cianet
16th September 2009, 10:38
Am un abonament de internet de 10 euro la Orange si as vrea sa verific factura online. Am inregistrat numarul SIM-ului de date in Webcare, dar acolo sunt foarte putine informatii comparativ cu cele oferite pentru abonamentele de voce. Una din sectiunile lipsa este "factura".
Am mers si la orange.ro/factura sa ma inregistrez, am trimis SMS la 477, dar Orange a raspuns ca trebuie sa activez mai intai factura electronica. Din pacate, nu a explicat cum sa fac asta.
Intrebare: cum se poate vedea factura online pentru abonamentele de internet?
st3fan18
16th September 2009, 11:43
CITAT (cianet @ 16th September 2009, 11:38)

Am un abonament de internet de 10 euro la Orange si as vrea sa verific factura online. Am inregistrat numarul SIM-ului de date in Webcare, dar acolo sunt foarte putine informatii comparativ cu cele oferite pentru abonamentele de voce. Una din sectiunile lipsa este "factura".
Am mers si la orange.ro/factura sa ma inregistrez, am trimis SMS la 477, dar Orange a raspuns ca trebuie sa activez mai intai factura electronica. Din pacate, nu a explicat cum sa fac asta.
Intrebare: cum se poate vedea factura online pentru abonamentele de internet?
*100#/buget/factura de pe abonamentul de voce si se modifica automat si pentru cel de internet daca esti titularul ambelor ab.
Costy-is
16th September 2009, 14:27
As dori sa aleg sa primesc factura doar electronic insa cand se aloca acele minute 50 in retea valabile 30 zile? imediat sau dupa ce trece prima data de facturare?
cianet
16th September 2009, 15:18
Am găsit răspunsul. Trebuie să introduci parola thank you la setări și apar informații despre factură, inclusiv opțiunea de a trece La factura electronică.
Costy-is
12th October 2009, 17:08
CITAT (Costy-is @ 16th September 2009, 15:27)

As dori sa aleg sa primesc factura doar electronic insa cand se aloca acele minute 50 in retea valabile 30 zile? imediat sau dupa ce trece prima data de facturare?
Nici o parere? Cand ati primit minutele?
wouNd
12th October 2009, 18:09
Hey,
Iti spun eu cum sa faci sa iti activezi factura electronica, de pe webcare e un pic mai greu
Simplu:
1. Suna la 411 la orange, cand intri in legatura cu un operator spunei ca vrei activarea facturii electronice. Ti-o va activa atunci
2. De la urmatoarea factura le poti vedea pe amandoua online si cea de net si cea de voce.
Pe webcare trebuie sa fii administrator ca sa ai drepturi.
Factura poti sa o primesti electronic, insa factura fiscala trebuie sa fie emisa, altfel nu ai cum sa oferi un serviciu fara o factura fiscala.
Cei de la orange urmeaza sa implementeze un modul in care sa fie valida si factura electronica si poate atunci o sa ai noroc (cat de curand cred)
kaytar
12th October 2009, 19:12
CITAT (Costy-is @ 12th October 2009, 17:08)

Nici o parere? Cand ati primit minutele?
mi s-a emis deja a doua factura si nu am primit niciun minut.
tzotzolyno
20th October 2009, 13:34
Mai e o panaramă enervantă la plata online. Dacă ai plăți în avans și pe factură îți indică faptul că la balanță mai ai de plătit atât și atât, n-o poți face pt că la bifarea prostiei ăleia de factură electronică, ți-o afișează pe toată pt plată și nu suma de la balanță.
De ex total: 70 ron, balanță 50 ron, dau să plătesc apăsând butonul plata online (în dreptul căruia apare suma de la balanță) și pe pagina următoare apare factura cu căsuța pt bifat însă cu suma totală (aia de 70) și ești nevoit să plătești așa: 70 (debitate de pe card).
O mizerie de serviciu, nu poți să profiți astfel de plățile în avans. Sun la Relații Clienți...nu știe nimeni nimic și te trimite la Orange Shop. Păi și la ce mai e util serviciul ăla on-line, la pierdut timpul?
Și unde-i găsește Orange p'ăștia de la Relații Clienți?! În pod, în Singapore, unde?!
crustaceu
20th October 2009, 14:54
CITAT (tzotzolyno @ 20th October 2009, 14:34)

