KIA CEE'D FACELIFT

M@nuel

In scurt timp, in showroomuri va aparea versiunea 2009 a best-sellerului Cee'd. Din poze, masina arata super iar un reprezentant KIA a declarat astazi in cadrul emisiunii Automobile ca modelul nou va avea un pret mai mic. Pe langa modificarile de ordin estetic, s-au operat modificari la suspensie si directie, astfel incat masina va fi mai bine adaptata drumurilor noastre.
Pana o vom vedea pe strazi, cateva poze de pe siteul promotor:
Click pentru a vizualiza atașamentul

Mai multe poze aici
Valy1
QUOTE (M@nuel @ 20th September 2009, 21:08) *

Am si vazut-o deja photo.gif

M@nuel
Stii ceva despre preturi?
AcidMan
era una azi pe stradute prin crangasi.

ps: e modelul 2010 iar emisiunea aia se cheama kiaTv...

cat despre masinuta, arata bine, oare se mai exfoliaza vopseaua de pe bord?

misuspita
Da, i se mai exfoliaza bordul.... si am auzit ca motorul are garantie de 20.000km dupa care te forteaza sa il schimbi cu altul death.gif
msn2
cum adica?
nu se intelege nimic din ce ai scris
Saint666
am vazut una pe strada, mai era si SW
daca in poze nu mi-a placut fata, mai ales partea aia cromata, pe strada chiar arata bine. E o masina care arata mai bine pe strada decat in poze.

catalinmariescu
Frumusica masina, sa vedem si preturile la care o vor vinde.
yonut_a
au schimbat stopurile alea in spirala.erau interesante
misuspita

CITAT (msn2 @ 21st September 2009, 23:46) *
cum adica?
nu se intelege nimic din ce ai scris

Daca te referi la mesajul meu, era la misto, evident, raspundeam celui de deasupra mea. Bordul la orice masina se exfoliaza daca scapi pe el parfumuri de-astea lichide, nu doar la Cee'd, daca citesti la toate firmele gasesti problema asta. Exceptand vreo 2 cazuri de care am auzit in care e posibil sa nu fi fost de vina vreun parfum, nu are probleme de genul asta masina.
mihaimilk
hmmm are o fata de logan/tiida acum, poate in realitate e mai bine.

Mi se pare mie, sau bordul se aseamana acum cu cel de la i30?
jay333
CITAT (Valy1 @ 20th September 2009, 21:13) *
Am si vazut-o deja photo.gif

Me too.
Mie imi place mai mult moaca anterioara. Astia de la TVR o laudau nevoie mare, inclusiv estetica noii infatisari.
k-pax
CITAT (M@nuel @ 20th September 2009, 21:18) *
Stii ceva despre preturi?

Preturile sunt putin mai mari decat cele la modelul vechi cu reducere (cele de pe site). Cu vreo 300-400 de Euro.
cutler
CITAT (M@nuel @ 20th September 2009, 21:08) *
In scurt timp, in showroomuri va aparea versiunea 2009 a best-sellerului Cee'd. Din poze, masina arata super iar un reprezentant KIA a declarat astazi in cadrul emisiunii Automobile ca modelul nou va avea un pret mai mic. Pe langa modificarile de ordin estetic, s-au operat modificari la suspensie si directie, astfel incat masina va fi mai bine adaptata drumurilor noastre.
[

Mai multe poze aici

Masinuta a aparut deja pe drumurile noastre si in show roomuri.Pro ceed are doar modificari la interior , celelalte au si la exterior. Au aparut si modificari la motoare sau motoare noi.
misuspita
Am mai pus lista asta pe un topic, dar e relevant.
edddie_m
Nu e buna arhiva
misuspita
mie-mi merge. a mai avut cineva probleme cu ea?
M@nuel
! 18Product_list_31_07_2009(3).zip: CRC failed in 18Product list 31 07 2009.xls. The file is corrupt
misuspita
am pus aceeasi arhiva rar. sper sa nu mai fie problema.
Marius3k
Nu merge arhiva bre. Urc-o pe google docs ori pune direct fisierul, ori fa printscreen. smile.gif
misuspita
Ooo, rahat. La mine merge foarte bine.

Am incercat sa pun fisierul dar spune ca "acest tip de fisier nu poate fi uploadat" pentru ca este un Excel. Greu la deal cu boii mici. Asa ca am facut cum ai zis tu, am uract fisierul in Google.docs.

Uite linkul
biker17
au aparut pe kia.ro
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.