idee design

hardbite

Buna ziua, detin siteul tractari auto bucuresti si as dorii sa ii schimb designu... Nu am idei originale pt. asta asa ca daca vreti va rog sa ma ajutati, va raman recunoscator
luntrarustefan
poti "imprumuta" o idee originala de pe templatemonsters sau bestofjoomla [ punct com ].

Andrei_v
Sau poti plati pe cineva sa faca un design original.
luntrarustefan
CITAT
Sau poti plati pe cineva sa faca un design original.

I'm here . laugh.gif
hardbite
dati-mi pm astia cu designu poate o scoatem la capat smile.gif
Andrei_v
Da-mi un PM cu link-ul site-ul caruia ii trebuie un redesign.

Cheers!
hardbite
Site-ul este www.bdtractariauto.ro daca vrea cineva sa colaboram astept PM! Am nevoie si de schimb de linkuri

netul
Pe alt topic spui ca oferi servicii PROFESIONALE de web design (inclusiv magazine online) si acum nu stii sa faci un design simplu la un site de-al tau? smile.gif

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry5848906
luntrarustefan
Omu nu stie ce vrea . cheers.gif
hardbite

CITAT (netul @ 14th September 2009, 17:31) *
Pe alt topic spui ca oferi servicii PROFESIONALE de web design (inclusiv magazine online) si acum nu stii sa faci un design simplu la un site de-al tau? smile.gif

http://forum.softpedia.com/index.php?showt...p;#entry5848906

Da, ofer dar eu sunt mai mult pe partea de programare..... La design nu am gust pot spune biggrin.gif
luntrarustefan
Pai si ca sa scoti ceva bun nu e deajuns sa ramai recunoscator laugh.gif .
hardbite
CITAT (luntrarustefan @ 15th September 2009, 17:03) *
Pai si ca sa scoti ceva bun nu e deajuns sa ramai recunoscator laugh.gif .

am cerut o idee nu am cerut sa imi faci designu! Design sunt capabil sa fac singur vreu doar 1 idee!
luntrarustefan
Pentru asta poti lasa aici detalii si fiecare isi da cu parerea . Am i right ? console.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.