A fi sau a nu fi... gravida :D

balonash

Salutare!

Dețin o pisică pe nume Daisy, rezultată din împerechearea unui birmanez cu o persană. Vara aceasta, fiind plecat din țară am fost nevoit să o las la prietena mea, care locuiește la casă timp de 3 săptămâni. Stând la curte, cam colinda bulevardele domnișoara mea și acum are abdomenul cam tare... nu vreau să mă pricopsesc cu juniori deocamdată smile.gif). Cum pot afla dacă e gravidă, fără să merg la doctor, că la ultima deparazitare am avut un conflict cu el și alții nu sunt în orășel :-P
Klasse
Pai nu cred ca e gravida.

Cel mult gestanta.....

balonash
CITAT (Klasse @ 18th September 2009, 13:39) *
Pai nu cred ca e gravida.

Cel mult gestanta.....

Ești răutăcios și offtopic, ca și mine acum de altfel ;;)
aeon
categoric, pisica nu e gravida
dar gestanta..are sanse mari daca a umblat creanga; sigur a violat-o un motan vagabond
buhaha
CITAT (aeon @ 18th September 2009, 13:12) *
sigur a violat-o un motan vagabond

dacă e cu acordul don'șoarei nu e viol, e... inlove.gif
bubalus
CITAT (aeon @ 18th September 2009, 13:12) *
dar gestanta..are sanse mari daca a umblat creanga; sigur a violat-o un motan vagabond

sau mai multi!
balonash
Voi mă speriați, eu încă sper să fie virgină smile.gif)

Dev
Cat timp a trecut de cand te-ai intors? Daca-s sub 2 luni de cand a avut ultima data acces afara atunci e foarte probabil sa ai juniori foarte curand.

Da'... pisica de ce nu e sterilizata? Cum treci peste ciclurile de calduri? Sa nu-mi zici ca-i dai pastile....
balonash
Păi au trecut aproximativ 2 luni și o săptămână. Nu, nu a fost sterilizată și nici pastile nu i-am dat.

Așadar trebuie să pregătesc scutecele? :-s
Klasse

CITAT (balonash @ 18th September 2009, 14:03) *
Ești răutăcios și offtopic, ca și mine acum de altfel ;;)

Iertare daca am fost rautacios...

Sa-ti traiasca pisoii! As fi vrut si eu unul, dar nu mai rezist.
Klasse
Deci???
Ai sau nu pisoi?
balonash
Încă aștept... deși încă nu mă simt pregătit biggrin.gif
car-man
CITAT (balonash @ 18th September 2009, 18:41) *

de ce, i-ai luat rochie de mireasa si vrei sa vezi cearsaful patat in noaptea nuntii? huh.gif
dan84
CITAT (balonash @ 18th September 2009, 18:41) *

Pai de! Daca nu ai actionat cand a trebuit !
gabicen
CITAT (balonash @ 18th September 2009, 13:35) *
Salutare!

Dețin o pisică pe nume Daisy, rezultată din împerechearea unui birmanez cu o persană. Vara aceasta, fiind plecat din țară am fost nevoit să o las la prietena mea, care locuiește la casă timp de 3 săptămâni. Stând la curte, cam colinda bulevardele domnișoara mea și acum are abdomenul cam tare... nu vreau să mă pricopsesc cu juniori deocamdată smile.gif). Cum pot afla dacă e gravidă, fără să merg la doctor, că la ultima deparazitare am avut un conflict cu el și alții nu sunt în orășel :-P

Cand am mers cu cateaua mea la vacinare, dupa ce se intalnise cu "amicul" ei in "acea" perioada recomandata de doctor - dom' doctor a palpat-o rapid pe burta si a zis ca este gestanta...cam la 3 sapatamani dupa intalnire.
Presupun ca si pisicile prezinta aceleasi simtome palapabile de un veterinar experimentat...

Dev
QUOTE (gabicen @ 24th September 2009, 03:47) *
Cand am mers cu cateaua mea la vacinare, dupa ce se intalnise cu "amicul" ei in "acea" perioada recomandata de doctor - dom' doctor a palpat-o rapid pe burta si a zis ca este gestanta...cam la 3 sapatamani dupa intalnire.
Presupun ca si pisicile prezinta aceleasi simtome palapabile de un veterinar experimentat...

Evident ca exista dar el refuza s-o duca la veterinar sad.gif. Oricum daca e umflata si inca n-a fatat e foarte posibil sa fie altceva. Au trecut deja mai mult de 2 luni si o saptamana iar perioada de gestatie la pisici este cam 60-65 de zile. Deci ar fi foarte indicat sa mearga la doctor chit ca nu-l suporta sa vada ce are pisica. Sau sa caute altul...
balonash
De ce să plecăm de la presupunerea că s-a împerecheat în prima zi când s-a "mutat" și nu în ultima? Mai altept un pic și dacă nu iese nic o duc la veterinar.
Dev
QUOTE (balonash @ 25th September 2009, 06:06) *
De ce să plecăm de la presupunerea că s-a împerecheat în prima zi când s-a "mutat" și nu în ultima? Mai altept un pic și dacă nu iese nic o duc la veterinar.

Eu te intrebasem de ultima zi cand a avut acces afara si tu ai zis 2 luni si-o saptamana. De aici presupunerea mea ca i-a sosit sorocul. dry.gif
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.