costyn26
19th September 2009, 21:57
Zilele astea vrand sa blochez apelurile venite de la un numar "insistent", m-am incurcat in meniul telefonului si am reusit sa-mi blochez toate apelurile, astfel ca acum nu mai pot apela nici un numar si nici sms-uri nu pot primi.Dupa mai multe cautari pe net m-am dat batut si am zis sa postez aici in speranta ca voi gasi raspuns.Sper ca am postat in aria potrivita.Am cautat si am gasit mai multe coduri pentru deblocare a telefoanelor samsung, am incercat cateva dar nu am reusit sa deblochez serviciile de retea, nu pot suna nici la 1234 serviciul de relatii cu clientii al cosmote.Am incercat deblocarea apelurilor si imi cere o parola,din 4 cifre, dupa mai multe incercari acum imi zice "depasire incercari parola".Am incercat cu unele coduri sa scot restrictionarea apelurilor dar nu am reusit.Am gasit acest cod printre altele: #7465625*638*Code# = Disables Network lock dar nu stiu care anume ar fi codul ("code") si de unde pot sa-l obtin, pt ca in momentul de fata nu mai pot folosi telefonul...Va multumesc anticipat!
Rangerul
22nd September 2009, 11:38