2012

Securistu

Un LP foarte anuntat si care se doreste a fi hip-hop 100%...octombrie 2009...sa vina

Cu o distributie remarcabila (Aforic,ADN,CTC,Carbon,Cedry2k,Specii si Furnici Coapte)

Promo

Si totusi ma mir ca pe o arie destinata Hip-Hop-ului se vorbeste despre rap-ul comercial gen lil wayne de romania si nu de valori ale hip-hop-ului.

Sa inceapa discutiile...
Mr.Jinx
Da da da, știm de 2012 și așteptăm cu nerăbdare să vină mai repede octombrie biggrin.gif

și o primă melodie de pe album cântată la urban groove (care rulează grav) wink.gif

http://www.youtube.com/watch?v=R28qNvruTuE

Ovy123456789
Abia astept.
Nu mai are si alte piese?
Mr.Jinx
păi piesa asta ultima a fost dată în premieră la Urban Groove, ca un fel de promo. Să vină octombrie și o să le auzim pe toate smile.gif
Securistu
Cred ca "2012" se va ridica la rangul impus de Atacuri de Panica in celebrul live de la Urban Groove din 2007.
Atacuri de Panica live la Urban Groove

Abia astept o melodie cu Aforic (EmilTeLeaga), Cedrea si Doc...
CITAT
Abia astept.
Nu mai are si alte piese?

Ai rabdare...cumpara albumul si nu mai sta dupa orice melodie afisata pe youtube...daca ar asculta toti melodiile dinainte,nu ar mai cumpara nimeni albumul.
GycuBrun
Si eu asteptam LP-ul marca 2012 inca de cand era vorba ca va fi lansat in luna Iulie dar a fost amanat. Ce pot spune, abia astept, cat despre 12 Vulturi pe cer, numai cuvinte de lauda.

Promo oficial 2012
Link
Beat criminal, cat despre artwork, nu am cuvinte.

In curand o sa dau cu un prieten comanda si la tricouri cu 2012, sper sa fac rost de bani smile.gif
Mr.Jinx
QUOTE (GycuBrun @ 9th September 2009, 18:11) *
In curand o sa dau cu un prieten comanda si la tricouri cu 2012, sper sa fac rost de bani smile.gif

păi din câte știu eu au anunțat un număr de 90 de tricouri disponibile...deci ai face bine să te grăbești smile.gif

AdelinPuya
Subsapte e la 2012?
Mr.Jinx
2012 = Aforic, ADN, Subsapte, Sagace...deci da, Subsapte face parte din 2012
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.