delimitare cuvinte in URL

alexandruc

Buna ziua,

In tot ce am citit am vazut ca "-" este delimitatorul recomandat pentru a formata linkurile. Intr-un gid postat in aceasta sectiune se recomanda evitarea caracterelor gen ";", "&" etc si se indica folosirea "-" si "+"

Dat fiind ca (nu stiu din ce motiv) browserul transforma automat "+" in spatiu (deci nu il pot folosi) iar "-" il folosesc deja pentru spatii goale, ce alt separator as putea folosi pentru a inlocui "&"?

ex:
"ceva & altceva" il transform in "ceva-;-altceva"

In acest exemplu daca as folosi "+" in loc de ";" acel + e vazut ca spatiu si nu pot face transformarea inapoi din + in &.

Cum ";" am citit pe acest forum ca nu e recomandat, ce as putea folosi din pct de vedere SEO in formatarea linkului in afara de "-" si "+" pentru a nu avea probleme?

Multumesc.

p.s: am ales "-" pentru spatii si nu "+" deoarece cazurile in care trebuie sa inlocuiesc "&" sunt foarte rare.
again
"_"

tiberiu_s
Nu are absolut nici o importanta daca folosest "-" sau "+" .
De asemenea poti folosi si adresa scrisa la un loc.
Din cate stiu, si stiu pe pielea mea, Google nu favorizeaza sau defavorizeaza nici una din cele trei variante.
Vorbesc cat de poate de serios.

smile.gif
RCG
Eu zic sa elimini caracterele "speciale": & , ' , " etc.

ceva & altceva => ceva-altceva
lovelife
CITAT (RCG @ 18th September 2009, 22:19) *
Eu zic sa elimini caracterele "speciale": & , ' , " etc.

ceva & altceva => ceva-altceva

alternativa este underscore "_"
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.