Da, incredibil, ma bucur ca ati abordat subiectul, ma confrunt in fiecare zi cu aceeasi problema, anunturile pe ejobs si bestjobs vor sa stii de toate si nu-si dau seama ca nu le poti sti pe toate decat la un nivel minim, daca esti expert pe photoshop si mai stii sa-l bagi in html si css si eventual sa-i faci si o animatie, deja ar trebui sa acoperi un post, in schimb ei mai cer php si mysql, helooo, daca esti extraordinar pe php si mysql nu o sa mai ai timp nici sa-ti vezi familia, mai vor eventual after effects care e super dar nu vei mai avea timp de altceva, si javascript care ei nu-si dau seama ca e diferit de php ca si limbaj...etc etc...
Dupa cateva interviuri la care spuneam "domle, stiu aia si aia" si ei "aaa..nu stii php?aaaa..

"...am zis ok, las k le fac eu pe toate dar in nici un caz nu o sa lucrez pt vreunul care ma cearta ca am intarziat 15 min de dimineata....m-am apucat de toate si am ajuns la concluzia ca nu ai timp efectiv sa le faci pe toate la un nivel satisfacator, pentru k daca ajungi expert pe photoshop apoi te apuci serios zi si noapte de php...dupa un timp in care nu ai mai lucrat in photoshop, nu mai ai aceeasi performanta....e aiurea...banuiesc ca asa e conceptia romanului din scoala elementara...sa stii de toate dar nimic perfect
Intrebarea e "ce ne facem noi astia care cautam un job?"
[Da, incredibil, ma bucur ca ati abordat subiectul, ma confrunt in fiecare zi cu aceeasi problema, anunturile pe ejobs si bestjobs vor sa stii de toate si nu-si dau seama ca nu le poti sti pe toate decat la un nivel minim, daca esti expert pe photoshop si mai stii sa-l bagi in html si css si eventual sa-i faci si o animatie, deja ar trebui sa acoperi un post, in schimb ei mai cer php si mysql, helooo, daca esti extraordinar pe php si mysql nu o sa mai ai timp nici sa-ti vezi familia, mai vor eventual after effects care e super dar nu vei mai avea timp de altceva, si javascript care ei nu-si dau seama ca e diferit de php ca si limbaj...etc etc...
Dupa cateva interviuri la care spuneam "domle, stiu aia si aia" si ei "aaa..nu stii php?aaaa.. "...am zis ok, las k le fac eu pe toate dar in nici un caz nu o sa lucrez pt vreunul care ma cearta ca am intarziat 15 min de dimineata....m-am apucat de toate si am ajuns la concluzia ca nu ai timp efectiv sa le faci pe toate la un nivel satisfacator, pentru k daca ajungi expert pe photoshop apoi te apuci serios zi si noapte de php...dupa un timp in care nu ai mai lucrat in photoshop, nu mai ai aceeasi performanta....e aiurea...banuiesc ca asa e conceptia romanului din scoala elementara...sa stii de toate dar nimic perfect
Intrebarea e "ce ne facem noi astia care cautam un job?"