat la restauranul spaniol cu orchestra, e la malul oceanului dar poti zari si creasta faimosului Fuji, atmosfera era extraordinar de romanitca si chitaristul isi legana sufletul intr-o melodie spaniola de dragoste, atunci mi-a spus ca m-a inselat si nu mai putem continua, calm cu zimbetul pe buze tipic japonez, in mometul acela sufletul meu a simtit ceea ce simte un toreador cind coarnele taurului patrunud pina-n suflet, am vrut sa-i raspund intr-un fel dar deja singele inimii curgea siroaie, fara voce si cu picul de forta care-mi mai ramasese m-am ridicat si am plecat.....
sebulbus
trebuia sa ne intalnim la o ora oarecare. mi-a trimis un mesaj c-ar intarzia vreo 20 mins.

dupa 40 mins in care n-a aparut si n-a dat vreun semn i-am trimis un mesaj inapoi "lungi 20 minute. adio".

nu mai stiu nimic de ea de anul trecut. am suferit cel putin o groaza smile.gif ziua urmatoare eram cu alta tipa si ne-am intalnit cu o ruda de-a ei.
Domnita
QUOTE(un_oarecare @ May 22 2005, 20:14) *

ca nu te-a ales pe tine, deh, orgoliul barbatesc...ceea ce nu poti avea nu uiti niciodata..
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.