Amenințarea fantomei
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5

mufa
Așa, nelămurirea mea e destul de simplă. De ce se simt bărbații amenințați de foștii actualei? De ce au senzația că trebuie să mai existe ceva între ei? Vi se pare că foștii au o baghetă magică cu ajutorul căreia o fac pe iubita voastră să se ude instantaneu în prezența lor? Una peste alta, de unde teama asta față de foști?

P.S. L-aș ruga pe zen să se abțină tongue.gif

Later edit: Ok, înțeleg această teamă în prima săptămînă de relație. Dar pe urmă?
UNHleaSHD
CITAT (mufa @ 13th September 2009, 09:56) *
Așa, nelămurirea mea e destul de simplă. De ce se simt bărbații amenințați de foștii actualei? De ce au senzația că trebuie să mai existe ceva între ei? Vi se pare că foștii au o baghetă magică cu ajutorul căreia o fac pe iubita voastră să se ude instantaneu în prezența lor? Una peste alta, de unde teama asta față de foști?

tu ce sti barbat sau femeie ? huh.gif

Fostul o cunoaste mai bine, ii stie sensibilitatile, dorintele, stie cum s-o impace.

e grea lumea reala rolleyes.gif

mufa
CITAT (UNHleaSHD @ 13th September 2009, 10:58) *
tu ce sti barbat sau femeie ? huh.gif

Fostul o cunoaste mai bine, ii stie sensibilitatile, dorintele, stie cum s-o impace.

e grea lumea reala rolleyes.gif

Și ce, actualul n-o cunoaște? Nu trăiește cu ea, nu-i știe gusturile, plăcerile ș.a.m.d.?

pseudoxiah
De fapt sursa temerii nu sunt fostii in sine ci nesiguranta din interiorul actalului. Doar un alta situatie imaginara cu care ne torturam singuri. Spun asta pentru ca doar un terminat ar pierde vremea consumandu-se pentru aspecte pe care nu le poate controla. Daca vrea sa se intoarca la el sau sa-si faca de cap cu el tot o face.
UNHleaSHD
CITAT (mufa @ 13th September 2009, 10:00) *
Și ce, actualul n-o cunoaște? Nu trăiește cu ea, nu-i știe gusturile, plăcerile ș.a.m.d.?

S-ar presupune ca a avut o relatie mai lunga, decat in cea in care e acum smile.gif
mufa
CITAT (UNHleaSHD @ 13th September 2009, 11:17) *
S-ar presupune ca a avut o relatie mai lunga, decat in cea in care e acum smile.gif

Așa, și? E fostul, nu viitorul!
UNHleaSHD
CITAT (mufa @ 13th September 2009, 10:18) *
Așa, și? E fostul, nu viitorul!

deci.. la intrebarea pusa de tine, mi-am imaginat urmatoarea:
Relatie de 2 ani, serioasa, iubire mare, planuri de viitor. Cearta mare, se despart. Isi face altul, e cu el de o luna, inca nu o cunoaste asa bine. Asa ca sta cu frica "fostu o cunoaste bine, stie ce tre sa-i faca, sa fiu atent.."

capito? biggrin.gif

December
Cat is degete si limba......
mufa
CITAT (UNHleaSHD @ 13th September 2009, 11:20) *
Relatie de 2 ani, serioasa, iubire mare, planuri de viitor. Cearta mare, se despart. Isi face altul, e cu el de o luna, inca nu o cunoaste asa bine. Asa ca sta cu frica "fostu o cunoaste bine, stie ce tre sa-i faca, sa fiu atent.."

capito? biggrin.gif

Nu smile.gif
maluca
Mie teama asta fata de fostul imi suna a nesiguranta privind propria persoana si fiindca vorbim de barbati as banui ca intervine si orgoliul in ecuatia data.

...

Eu as judeca asa: daca s-a despartit dupa o relatie serioasa avuta cu "X" inseamna ca are fata motive intemeiate si e clar ca nu mai vrea un viitor alaturi de el. Degeaba o fi stiind el ce-i place fetei si cum s-o gadile ca nu-i mai foloseste la nimic.
zzangaboy
CITAT (mufa @ 13th September 2009, 10:56) *
prezența lor? Una peste alta, de unde teama asta față de foști?

