Pytonn
14th September 2009, 17:36
Poate cineva sa imi spuna si mie ce setari trebuie sa fac in asa fel sa pot sa ma joc jocurile in format 3D(Anaglyph)?Caut de o ora si nu reusesc nimic tot normal se vede....Multumiri Anticipate.
Codename
15th September 2009, 20:54
Ai nevoie de placă video nvidia cu drivere speciale (disponibile pe site la ei), ochelari 3D speciali și -cel mai important- un monitor cu refresh rate de minimum 120 Hz (majoritatea din comerț au 60-75 Hz).
Celest
15th September 2009, 21:05
de fapt sunt 2 variante:
- ce ai enumerat tu, se rezolva intr-adevar cu o placa nvidia, un monitor de 120 si ochelari 3D speciali care se deschid/inchid alternativ, la refreshul monitorului, ba pe un cadru, ba pe altul .. rezultatul este o imagine 3D foarte curata, in culorile normale
- varianta cu anaglife, de care intreba cel de mai sus, in care se folosesc ochelari cu lentile de plastic, de regula rosu/albastru iar imaginea este generata fie din joc nativ (de exemplu Trackmania) fie facuta asa de drivere (Nvidia), insa, datorita mix-ului de culoare, culorile din joc sunt denaturate, cenusii-verzulii.
Driverele mai noi, vin direct cu suport 3d pentru ambele variante asa ca, cu ajutorul unor ochelari din astia colorati, se poate juca orice joc 3D dar cu mentiunea de mai sus, referitoare la culoare.
SuperDuper
15th September 2009, 21:09
QUOTE (Celest @ 15th September 2009, 15:05)

- varianta cu anaglife, de care intreba cel de mai sus, in care se folosesc ochelari cu lentile de plastic, de regula rosu/albastru iar imaginea este generata fie din joc nativ (de exemplu Trackmania) fie facuta asa de drivere (Nvidia), insa, datorita mix-ului de culoare, culorile din joc sunt denaturate, cenusii-verzulii.
Driverele mai noi, vin direct cu suport 3d pentru ambele variante asa ca, cu ajutorul unor ochelari din astia colorati, se poate juca orice joc 3D dar cu mentiunea de mai sus, referitoare la culoare.
Nu am vazut suport in drivere pentru varianta anaglifa... Poti posta un link ceva?
Celest
15th September 2009, 21:25
QUOTE (SuperDuper @ 15th September 2009, 22:09)

Nu am vazut suport in drivere pentru varianta anaglifa... Poti posta un link ceva?
http://www.nvidia.com/object/geforce_3D_vi...in7_190.62.html
Driver setup: http://www.nvidia.com/object/3D_Vision_Dis...iver_setup.html
ps. varianta simpla care o descarca toata lumea este tot 190.62 dar nu include controlul stereoscopic
SuperDuper
15th September 2009, 23:04
Vorbeam de versiunea anaglife, nu cea pentru ochelari cu shuttere... Ca in optiuni nu am vazut.
Celest
15th September 2009, 23:48
eh, daca depui un pic de efort si instalezi driverul o sa vezi ca are optiunea de a seta placa sa mearga ori pentru 3DVision ori pentru anaglife
SuperDuper
15th September 2009, 23:56
Am rulat din nou setupul 3D si am gasit-o. Multam.