CARTELA DIGI TV NAGRA 3

mpv3

CUM ARATA CARTELA DE DIGI NAGRA 3 CA DEJA AM INNEBUNIT CU CARTELA ROSIE SI ALBASTRA. EU AM CARDURILE ALBASTRE CU INSCRIPTIA DIGI TV PE O PARTE, PE CEALALTA PARTE E ROSIE SI SUNT MAI MULTE PRINTRE CARE SI SERIA.
alexx1402
CITAT (mpv3 @ 11th September 2009, 19:54) *
CUM ARATA CARTELA DE DIGI NAGRA 3 CA DEJA AM INNEBUNIT CU CARTELA ROSIE SI ALBASTRA. EU AM CARDURILE ALBASTRE CU INSCRIPTIA DIGI TV PE O PARTE, PE CEALALTA PARTE E ROSIE SI SUNT MAI MULTE PRINTRE CARE SI SERIA.

Cartela Nagra 3 are o parte albastra iar cealalata rosie (tu deja ai nagra3). Sunt si cartele cu o parte verde - care sunt tot nagra3
Daca ai facut cuntractul dupa luna mai 2008, sigur ai primit nagra3.

kruger
CITAT (alexx1402 @ 12th September 2009, 09:59) *
Cartela Nagra 3 are o parte albastra iar cealalata rosie (tu deja ai nagra3). Sunt si cartele cu o parte verde - care sunt tot nagra3

Pai si ce, nu se pot decoda inca NAGRA3 ?
alexx1402
CITAT (kruger @ 13th September 2009, 17:06) *
Pai si ce, nu se pot decoda inca NAGRA3 ?

Pentru ca nu au toti abonati cartele Nagra 3. Procesul de inlocuire a inceput, cand se va finaliza, nimeni nu stie... Acum se merge in paralel cu Nagra 2
LE: La ce te referi cand spui "decoda"?
simon78
Aseara am platit abonamentul si mi-au spus sa merg la casierie pana la 1 octombrie sa schimb cartela. Eu am doua, ambele rosu cu albastru, insa pe ele scrie doar NAGRAVISION.
mtest
CITAT (alexx1402 @ 13th September 2009, 17:24) *
LE: La ce te referi cand spui "decoda"?

Cu siguranta se gandeste exact la ceea ce te gandesti si tu.

@kruger: ca sa citez o persoana avizata, "deocamdata nu".
costi_ionita79
Cartelele albastru cu rosu nu se inlocuiesc. Mergeti sa le schimbati pe cele albastre pe ambele parti.

alexx1402
CITAT (costi_ionita79 @ 16th September 2009, 20:19) *
Cartelele albastru cu rosu nu se inlocuiesc. Mergeti sa le schimbati pe cele albastre pe ambele parti.

sau albe pe ambele parti (cele cu inscriptia "RCS")
livisor27
CITAT (alexx1402 @ 12th September 2009, 06:59) *

sunt abonat din 24 martie anul acesta.am primit o cartela cu o parte albastra iar cealalta rosie.acum o luna am sunat la serviciul clienti si mi s-a spus ca o sa primesc o noua cartela nagra 3,totodata spunandu-i doamnei ca am primit-o la abonare.imi zicea ca toata lumea primeste o noua cartela indiferent de data contractarii. Azi am sunat din nou ,si ce credeti ca mi-a spus cucoana de acolo?ca nu o sa primesc alta cartela ca am primit-o la semnarea contractului in martie si nu o sa pot beneficia de toate pachetele de programe ,fiindca am beneficiat atunci o luna de zile.i-am explicat domnitei ca o colega mi-a spus ca o sa primesc,iar ea mi-a zis ca nu a fost bine informata.Asta inseamna ca nu stiu de capul lor.ma intreb ,mai primesc nagra3 sau nu?
Blackhawk

Deja ai N3, ce mai vrei sa primesti?
CITAT
am primit o cartela cu o parte albastra iar cealalta rosie.
livisor27
CITAT (Blackhawk @ 2nd November 2009, 15:45) *

dar atunci de ce spunea cucoana aia de la ei ca indiferent de cartela pe care o detine abonatul va primi alta?!
Blackhawk
Era putin defazata probabil sau invatase raspunsurile precum poeziile. Cartele N3 stiu ca s-au dat de la inceputul anului, si eu am primit cand am prins promotia cu al 2-lea receptor reconditionat gratis in primavara biggrin.gif
Fara pachet complet gratuit, astea se dau doar la swap-uri obligatorii, nu cand ceri tu sau ai beneficiat de o promoti.. sau chiar te abonezi
livisor27
CITAT (Blackhawk @ 2nd November 2009, 15:57) *
Era putin defazata probabil sau invatase raspunsurile precum poeziile. Cartele N3 stiu ca s-au dat de la inceputul anului, si eu am primit cand am prins promotia cu al 2-lea receptor reconditionat gratis in primavara biggrin.gif
Fara pachet complet gratuit, astea se dau doar la swap-uri obligatorii, nu cand ceri tu sau ai beneficiat de o promoti.. sau chiar te abonezi

am cumparat tot echipamentul cu 200 lei+50 lei conectarea,asa era oferta atunci,si am avut o luna gratis toate canalele.
alexx1402
Toti abonatii care au incheiat contractul dupa luna aprilie 2008, au primit cartele N3.
lafayette
CITAT (Blackhawk @ 2nd November 2009, 17:45) *

Merlin? naughty.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.