Instalare windows vista peste linux

anita123

Am un calculator nou care zice ca are instalat Linux. Nu ma intereseaza sa intru in el, ci sa instalez Windows Vista. Cum sa procedez? NU vrea sa mi booteze de pe cd rom. Am incercat cu delete sa intru in bios dar nu am reusit. Nici nu stiu daca va merge daca o sa intru in bios. Ce pareri aveti?
al3x_al3x_tm
incearca cu F11 pt. boot menu sau F2 pt bios...depinde de bios-ul placii de baza acea faza cu DEL...
dupa ce intri in bios seteaza CD-ROM 1st Device ca boot si HDD 2nd....
daca dai F11 alegi doar CD-ROM...si atunci iti boot-eaza direct de pe el...
dar macar esti boot-abil?
dar sa mai vorbim de genuine?

eiffel
Poate fi si F12 si F8 meniul de boot. Depinde de producatorul placii de baza. Mai bine vezi in manualul placii de baza ce scrie sau zi ce placa de baza e.
anita123
CITAT (al3x_al3x_tm @ 10th September 2009, 03:40) *
incearca cu F11 pt. boot menu sau F2 pt bios...depinde de bios-ul placii de baza acea faza cu DEL...
dupa ce intri in bios seteaza CD-ROM 1st Device ca boot si HDD 2nd....
daca dai F11 alegi doar CD-ROM...si atunci iti boot-eaza direct de pe el...
dar macar esti boot-abil?
dar sa mai vorbim de genuine?

de unde sa stiu daca e bootabil?
eiffel
Pai daca l-ai cumparat, normal ca e bootabil. Toate CD-urile sau DVD-urile cu sistem de operare originale sunt Bootabile.
anita123
CITAT (eiffel @ 10th September 2009, 05:12) *
Pai daca l-ai cumparat, normal ca e bootabil. Toate CD-urile sau DVD-urile cu sistem de operare originale sunt Bootabile.

si daca nu e original?
al3x_al3x_tm
CITAT (anita123 @ 10th September 2009, 11:44) *
si daca nu e original?

SOFTPEDIA NU INCURAJEAZA PIRATERIA!!!
daca nu e original asta e fa rost de unu original;)...altcva nu pot spune

Bobby_ro
CITAT (anita123 @ 10th September 2009, 11:44) *
si daca nu e original?

Fa ce ti sa spus si baga dvd-ul in unitate apoi da un restart, iar daca ai ales bine optiunile de boot in bios sau ai apasat F11 / F8 / F12 si ai ales CD ROM si iti pleaca setupul vista inseamna ca e bootabil daca nu ... google

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.