Coasta de Azur

stalker7

Se merita o minivacanta de 4 zile la mijlocul lui martie la pe Coasta de Azur , ma refer la animatie , obiective (muzee ) deschise , feeling ? , sau e mare diferenta fata de sezon adica mai-septembrie ?
Intreb asta pentru ca am gasit nishte bilete ieftine in perioada respectiva .
cip_76
CITAT (stalker7 @ 12th September 2009, 17:15) *
Se merita o minivacanta de 4 zile la mijlocul lui martie la pe Coasta de Azur , ma refer la animatie , obiective (muzee ) deschise , feeling ? , sau e mare diferenta fata de sezon adica mai-septembrie ?

Eu zic ca merita. Am fost in sezon dar privelistea e superba si oricum vremea e placuta si primavara. Iti garantez ca nu o sa te plictisesti ai o gramada de lucruri de vazut. Daca mergi cu avionul intre localitatile coastei de Azur trenurile au o frecventa de 30 de minute pana seara tarziu.

nniki
CITAT (stalker7 @ 12th September 2009, 19:15) *

Si eu zik k merita, in special daca te duci la Nisa, care are si o parte superba de oras vechi. Mai sunt si cateva orasele simpatice prinprejur. dar parca macar jumatatea lui iunie sau sfarsait de septembrie sa te bata putin soarele ar merge. Daca vrei ceva vizite in perioada aia incearca Praga sau Bruges sau la ceva mai multa caldura Andalucia, unde ai si pentru o saptamana de vizitat civilizatia maura non-stop. Bafta!
Buhani73
cip- la anul mergem si noi? tongue.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.