Delwind
10th September 2009, 12:52
Ma intereseaza un program pentru gestiunea unei ferme de pasari.
Pe scurt ar fi cam asa: evidenta numarului de capete pe fiecare hala, necesar furaje in functie de varsta si numar pasari, necesar materii prime pentru aceste furaje in functie de reteta, productie oua, vanzari pui si oua, eventual rapoarte privind vanzarile
Evident, ar trebui sa nu fie o solutie foarte scumpa.
tablagiu_xxx
10th September 2009, 13:04
Fac programele in excel care poate te ajuta, dar trebuie sa-mi dai mai multe detalii despre cum vrei sa arate etc ...
Dupa ce descriere ai facut se poate face ...
Vrei sa fie si interfata cu programul de contabilitate ? ca daca da , nu mai merge cu excel
Delwind
10th September 2009, 13:34
CITAT (tablagiu_xxx @ 10th September 2009, 14:04)

Fac programele in excel care poate te ajuta, dar trebuie sa-mi dai mai multe detalii despre cum vrei sa arate etc ...
Dupa ce descriere ai facut se poate face ...
Vrei sa fie si interfata cu programul de contabilitate ? ca daca da , nu mai merge cu excel
Nu e nevoie de interfata cu programul de contabilitate. Cum arata nu conteaza foarte mult. Important este sa poata realiza tot ce e acolo, cu cat mai putine interventii din partea utilizatorului (chestii gen... varsta puilor va creste cu o zi in fiecare zi, sau va fi calculata automat in functie de "data nasterii") si sa poata fi folosit de cineva care nu are cunostinte foarte multe de utilizare PC.
Un pret aproximativ? Evident, cand stabilim toate detalii avem si pretul final.
tablagiu_xxx
10th September 2009, 14:26
CITAT (Delwind @ 10th September 2009, 14:34)

Nu e nevoie de interfata cu programul de contabilitate. Cum arata nu conteaza foarte mult. Important este sa poata realiza tot ce e acolo, cu cat mai putine interventii din partea utilizatorului (chestii gen... varsta puilor va creste cu o zi in fiecare zi, sau va fi calculata automat in functie de "data nasterii") si sa poata fi folosit de cineva care nu are cunostinte foarte multe de utilizare PC.
Un pret aproximativ? Evident, cand stabilim toate detalii avem si pretul final.
La bani, nu iau nimic, fac de hobby
brotundu
12th September 2009, 07:59
CITAT (Delwind @ 10th September 2009, 13:52)

Ma intereseaza un program pentru gestiunea unei ferme de pasari.
Pe scurt ar fi cam asa: evidenta numarului de capete pe fiecare hala, necesar furaje in functie de varsta si numar pasari, necesar materii prime pentru aceste furaje in functie de reteta, productie oua, vanzari pui si oua, eventual rapoarte privind vanzarile
Evident, ar trebui sa nu fie o solutie foarte scumpa.
Ai PM.
vision4sky
29th September 2009, 20:42
Daca mai e valabil, as fi interesata.
colaur
10th November 2009, 14:25
Salut,
Daca mai esti interesat eu am facuta o aplicatie web care face gestiunea bugetului unei firme, familii .. dar care poate fi extinsa pe alte tipuri de gestiuni.
Referitor la gestionarea de bugete am dat un raspuns la anuntul din topicul http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=506121
Sunt deschis si pentru customizari in functie de ce doresti tu !!.
Laurentiu
40744782480