Mai e o panaramă enervantă la plata online. Dacă ai plăți în avans și pe factură îți indică faptul că la balanță mai ai de plătit atât și atât, n-o poți face pt că la bifarea prostiei ăleia de factură electronică, ți-o afișează pe toată pt plată și nu suma de la balanță.
De ex total: 70 ron, balanță 50 ron, dau să plătesc apăsând butonul plata online (în dreptul căruia apare suma de la balanță) și pe pagina următoare apare factura cu căsuța pt bifat însă cu suma totală (aia de 70) și ești nevoit să plătești așa: 70 (debitate de pe card).
O mizerie de serviciu, nu poți să profiți astfel de plățile în avans. Sun la Relații Clienți...nu știe nimeni nimic și te trimite la Orange Shop. Păi și la ce mai e util serviciul ăla on-line, la pierdut timpul?
Și unde-i găsește Orange p'ăștia de la Relații Clienți?! În pod, în Singapore, unde?!
tie nu iti apare asta cand vrei sa platesti?
"Daca doresti sa efectuezi plati online partiale, cumulate sau in avans, introdu suma pe care doresti sa o platesti, in RON:" urmat de un spatiu unde poti scrie ce vrei tu.
nu trebuie sa selectezi nicio factura din cele de mai sus.
la mine asa apare
tzotzolyno
20th October 2009, 22:34
CITAT (crustaceu @ 20th October 2009, 15:54)

tie nu iti apare asta cand vrei sa platesti?
"Daca doresti sa efectuezi plati online partiale, cumulate sau in avans, introdu suma pe care doresti sa o platesti, in RON:" urmat de un spatiu unde poti scrie ce vrei tu.
nu trebuie sa selectezi nicio factura din cele de mai sus.
la mine asa apare
Ba îmi apare dar nu prea e inteligentă faza că plătesc...ce? Plăți parțiale, cumulate sau în avans? Adică ai 3 opțiuni și nu e nimic specific. Mă trezesc c-o ia ca pe o plată în avans nespecificându-se codul facturii.
Așadar, așa se face de fapt? Scriu suma respectivă din balanță în dreptunghiul respectiv și gata?
suicid3u
20th October 2009, 22:41
CITAT (tzotzolyno @ 20th October 2009, 23:34)

Ba îmi apare dar nu prea e inteligentă faza că plătesc...ce? Plăți parțiale, cumulate sau în avans? Adică ai 3 opțiuni și nu e nimic specific. Mă trezesc c-o ia ca pe o plată în avans nespecificându-se codul facturii.
Așadar, așa se face de fapt? Scriu suma respectivă din balanță în dreptunghiul respectiv și gata?
nu are importanta cum o vede(plata in avans, plati cumulate...) banii tot acolo se duc! daca tu ai in balanta 50 roni, si platesti 50, nu inseamna ca ajungi la balanta 0?? ce te mai intereseaza daca iti introduce numarul facturii?(banii oricum ajung in contul tau, ptr ca esti inregistrat in cont cu user si parola)
pur si simplu introduci in campul respectiv suma pe care vrei sa o platesti, si urmezi pasii normal. crede-ma, functioneaza perfect. serviciul chiar nu a fost facut ca sa-ti piarda timpul, ci ca sa te ajute.
crustaceu
20th October 2009, 23:15
CITAT (suicid3u @ 20th October 2009, 23:41)

nu are importanta cum o vede(plata in avans, plati cumulate...) banii tot acolo se duc! daca tu ai in balanta 50 roni, si platesti 50, nu inseamna ca ajungi la balanta 0?? ce te mai intereseaza daca iti introduce numarul facturii?(banii oricum ajung in contul tau, ptr ca esti inregistrat in cont cu user si parola)
pur si simplu introduci in campul respectiv suma pe care vrei sa o platesti, si urmezi pasii normal. crede-ma, functioneaza perfect. serviciul chiar nu a fost facut ca sa-ti piarda timpul, ci ca sa te ajute.

subscriu. serviciul chiar functioneaza foarte bine.
tzotzolyno
21st October 2009, 00:54
Bun! M-am lămurit! Vă mulțumesc mult!
In curand... autoevolution.ro
Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala
click aici.