Fonturi diferite pe calculatoare diferite

ofi_tm

<basefont size="4" color="#000000" style="Arial" >
si rezultatul pe doua pc-uri diferite e acesta: cele doua atasamente.
De unde apare diferenta?
Multumesc.

unu
basefont?
n-am auzit de asa ceva.

ca sa schimbi font-ul folosesti "style" !
sau daca chiar insisti sa folosesti html expirat, poti incerca si <font>

un exemplu corect e:
CODE
<span style="font-family:Arial; font-size:12px;color:#000;">  bla bla bla  <span>

Jumping Jack
CITAT (unu @ 17th September 2009, 23:58) *
basefont?
n-am auzit de asa ceva.

Da-i omului toata informatia, nu il lasa in ceata. Daca a pus o asemenea intrebare, iti dai seama ca e complet habarnist, nu?

@ofi_tm
basefont este un tag care este recunoscut exclusiv de catre internet explorer, este depreciat deja in html 4.01, si nu mai trebuie folosit.
In primul caz iti afiseaza cum vrei tu sa iti afiseze pentru ca probabil folosesti un browser care mai stie de el, iar in al doilea caz este vorba de un browser mai nou.
Uite aici informatii suplimentare http://www.w3schools.com/TAGS/tag_basefont.asp
si pentru viitoare probleme tot la w3schools sa apelezi in prima faza, de cele mai multe ori rezolvarea deja exista.

unu ti-a zis corect ce ti-a zis.
ofi_tm
CITAT (unu @ 18th September 2009, 00:58) *
basefont?
n-am auzit de asa ceva.

Multumesc. Nici de girafe n-auzise nimeni.
xnoise
1: nu toata lumea trebuie sa stie toate MS craps care exista.
2: totusi, html 4.01 e specificatie oficiala din 98. 11 ani nu au fost de ajuns sa renuntati la <font> and all that crap?

Acum serios. Daca vreti sa faceti ceva in industria asta, poate puneti mana si mai si studiati. Pentru ca doar din auzite asa o sa patiti. O sa ajungeti peste 20 de ani sa folositi inca taguri depreciate etc.

Sunt mii de resurse free pe net, sunt sute de site-uri de profil unde puteti afla informatiile. insa lenea va omoara.

O zi placuta.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.