bardas
16th September 2009, 20:34
Salut,am o intrebare privind seo images.
1.Daca am o poza si pun title : "paduri verzi". Cand intru pe google web si scriu paduri verzi ma duce pe siteul respectiv ? sau aceste keyworduri au sens doar pe google images?
2.Are vreo relevanta in acest sens numele efectiv al pozei. ex. asdasdasd.jpg daca eu ii pun title. paduri verzi ?
3. Intreb acest lucru deoarece am de facut un slide mai sofisticat si eu ma pricep mai mult la flash decat la js. Afecteaza cu ceva in mod negativ indexarea siteul in google in conditiile in care pe unele pagini am animatii swf? dar tot textul este html.
Multumesc.
again
16th September 2009, 20:52
1. au sens doar pentru imagini
2. e un mod si asta de a aduce vizitatori, sa optimizezi pentru google images
3. daca tot textul e html n-ai de ce sa-ti faci griji
apol
20th September 2009, 13:04
Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare:
Am o pagina cu foarte multe imagini carora le-am pus in "title" cat si in "alt" (ca sa apara atat in FF cat si in IE) un cuvant cheie. Eu ma asteptam sa-mi vad imaginile pe prima pagina a images.google.ro (google pentru imagini). Surpriza a fost ca ele nu apar nici macar in a zecea pagina. Oare doar page rank-ul slabut sa fie singurul motiv sau or mai fi si altele.
Ca o completare, in google.ro (google pentru site-uri), daca-i dau sa caute acel cuvant-cheie la care mai adaug cuvantul "imagini", acea pagina (pagina mea html) este prima. Curat bizar!
Nu-i asa?
Care sa fie enigma?
Multumesc!
Bogdan2901
20th September 2009, 13:23
Depinde din ce categorie sunt imaginile.... daca ai concurenta, pune`te pe treaba
) .... Google schimba des pozitiile...
apol
20th September 2009, 18:53
Imi imaginez la ce te gandesti...
Sunt icoane cu Sfantul Ioan cel Nou, iar in"title" apare "Sfantul Ioan cel Nou".
Asadar, nimeni nu are vreo idee?
pseudoxiah
20th September 2009, 20:51
CITAT (apol @ 20th September 2009, 14:04)

Surpriza a fost ca ele nu apar nici macar in a zecea pagina.
De surprize deastea o sa te lovesti des.
Bogdan2901
21st September 2009, 13:52
bardas
22nd September 2009, 14:16
Salut,are vreo importanta denumirea propriu-zisa a pozei(filename) daca ii pun title?
ex:1. am poza DSC023.jpg si eu ii pun title: vile de lux.
sau e mai bine sa pun asa?
viledelux.jpg si title vile de lux
Cat despre alt, mai are rost sa il pun din moment ce am pus title? nu este considerat spam de catre google daca pun si alt si title la o poza?
again
22nd September 2009, 15:29
da, are
de preferat cuvinte cheie
bardas
22nd September 2009, 18:23
ok filename conteaza.
cat despre alt si title cum e mai bine sa folosesti.
1. Doar alt < a href="page.html">< img src="vile-lux.jpg" alt="Vile de lux"></a>
2. Doar title < a href="page.html" title="Vile De lux ">< img src="Vile de lux"></a>
3. Si alt si title < a href="page.html" title="Vile de lux">< img src="vile lux" alt="Vile de lux"></a>
4. Este adevarat ca google pune accent pe alt/title doar daca poza este link?
conform siteului : http://ezinearticles.com/?Do-Alt-and-Title...?&id=432783. Title este doar un tooltip complet ignorat de google in schimb alt e cel care conteaza. Voi ce parere aveti?
again
22nd September 2009, 23:17
strict pentru optimizarea imaginilor, doar alt-ul conteaza
apol
30th September 2009, 20:03
CITAT (again @ 23rd September 2009, 00:17)

strict pentru optimizarea imaginilor, doar alt-ul conteaza
Bine, dar atunci revin cu intrebarea: de ce imaginile mele, care contin si "title" si "alt", sunt complet ignorate de nenea Gugălu'? Ce, crede că-i spam? Doar nu-i toromac la cap!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.