Hidden files

ax3ll

Am si eu o problema nu pot sa fac sa se vada fisierele ascunse, dau Tools - Folder options...- View -Show hidden files and folders-bifez - aply si ok si nu se intampla nimica,nu-mi arata fisierele:| S-au daca pot gasi prin alt mod folderu' si sa intru in el fiindca vreau sa copii salvarea la un joc biggrin.gif
Courage
Bifeaza si System files wink.gif

Valerys
De obicei accesul este blocat la fisierele de sistem si la fisierele ascunse de catre virusi. Asa ca verifica PC-ul.
ax3ll
CITAT (ax3ll @ 15th September 2009, 20:55) *
Am si eu o problema nu pot sa fac sa se vada fisierele ascunse, dau Tools - Folder options...- View -Show hidden files and folders-bifez - aply si ok si nu se intampla nimica,nu-mi arata fisierele:| S-au daca pot gasi prin alt mod folderu' si sa intru in el fiindca vreau sa copii salvarea la un joc biggrin.gif

Nu vad nici un sistem files:|
Kakashi-Hatake
QUOTE (ax3ll @ 15th September 2009, 21:43) *
Nu vad nici un sistem files:|

Se referau la "Hide Protected Opertating System Files (recomanded)" - debifezi.
ax3ll
CITAT (Kakashi-Hatake @ 16th September 2009, 10:09) *
Se referau la "Hide Protected Opertating System Files (recomanded)" - debifezi.

Debifez-aply-ok si can intru din nou tot bifat este la fel la Show hidden files and folder
Cred ca e vreun virus ca acum cand intru in MyComputer si deschid sa zicem repartitia C: imi intra in alta fereastra:|
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.