hi5smile
14th September 2009, 16:54
Are cineva idee unde gasesc si eu un tutorial ceva pentru optimizare SEO la wordpress ... chiar si contra cost ... ms
fussyd3vil
14th September 2009, 17:40
Incearca sa folosesti pluginul all in one seo pack. Seo reprezinta cel mai mult cand vine vorba de blogging continutul. Poti sa faci optimizarea lui peste daca siteul e zero absolut in ceea ce priveste continutul.
hi5smile
14th September 2009, 19:13
folosesc all seo ... pluginu da eu vreau sa verifice cineva manual si sa imi zica ce probleme are siteul in privinta de seo intern . ms
Essentzza
15th September 2009, 00:24
CITAT (hi5smile @ 14th September 2009, 18:13)

folosesc all seo ... pluginu da eu vreau sa verifice cineva manual si sa imi zica ce probleme are siteul in privinta de seo intern . ms
Salut. Si eu am instalat un plugin SEO, problema este urmatoarea. Ce fac cu postorile vechi ? inca le afiseaza de genul "webblog/?p=197" . Am incercat sa umblu in permalink, daca daca ii dau "%post_id%" cand vreau sa intru pe blog pe un post, nu-l mai gaseste. multumesc
ciuly
15th September 2009, 09:07
permalinkurile sunt in DB. si in mod normal ar trebui sa poti face cumva sa le schimbi. incearca sa citesti prin manulaul/readme-ul pluginului sau sa cauti pe net/forumul lor.