probleme cu partitiile

op3n

Salutare ! Am si eu o problema: cu cateva zile in urma, un prieten de al meu, a intrat pe internet sau ceva de genul ( ce am inteles din explicatiile lui ) si ia aparut pe display un pop-up cu : da click aici k vei castiga ceva, sau ceva de genul. A dat baiatul click pe pop-up'ul ala si instantaneu i sa stins computerul. Dupa ce l'a aprins, numai avea nimic in partita cu documentele lui si toate cele necesare. Intrebarea este: are cumva vreo sansa sa isi readuca datele si toate ce le avea acolo, inapoi? Multumesc! rolleyes.gif
bean_8421
Poate sa le recupereze , dar daca nu se pricepe sa o faca chiar el atunci o sa-l coste o gramada de bani mad2.gif

op3n
Mi'am dat si eu seama k se pot recupera datele dupa atatea forumuri cat am citit laugh.gif Am luat un program "recuva" ; am vreo sansa sa recuperez ceva cu el ? Sau dk nu zi'mi o metoda cumva sa recuperez, k neaparat imi trebe, k aia sunt avocati, si ar conta foarte mult sa le readuc datele inapoi in computer. Multumesc mult thumbsup.gif
adill
Magic wand recovery....Da..ai destul de multe sanse daca ai card de credit.Unele poate se vor pierde definitiv,altelevor reveni pe jumate,altele tote...Orice se poate intampla
foca28
QUOTE (op3n @ 21st September 2009, 07:34) *
Mi'am dat si eu seama k se pot recupera datele dupa atatea forumuri cat am citit laugh.gif Am luat un program "recuva" ; am vreo sansa sa recuperez ceva cu el ? Sau dk nu zi'mi o metoda cumva sa recuperez, k neaparat imi trebe, k aia sunt avocati, si ar conta foarte mult sa le readuc datele inapoi in computer. Multumesc mult thumbsup.gif

"Recuva" nu prea rezolva nimic , depinde cum au fost sterse datele , formatare sau stergere cu DELETE. Daca a mai scris (copiat) ceva pe partitia cu fisierele pierdute o sa fie greu sa le recupereze. Incearca Get Data Back From NTFS , mereu mi-a mers.

Eu nu inteleg cum un simplu pop-up a putut sa faca atata distrugere.
ear1976
Am patit-o acum cativa ani...dintr-un click...la log-off de windows mi-a aparut poza cu gagica din matrix cu pistolul si "dodge this..." (pe vremea aia foloseam win 98)
La restart hardul a fost distrus fizic, nu il mai recunostea nici mama lu' disk manager, si am incercat cateva...nu am incercat la vremea aia recuperari de date, nu aveam chestii ultraimportante, mi-am luat altul....
lordsidious
foca,sa nu-ti inchipui ca pop-up-ul ala a facut distrugerile.
El era interfata care lansa "balaurul".

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.