Alegere card
Pagini: 1, 2

marianchucky

Salut!

Am avut un card de debit MasterCard de la CEC Bank din mai. Acum 2 zile m-au sunat ca trebuie sa reziliez contractul, deoarece doamna la care am depus actele pt card m-a bagat in baza de date a salariatilor bancii si eu nu prea am ce cauta pe acolo.
Ma gandeam sa apelez la serviciile altei banci, dar nu ma pot hotari care.
Cu CEC nu am avut probleme pana acum si au si taxele destul de mici am observat.

Dar daca este cineva care are o solutie mai buna pt mine va rog sa postati.

Multumesc anticipat!
SirLaurentiu
Eu lucrez cu Raiffeisen.
Multe agentii, multe bancomate, si serviciul lor online e chiar usor smile.gif

marianchucky
Dar taxele?

Am auzit ca sunt destul de mari....sau am fost prost informat? huh.gif
aeon
la bcr sa nu te opresti
au comisioane la absolut orice, inclusiv la depunere bani pe card, si nu sunt prea mici
vezi la unicredit, aveau un pachet card+internet banking cu 20 lei/an
Courage
Nimic nu e gratis, dar de CEC nu m-as atinge.
E plin de pensionare ce injura ATM-ul si mentalitate aantajatilor nu se schimba odata cu baza materiala.

Inr est.. recomand o banca care iti e la indemana, cu multe ATM-uri si sucursale.
Eu oprez pentru Raiffeisen si ING.
mark``
Atinge-te de Transilvania, eu am card de debit Visa la ei pe care primesc salariul de exemplu si (de 5 ani) nu mi-au tras nici 1 leu de pe card. Mai am si un card tot de debit la ei in valuta. Sunt foarte ok.
TupaC
Ba astia de la Raiffeisen imi papa bani aiurea de pe card, pe site scrie 6 lei taxa anuala, eu la 3 luni ma trezesc ca jap imi fura 9 lei de pe card.

Pana la urma cat costa acest card ? Cum se platesc pe luna/an/deceniu/mileniu, ca eu nu mai inteleg.

spare-me
ai grija la limbaj pana una alta.
don_dannielo
QUOTE (TupaC @ 28th September 2009, 23:23) *
Ba astia de la Raiffeisen imi papa bani aiurea de pe card, pe site scrie 6 lei taxa anuala, eu la 3 luni ma trezesc ca jap imi fura 9 lei de pe card.

Pana la urma cat costa acest card ? Cum se platesc pe luna/an/deceniu/mileniu, ca eu nu mai inteleg.

Cardul e una.

Contul curent la care e atasat cardul, costa si el. Daca ai internet banking, costa si el. Incasari in cont din alta banca, costa si asta.

Toate taxele le gasesti aici: http://www.raiffeisen.ro/wps/portal/intern...tcontent_ID=854
AlexDaniel

Eu am carduri pe la mai multe banci, asa a facut viata.
cand mi-am facut eu card, deschis cont curent la care am atasat un card, la garanti aveam 0 comision la retragere numerar de la orice ATM nu doar cele ale bancii proprii. Si nici celelate comisioane nu erau deloc rele. Nu stiu daca mai este valabila oferta. Oricum vezi sa ai si varianta de online, ajuta.
nicely4ever
Iti recomand Visa Electron de la ING Bank ! E singurul card care e acceptat in toate tranzactiile , inclusiv in cele online wink.gif
tiest0
Salut,

Intreb si eu pe cei care au card Ing Student, inteleg ca taxa de activare Home Bank este 0 lei(ca celelalte taxe), dar lunar nu se percepe 3 lei taxa de utilizare?
Multumesc!
nicely4ever
CITAT (tiest0 @ 29th September 2009, 14:19) *
Salut,

Intreb si eu pe cei care au card Ing Student, inteleg ca taxa de activare Home Bank este 0 lei(ca celelalte taxe), dar lunar nu se percepe 3 lei taxa de utilizare?
Multumesc!

Taxa de activare este de 0 lei , dar cea de utilizare este de 3 lei/luna
brasoveanul
Voi avea nevoie de un card de credit in viitorul apropiat, un Visa sau un MasterCard, nu prea conteaza. La ce banca m-ati sfatui sa ma opresc si ce produs sa aleg? Ma intereseaza sa fie dobanzile decente, comisioane cat mai mici sau deloc si sa aiba si sistem online banking. Multumesc anticipat pentru sugestii!
Koal
Salut,

M-am uitat pe o serie de site-uri si am facut o scurta selectie a produselor "entry-level" numa' bune pentru persoane fizice ce nu au nevoie de o suma foarte mare de bani in linia de credit (non-gold, non-platinum):

Acestea sunt:
Visa Clasic de la Banca Comerciala Carpatica (21% pe an dobanda, 15 lei/an taxa de administrare)
Mastercard Credit de la Leumi Bank (23% pe an dobanda, 3 dolari/an taxa de administrare)
ING Credit Card Mastercard de la ING Bank (21,75% pe an dobanda, 18 lei/an taxa de administrare)
Mastercard Forte de la Banca Transilvania (28% pe an dobanda, 10 lei/an taxe de adminstrare, 10 lei taxa emitere)

