Se mai poate face ceva?

spanzuratul

Dupa cateva luni mi-am amintit de aparatul asta Pentax optio v20, si vroiam sa stiu daca se mai poate face ceva la el!!! am sa pun 3 attach-uri sa vede-ti despre ce e vorba. Afara parca ies mai putine puncte albastre. Al 2 attach este facut cu blitz, iar al 3-lea fara!! Stie cineva ce are?Sau eventual este vreo solutie? Macar sa stiu, sa nu il mai tin degeaba ca piesa de muzeu.
Si inca ceva: Exact dupa ce am facut fotografia apare timp de 2 secunde preview-ul imaginii. Chestie e ca preview-ul difera (ma refer la punctele albastre si galbeneata aia)fata de imaginea salvata.
nicolaie
le poti face pe toate alb-negru... naughty.gif

spanzuratul
laugh.gif thumbup.gif La asta nu m-am gandit!! Dar totusi nu stie nimeni de la ce e problema? Ma gandesc ca e de la senzor, daca da, atunci se mai poate face ceva?
most_wanted_racer_alive
QUOTE (spanzuratul @ 14th September 2009, 13:05) *
Ma gandesc ca e de la senzor, daca da, atunci se mai poate face ceva?

Se poate sa fie senzorul bolnav, intr-adevar. Daca asta e, nu prea cred ca se poate face mare lucru: doar o inmormantare cu onoruri militare.
spanzuratul
Nah! Multumesc la amandoi pentru sfaturi! Si daca e vorba de asta am sa il tin pentru foto alb-negru ca ies foarte bine!
Neohori
"detecteaza cind clipesti" de aici i se trage defectiunea biggrin.gif
Senzor deocheat total .
spanzuratul
Eu nu stiu de ce mai baga astia in aparate chestiile astea, mie unu nu mi-ar trebui detectorul asta!!Persoana stie daca a clipit, si ii mai faci una!

Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.