crinal
12th September 2009, 22:17
As dori sa imi fac o fantana de interior din materiale care sa imite piatra, ceva in genul fotografiei atasate. Ce materiale sunt mai potrivite pentru a realiza o fantana.
Multumesc tuturor celor care ma pot ajuta cu idei, sfaturi, schite sau poze.
crinal
13th September 2009, 08:49
CITAT (crinal @ 12th September 2009, 22:17)

As dori sa imi fac o fantana de interior din materiale care sa imite piatra, ceva in genul fotografiei atasate. Ce materiale sunt mai potrivite pentru a realiza o fantana.
Multumesc tuturor celor care ma pot ajuta cu idei, sfaturi, schite sau poze.
Chiar nu poate sa ma ajute cineva ?
hulutag
14th September 2009, 07:56
Eu as putea sa-ti ofer orientativ preturi la tot ce ai nevoie pompa,lumini,cabluri,distribuitoare,transformator etc. Problema este ca aceste preturi sunt direct de pa producator (distribuitor)din Germania.Iar comanda minima este de 100 euro iar pentru client nou prima comanda trebe sa fie de 300 euro.Eu am catalogul si preturile de la ei deoarece ma gandesc sa ma apuc de o afacere in acest sens si am fost in vizita la ei in Germania dar inca nu am inceput nimic deoarece sunt foarte ocupat cu amenajarile.Daca mai ai rabdare o perioada anunta-ma si o sa includ si necesarul tau in cei 300 euro din prima comanda pa care o voi face.Imi pare rau,doar deseara cred ca voi scana si voi trimite cateva foi din catalog si din listele de preturi fiindca nu am instalat corel-ul cu care lucrez eu la scanare .Iti dau adresa de web a firmei,poate gasesti cate ceva si pe acolo.http://www.zimmerbrunnen-vertrieb.de/shop/products_new.php
Imi aduc aminte ca atunci cand verificam sa vad concurenta in Romania am gasit ceva asemanator cu ce vreau eu sa fac la o firma din Piatra Neamt.Paremi-se ca expediau componente prin posta dar aveau niste preturi nesimtit de mari si dura si 2-3 sapt.pana la livrare,nici macar nu aveau pe stoc ca sa justifice cat de cat acel adaos nesimtit.Tot cei din Piatra Neamt fac (sau faceau acum un an cand le-am vizitat site-ul )din plastic si ornamente speciale pentru fantani arteziene cum ar fi pietrele.