Mi-au placut si doua carduri cobrand, hai 3:
OTP-MOL Mastercard (20% pe an dobanda, 20 lei/an taxa de administrare, 10 lei taxa de emitere)
VISA Centrofarm - Banca Transilvana (20% pe an dobanda, 10 lei/an taxa de administrare)
Raiffeisen Bank Vodafone Mastercard (28% pe an dobanda, 40 lei/an taxa de administrare)

brasoveanul
Multumesc, foarte utile informatii.
clausio
CITAT (Koal @ 7th October 2009, 00:11) *
Salut,

M-am uitat pe o serie de site-uri si am facut o scurta selectie a produselor "entry-level" numa' bune pentru persoane fizice ce nu au nevoie de o suma foarte mare de bani in linia de credit (non-gold, non-platinum):

Acestea sunt:
Visa Clasic de la Banca Comerciala Carpatica (21% pe an dobanda, 15 lei/an taxa de administrare)
Mastercard Credit de la Leumi Bank (23% pe an dobanda, 3 dolari/an taxa de administrare)
ING Credit Card Mastercard de la ING Bank (21,75% pe an dobanda, 18 lei/an taxa de administrare)
Mastercard Forte de la Banca Transilvania (28% pe an dobanda, 10 lei/an taxe de adminstrare, 10 lei taxa emitere)

Informatiile sunt depasite...

La cel de la Carpatica ti se cere o taxa de inscriere la arhiva electronica de 150lei de care nu iti pomenesc decat in ultima clipa (Fucking rats).

La cel de la InG Bank taxa de administrare e acum 35 de lei pe an.

La cel de la BT emiterea e de 20 de lei plus administrarea anuala 25 de lei.
brasoveanul
CITAT (clausio @ 8th October 2009, 11:31) *

La cel de la Carpatica ti se cere o taxa de inscriere la arhiva electronica de 150lei de care nu iti pomenesc decat in ultima clipa (Fucking rats).

Prin urmare, dupa parerea ta, care ar fi varianta optima?
partyman
ia un card de credit BT mastercard forte mi se pare destul d ebun pentru ca ai gratie si la retrageri numerar...
clausio
CITAT (partyman @ 8th October 2009, 15:32) *
ia un card de credit BT mastercard forte mi se pare destul d ebun pentru ca ai gratie si la retrageri numerar...

Subscriu. E cred cel mai bun in acest moment, mai ales ca acum e dotat si cu chip.
brasoveanul
Va multumesc amandurora pentru sfat, o sa mai cercetez si in decembrie cand merg acasa o sa decid. Poate mai arunc o intrebare aici pe forum pe-atunci. smile.gif
Pitzifelnic
Are cineva Mastercard Gold Miles&More de la UniCredit Tiriac? E ceva de capul lui? Tot suna astia si trimit oferte.
FANARIOT2007
Eu am card de salarii si un master card la BT.....am ,,consumat'' de la ei vreo 10.000 lei deschidere creditare si am acoperit cu master card ,,gaura'' si acum fac diverse tranzactii la comercianti si depun pe acelasi card pentru a face rulajul la bani pe forte......deocamdata n-amprins dobanda pe forte daca pun toti banii intr-olnae dobanda 0. biggrin.gif
Koal
CITAT (clausio @ 8th October 2009, 10:31) *

Clausio esti tare suparat, si suparat sunt si eu pentru ca am aplicat intre timp pentru unul din cardurile pe care le insirasem in postul meu anterior si am vazut ca nu mai sunt aceleasi conditiile de emitere.

Le-au scumpit, de fapt au inlocuit produsele vechi cu altele noi, au cipuit o parte din carduri, la altele au modificat dobanda.

O sa revad ofertele curente, tare mi-e teama ca nu mai exista carduri ieftine.
Thomas-
Ce parere aveti de cardul de debit de la Garanti?

Zice asa:

ZERO comisioane pentru:

* retragere numerar la orice ATM din Romania
* emitere sau reînnoire card
* interogare sold la ATM-urile GarantiBank
* administrare card
* plăți la comercianți naționali/internaționali

iar la contul atasat:

Cont Curent în Lei

Cu un Cont Curent în lei de la GarantiBank puteți efectua plăți și transferuri de numerar către conturi deschise la GarantiBank sau la orice altă bancă.

Acces:

* Disponibilitățile din contul curent pot fi accesate prin intermediul oricărei agenții GarantiBank.
* Cu un card de debit atașat - GarantiBank24 - aveți acces la disponibilitățile din contul curent oricând, prin intermediul oricărui ATM din România, cu ZERO comision de retragere.
* Utilizând Garanti Online aveți acces la conturile curente de oriunde, 24 de ore pe zi.

Avantajele oferite de Contul Curent:

* ZERO taxa de administrare.
* Contului curent i se poate atașa facilitatea de overdraft (descoperit de cont), care vă pune la dispoziție o sumă de bani în plus, pe care o puteți folosi oricând, așa cum doriți.
* ZERO taxe și comisioane pentru cardul de debit GarantiBank24.
* Dobândă la vedere de 0,25%*

*Suma minimă pentru acordarea dobânzii de cont curent (la vedere) este stabilită de către Bancă și comunicată clienților prin afișare în unitățile teritoriale.
Pagini: 1, 2
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.