op3n
20th September 2009, 23:06
Salutare ! Am si eu o problema: cu cateva zile in urma, un prieten de al meu, a intrat pe internet sau ceva de genul ( ce am inteles din explicatiile lui ) si ia aparut pe display un pop-up cu : da click aici k vei castiga ceva, sau ceva de genul. A dat baiatul click pe pop-up'ul ala si instantaneu i sa stins computerul. Dupa ce l'a aprins, numai avea nimic in partita cu documentele lui si toate cele necesare. Intrebarea este: are cumva vreo sansa sa isi readuca datele si toate ce le avea acolo, inapoi? Multumesc!
bean_8421
20th September 2009, 23:29
Poate sa le recupereze , dar daca nu se pricepe sa o faca chiar el atunci o sa-l coste o gramada de bani
op3n
21st September 2009, 06:34
Mi'am dat si eu seama k se pot recupera datele dupa atatea forumuri cat am citit
Am luat un program "recuva" ; am vreo sansa sa recuperez ceva cu el ? Sau dk nu zi'mi o metoda cumva sa recuperez, k neaparat imi trebe, k aia sunt avocati, si ar conta foarte mult sa le readuc datele inapoi in computer. Multumesc mult
adill
21st September 2009, 08:00
Magic wand recovery....Da..ai destul de multe sanse daca ai card de credit.Unele poate se vor pierde definitiv,altelevor reveni pe jumate,altele tote...Orice se poate intampla
foca28
21st September 2009, 19:42
QUOTE (op3n @ 21st September 2009, 07:34)

Mi'am dat si eu seama k se pot recupera datele dupa atatea forumuri cat am citit

Am luat un program "recuva" ; am vreo sansa sa recuperez ceva cu el ? Sau dk nu zi'mi o metoda cumva sa recuperez, k neaparat imi trebe, k aia sunt avocati, si ar conta foarte mult sa le readuc datele inapoi in computer. Multumesc mult

"Recuva" nu prea rezolva nimic , depinde cum au fost sterse datele , formatare sau stergere cu DELETE. Daca a mai scris (copiat) ceva pe partitia cu fisierele pierdute o sa fie greu sa le recupereze. Incearca Get Data Back From NTFS , mereu mi-a mers.
Eu nu inteleg cum un simplu pop-up a putut sa faca atata distrugere.
ear1976
21st September 2009, 21:51
Am patit-o acum cativa ani...dintr-un click...la log-off de windows mi-a aparut poza cu gagica din matrix cu pistolul si "dodge this..." (pe vremea aia foloseam win 98)
La restart hardul a fost distrus fizic, nu il mai recunostea nici mama lu' disk manager, si am incercat cateva...nu am incercat la vremea aia recuperari de date, nu aveam chestii ultraimportante, mi-am luat altul....
lordsidious
21st September 2009, 21:57
foca,sa nu-ti inchipui ca pop-up-ul ala a facut distrugerile.
El era interfata care lansa "balaurul".