kjkjzz
16th September 2009, 19:21
Codez fisierele PSD in pagini HTML.
Codul va fi curat ..
Pret: 5-10 $/pagina(depinde de complexitate)
Contact : alexmanhst@gmail.com sau al3x_z5@yahoo.com sau chiar aici .
Multumesc.
puya4ever
18th September 2009, 15:30
tu chiar ai planuri mari baiete... nu cumva vrei sa ajungi milionar din acest business ? ahh...era sa uit sa precizez si din vanzarea bazei de date minune.
kjkjzz
18th September 2009, 17:31
CITAT (puya4ever @ 18th September 2009, 16:30)

tu chiar ai planuri mari baiete... nu cumva vrei sa ajungi milionar din acest business ? ahh...era sa uit sa precizez si din vanzarea bazei de date minune.
Da vreau sa fiu Bill Gates ! Eu in locul tau as tace din gura.Am spus care sunt serviciile,daca vrei bine,daca nu,nu ! Si gata !
Astia-s romani ! Isi baga nasul unde nu trebuie.
CuteGuy
18th September 2009, 18:06
adica? ce inseamna CITAT
codez PSD in HTML"
? Ca transformi un PSD in HTML?
kjkjzz
18th September 2009, 18:13
Da, fisierul .psd rezultat din Photoshop,il transform intr-unul .html(pagina web).
Cum am spus mai sus codul va fi curat si va contine indicatii.
CuteGuy
18th September 2009, 19:08
CITAT (kjkjzz @ 18th September 2009, 19:13)

Da, fisierul .psd rezultat din Photoshop,il transform intr-unul .html(pagina web).
Cum am spus mai sus codul va fi curat si va contine indicatii.
Pai si "codatul" in ce consta? si la ce bani ?
kjkjzz
18th September 2009, 21:15
CITAT (CuteGuy @ 18th September 2009, 20:08)

Pai si "codatul" in ce consta? si la ce bani ?
Adica? Ce vrei sa spui ? Unii se pricep doar la partea de grafica,dar le este greu sau nu stiu sa codeze si apeleaza la cei care presteaza astfel de servicii(in cazul acesta,eu).La ce bani ? Bani pentru munca prestata ..
CuteGuy
19th September 2009, 07:44
Vroiam doar sa stiu ce se poate coda la transformarea asta ... ca sa stiu ce se poate personaliza. Tot nu mi-ai zis cat costa schema asta.
kjkjzz
19th September 2009, 08:08
Scrie mai sus : Pret: 5-10 $/pagina .. Depinde de complexitate .. Daca este ceva simplu Negociem.
kjkjzz
19th September 2009, 08:53
Am uitat sa precizez ca voi folosi si CSS.
CuteGuy
19th September 2009, 09:13
Perfect! Din ce pot sa imi aleg, ca si modele? Ai niste preview-uri ?
kevinro
19th September 2009, 10:32
CuteGuy, n-ai inteles ce serviciu ofera omul.
Atunci cand se face un site, un individ - designerul - face designul, grafica, layoutul - cum vrei sa-i zici, altul transforma grafica aia in cod html pentru web, apoi, daca e nevoie (daca site-ul o cere), programatorul ia codul html rezultat si ii baga in el toate functiile dinamice de care e nevoie.
Omul nu a zis ca face / vinde grafica, ci doar ca poti veni la el cu grafica facuta si el iti decupeaza layoutul si il face html.
emac14
30th September 2009, 21:58
Fratele meu
... grafica ti-o facisingur sau descarci de pe internet.. si apoi.. faci totul PUR SI SIMPLU cu WYSIWYG... cati copii vor sa faca bani cu un program la indemana fratelui meu de 8 ani
SE7EN
30th September 2009, 22:41
CITAT (emac14 @ 30th September 2009, 22:58)

Fratele meu

... grafica ti-o facisingur sau descarci de pe internet.. si apoi.. faci totul PUR SI SIMPLU cu WYSIWYG... cati copii vor sa faca bani cu un program la indemana fratelui meu de 8 ani

Ce destept esti tu
Nu prea inteleg de ce-l luati voi la misto cand el vinde un serviciu perfect valabil. Evident ca nu e primul si nici ultimul care face psd to html, sunt altii mult mai cunoscuti, depinde de calitatea serviciului daca merita sau nu.
i0nutzb
1st October 2009, 13:36
@kjkjzz: ai și un portofoliu, ceva, să vedem cum codezi?
kjkjzz
3rd October 2009, 08:35
Revin maine cu un portofoliu ... Pe cei care nu ii intereseaza ii rog sa se abtina !
CuteGuy
3rd October 2009, 08:59
CITAT (kevinro @ 19th September 2009, 11:32)

CuteGuy, n-ai inteles ce serviciu ofera omul.
Atunci cand se face un site, un individ - designerul - face designul, grafica, layoutul - cum vrei sa-i zici, altul transforma grafica aia in cod html pentru web, apoi, daca e nevoie (daca site-ul o cere), programatorul ia codul html rezultat si ii baga in el toate functiile dinamice de care e nevoie.
Omul nu a zis ca face / vinde grafica, ci doar ca poti veni la el cu grafica facuta si el iti decupeaza layoutul si il face html.
Pe mine ma interesa sa vad ce ... gasesc la el dar vad ca nu a dat niciun semn.
E de ajutor ca .. te scapa de o munca migaloasa
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.