Figo_jr2006
7th September 2009, 22:09
L-am conectat la pc si mi s-a blocat itunes dupa care am deconectat ipodul si au disparut toate melodiile de pe el.Partea ciudata este ca daca il conectez la pc in iTunes imi arata toate melodiile care le aveam pana acum pe el si pot fi ascultate .Am incercat sa bag si cateva melodii noi si tot la fel nu imi afiseaza nicio melodie dupa ce il deconectez.
Centris
7th September 2009, 22:16
QUOTE (Figo_jr2006 @ 7th September 2009, 23:09)

L-am conectat la pc si mi s-a blocat itunes dupa care am deconectat ipodul si au disparut toate melodiile de pe el.Partea ciudata este ca daca il conectez la pc in iTunes imi arata toate melodiile care le aveam pana acum pe el si pot fi ascultate .Am incercat sa bag si cateva melodii noi si tot la fel nu imi afiseaza nicio melodie dupa ce il deconectez.
e posibil sa ai o problema cu directorul. cred ca te paste un restore, e cea mai sigura optiune.
Figo_jr2006
7th September 2009, 22:28
CITAT (Centris @ 7th September 2009, 23:16)

e posibil sa ai o problema cu directorul. cred ca te paste un restore, e cea mai sigura optiune.
si prin restore imi vor aparea melodiile in listele ipodului sau sterge tot?
Centris
8th September 2009, 09:28
QUOTE (Figo_jr2006 @ 7th September 2009, 23:28)

si prin restore imi vor aparea melodiile in listele ipodului sau sterge tot?
sterge tot, dar resincronizezi (reincarci) din iTunes
Figo_jr2006
9th September 2009, 20:40
CITAT (Centris @ 8th September 2009, 10:28)

sterge tot, dar resincronizezi (reincarci) din iTunes
La mine syncul e dezactivat iar marea parte a melodiilor sunt de pe pc-ul vechi.Din moment ce itunes imi vede melodiile de pe el nu se poate face in asa fel incat sa imi salveze melodiile iar dupa restore sa le pun la loc?
Centris
9th September 2009, 20:46
QUOTE (Figo_jr2006 @ 9th September 2009, 21:40)

La mine syncul e dezactivat iar marea parte a melodiilor sunt de pe pc-ul vechi.Din moment ce itunes imi vede melodiile de pe el nu se poate face in asa fel incat sa imi salveze melodiile iar dupa restore sa le pun la loc?
cu manually manage... ar trebui sa poti copia melodiile din iPod in iTunes.
daca ai un HDD cu FAT-ul stricat, cam cum vezi rezolvarea?
Figo_jr2006
9th September 2009, 21:52
CITAT (Centris @ 9th September 2009, 21:46)

cu manually manage... ar trebui sa poti copia melodiile din iPod in iTunes.
daca ai un HDD cu FAT-ul stricat, cam cum vezi rezolvarea?
Pai de aceea am si intrebat ca nu stiu exact care e buba dar din moment ce pot asculta orice melodie de pe ipod din itunes nu se elimina posibilitatea ca hdd-ul sa fie busit?
Centris
10th September 2009, 09:39
QUOTE (Figo_jr2006 @ 9th September 2009, 22:52)

Pai de aceea am si intrebat ca nu stiu exact care e buba dar din moment ce pot asculta orice melodie de pe ipod din itunes nu se elimina posibilitatea ca hdd-ul sa fie busit?
nu. tocmai "disparitia" este un simptom al unui disc cu probleme. merge bine pina in momentul in care incerci sa scrii sau sa citesti sectiunea cu probleme.