SEO la wordpress

hi5smile

Are cineva idee unde gasesc si eu un tutorial ceva pentru optimizare SEO la wordpress ... chiar si contra cost ... ms
fussyd3vil
Incearca sa folosesti pluginul all in one seo pack. Seo reprezinta cel mai mult cand vine vorba de blogging continutul. Poti sa faci optimizarea lui peste daca siteul e zero absolut in ceea ce priveste continutul.

hi5smile
folosesc all seo ... pluginu da eu vreau sa verifice cineva manual si sa imi zica ce probleme are siteul in privinta de seo intern . ms
Essentzza
CITAT (hi5smile @ 14th September 2009, 18:13) *
folosesc all seo ... pluginu da eu vreau sa verifice cineva manual si sa imi zica ce probleme are siteul in privinta de seo intern . ms

Salut. Si eu am instalat un plugin SEO, problema este urmatoarea. Ce fac cu postorile vechi ? inca le afiseaza de genul "webblog/?p=197" . Am incercat sa umblu in permalink, daca daca ii dau "%post_id%" cand vreau sa intru pe blog pe un post, nu-l mai gaseste. multumesc
ciuly
permalinkurile sunt in DB. si in mod normal ar trebui sa poti face cumva sa le schimbi. incearca sa citesti prin manulaul/readme-ul pluginului sau sa cauti pe net/forumul lor.
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.