Later edit: Ok, înțeleg această teamă în prima săptămînă de relație. Dar pe urmă?

doar in cazul in care nu esti destul de sigur pe tine ca poti sa-i oferi tot ce i-a oferit ala, ce i-a facut, cum a satisfacut-o, deci, teama vine de la neincrederea in tine... si implictit gandul ca s-ar putea duce cu altul, acel altul in mintea barbatilor este fostul, pentru ca probabil la el ar ajunge cel mai usor, fara sa para vreo zdreanta
mufa
CITAT (zzangaboy @ 13th September 2009, 11:50) *
pentru ca probabil la el ar ajunge cel mai usor, fara sa para vreo zdreanta

În ochii cui?
zzangaboy
CITAT (mufa @ 13th September 2009, 11:58) *
În ochii cui?

prietenilor/prietenelor ?

situatia 1: fostul, actualul si viitorul ( altul fata de cei 2 )

situatia 2: fostul, actualul si iar fostul

nu suna mai plauzibila varianta 2 ?
gigel de hohențolărn

capito? biggrin.gif

astea-s vrăjeli bre, ce naiba, de parcă tre să te porți cu ea ca cu-n geam de porțelan laugh.gif ce să-ț spun, fostu știa cum să se comporte cu ea, extraordinar, și dacă tu nu știi ce? înveți, și dacă se satură de tine doar n-o veni sfârșitul lumii, și dacă se întoarce la fostu ce? măcar i-ai tras-o și tu, ș-apoi devii tu fostu și ăla o să stea cu morcov c-o să se întoarcă la tine laugh.gif

măăăă, vorbim de femei normale nu de mingi de pingpong și de alte specimene de soiul ăsta.
bogdanan
De ce se simt bărbații amenințați de foștii actualei?

deja ai p0rnit de la o premiza falsa. adevaratii barbati nu se simt amenintati de nimic laugh.gif
pseudoxiah
CITAT (zzangaboy @ 13th September 2009, 12:03) *
prietenilor/prietenelor ?

Ce-i pasa?

Si respectivii ar mai putea fi numiti prieteni?
zzangaboy
ti`am zis parerea mea... daca vrea sa te lase pe tine, actualul, cea mai rapida cale de a fi cu altul, este chiar fostul.
UNHleaSHD
CITAT (gigel de hohențolărn @ 13th September 2009, 11:05) *
astea-s vrăjeli bre, ce naiba, de parcă tre să te porți cu ea ca cu-n geam de porțelan laugh.gif ce să-ț spun, fostu știa cum să se comporte cu ea, extraordinar, și dacă tu nu știi ce? înveți, și dacă se satură de tine doar n-o veni sfârșitul lumii, și dacă se întoarce la fostu ce? măcar i-ai tras-o și tu, ș-apoi devii tu fostu și ăla o să stea cu morcov c-o să se întoarcă la tine laugh.gif

măăăă, vorbim de femei normale nu de mingi de pingpong și de alte specimene de soiul ăsta.

Pai asa ziceti ma laugh.gif . credeam ca va referiti la increzute sau curve huh.gif
mufa
Ok.

Cîte foste cu iubit ați f***t?
De cîte ori vi s-a întîmplat ca actuala (la acel moment) să și-o tragă cu fostul?
Tzushka
CITAT (zzangaboy @ 13th September 2009, 12:28) *
ti`am zis parerea mea... daca vrea sa te lase pe tine, actualul, cea mai rapida cale de a fi cu altul, este chiar fostul.

de ce trebuie sa fie cea mai rapida?
poate si-ala e ocupat pana la urma...
zzangaboy
CITAT (Tzushka @ 13th September 2009, 12:36) *
de ce trebuie sa fie cea mai rapida?
poate si-ala e ocupat pana la urma...

era vorba de modu` de gandire, asa mi`as explica frica fata de fostul, daca ar fi sa fie... ca daca o iau ca tine, poate pe ala l-a calcat masina, sau poate s-a mutat in islanda.
Psychosis

Chestia asta trebuie sa fie valabila doar pentru barbati? Ca mie mi s-ar parea mai firesc ca femeile sa se simta amenintate de fostele tipilor. laugh.gif
Si de ce doar in prima saptamana de relatie? eheyebrow.gif
mufa
CITAT (Psychosis @ 13th September 2009, 13:33) *
Chestia asta trebuie sa fie valabila doar pentru barbati? Ca mie mi s-ar parea mai firesc ca femeile sa se simta amenintate de fostele tipilor. laugh.gif
Si de ce doar in prima saptamana de relatie? eheyebrow.gif

E valabil și pentru fete. Te simți amenințătă? biggrin.gif
UNHleaSHD
CITAT (mufa @ 13th September 2009, 13:36) *
E valabil și pentru fete. Te simți amenințătă? biggrin.gif

Deci ce esti? Femeie sau barbat? tot nu mi-ai raspuns huh.gif
pseudoxiah
CITAT (UNHleaSHD @ 13th September 2009, 13:38) *
Deci ce esti? Femeie sau barbat? tot nu mi-ai raspuns huh.gif

Greu sa te uiti pe profil.
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Pagini: 1, 2, 3, 4, 5
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.