Ajutor Vreau sa Fac un brower sa fac un brower game care pentru fiecare vizitator sa primesti

p3bogdan

Vreau sa fac un brower game care pentru fiecare vizitator sa primesti...I`m cer scuze daca am gresit unde trebuia sa postez... sper sa nu fie off topic... huh.gif Multumesc!!!
crontech
..primești un punct?
pune mâna de învață php și un limbaj sql.
Aveam eu unul făcut acum vreo 4 ani, să-l caut prin backupuri dacă o mai fi. Lasă un pm dacă te interesează.

crontech
Mda, deci nu știu momentan pe unde e scriptulețul.
Prima chestie, învață corect alea două limbi în care încerci să scrii, dacă nu scrii ca lumea probabil nu o să găsești ce cauți pe google, și cam toată lumea pe forumuri o să te ia la 'șhto sau nu o să-ți răspundă. simplu.
A doua chestie, google is your friend. Dacă zici că știi php și mysql cât de cât, e banal să faci ce vrei tu. Faci un table cu ipuri și altu cu useri, când un ip nu există în ultimele 24 de ore pentru userul cutare, atunci userul cutare mai primește un punct. Defapt e suficient de banal cât să nu îți trebuiască db.

Third, nu o să îți dea nimeni în mod sigur un tutorial pentru așa ceva.. S-ar putea să găsești totuși chestii gata făcute.
Spor, și dacă ai nelămuriri întreabă în aria de php sau mysql.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.