sa trec la vista?

xcdvdme

am un asus n50 si am drivere pentru windows vista iar pe win 7 nu imi merg toate iar pe xp nu am toate driverele pentru ca asus atat ofera.ce sa fac sa trec la vista? se merita? merge greu consuma mult ram?
andu00
CITAT (xcdvdme @ 15th September 2009, 20:10) *
am un asus n50 si am drivere pentru windows vista iar pe win 7 nu imi merg toate iar pe xp nu am toate driverele pentru ca asus atat ofera.ce sa fac sa trec la vista? se merita? merge greu consuma mult ram?

eu tocmai am luat un laptop cu vista si sunt socat de cat de greu merge vista (asta pe langa alte lucruri care nu imi plac la el). din punctul meu de vedere cel mai bun lucru pe care poti sa il faci e sa incerci sa gasesti o solutie pentru XP sau 7. succes.

Leo32
CITAT (xcdvdme @ 15th September 2009, 21:10) *

Incearca sa folosesti cu Windows 7 compatibility mode!
Daca nu, vista e o alegere buna. Cei care aveti probleme de viteza, faceti upgrade la ram sau folositi asazisele trucuri de viteza. Cauta pe Google trucuri windows si gasiti wink.gif
andu00
CITAT (Leo32 @ 16th September 2009, 12:28) *
Daca nu, vista e o alegere buna. Cei care aveti probleme de viteza, faceti upgrade la ram sau folositi asazisele trucuri de viteza. Cauta pe Google trucuri windows si gasiti wink.gif

Ce upgrade de RAM sa mai faci la 3G? Peste 3G nu se mai simte chiar daca mai pui.

Pe bune, XP-ul pe care il am pe vechiul Fujitsu Siemens Amilo Pro cu 500 mega RAM merge mai repede si mai bine decat Vista Home Basic pe laptoapa nou nouta super-scula, 3G RAM, proc Intel dual core, etc., fara programe instalate si fara gunoaie adunate pe la colturi.
xcdvdme
CITAT (Leo32 @ 16th September 2009, 13:28) *

cum adica compatibility mode?
am instalat vista si merge fingerprint dar la touchpad tot nu merge am luat drivere de pe site asus si de la synaptics si tot nu merge ce sa ii fac?
Kakashi-Hatake
QUOTE (xcdvdme @ 16th September 2009, 19:31) *
cum adica compatibility mode?
am instalat vista si merge fingerprint dar la touchpad tot nu merge am luat drivere de pe site asus si de la synaptics si tot nu merge ce sa ii fac?

Adica, click dreapta pe kitul driverului, Properties > Tabul "Compatibility" si bifezi "Run this progam in compatibiliy for" si alegi "Windows Vista SP1"
xcdvdme
CITAT (Kakashi-Hatake @ 16th September 2009, 19:35) *
Adica, click dreapta pe kitul driverului, Properties > Tabul "Compatibility" si bifezi "Run this progam in compatibiliy for" si alegi "Windows Vista SP1"

crezi ca merge?

Leo32
CITAT (Kakashi-Hatake @ 16th September 2009, 19:35) *

poate faci efortul sa vezi tu daca merge... posibil sa mearga
underdesire
incearca altfel de drivere

http://forums.laptopvideo2go.com/topic/744...eneric-drivers/
TimeWriter

QUOTE (andu00 @ 16th September 2009, 19:24) *
Pe bune, XP-ul pe care il am pe vechiul Fujitsu Siemens Amilo Pro cu 500 mega RAM merge mai repede si mai bine decat Vista Home Basic pe laptoapa nou nouta super-scula, 3G RAM, proc Intel dual core, etc., fara programe instalate si fara gunoaie adunate pe la colturi.

Asta pentru ca "de?tep?ii" ăia de producători care au instalat Vista pe laptop-ul tău, ?i-au oferit ca bonus o tonă de crapware care î?i încetinesc enorm sistemul. Eu mereu fac un clean-install după un disc cu Vista original (fără nicio modificare de nu?-ce producător). Mai strâng apoi, după instalare, câteva ?uruburi ?i zboară. smile.gif
Leo32
CITAT (TimeWriter @ 18th September 2009, 22:59) *
Asta pentru ca "de?tep?ii" ăia de producători care au instalat Vista pe laptop-ul tău, ?i-au oferit ca bonus o tonă de crapware care î?i încetinesc enorm sistemul. Eu mereu fac un clean-install după un disc cu Vista original (fără nicio modificare de nu?-ce producător). Mai strâng apoi, după instalare, câteva ?uruburi ?i zboară. smile.gif

foarte corect, si eu cand am luat laptopul la primul boot am stat de la partea cu welcome pana la incarcarea tuturor programelor inutile 1 min!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.