ClickBank

positivcriss

Buna seara. De azi am inceput sa folosesc Affiliate Marketing, si mai exact programul ClickBank. Functioneaza aproape ca si Amazon . Problema e ca eu stiam ca prin ClickBank se vand produse ca si pe Amazon. Dar la mine uitati cum apare : http://positiv-world.blogspot.com/ ( nu intentionez sa fac reclama ) . Apare un chenar in care apar un fel de Site-uri. Cum primesc bani si in functie de ce primesc bani . Daca se pricepe cineva. Mersi mult si o zi buna in continuare. smile.gif
positivcriss
Tocmai am facut prima mea vanzare din Clickbank biggrin.gif:D:D am luat 20 $ ! smile.gif sunt foarte fericit biggrin.gif

positivcriss
Am si eu o intrebare.... Stie cineva la ce prag pot sa retrag banii din contul ClickBank ? La setting am vazut ca pot si la 10 $ ... daca da, cum voi primi banii ? sub forma de CEC prin posta ? Va Multumesc
underground2009
Ai reusti sa iti scoti banii pana la urma??
Mai are cineva clickbank? Am auzit pe multi laudandu-l.

Costa ceva sa te inscrii in clickbank?
underground2009
Chiar nu este nimeni afiliat intr-o retea de marketing pe aici?
positivcriss
Nu costa nimic sa iti faci cont smile.gif
positivcriss
Salutare. Cand vreau sa scot banii de pe Clickbank, dau la Report - Paychecks - Si vad acolo la plata la STATUS : CDR iar mai jos scrie CDR-- Account had not yet met Customer Distribution Requirement. Click here for text of the CDR as contained in our accounting policy. Paid balance delivery begins on the "Date Sent" date. AM dat click pe " CLICK HERE " dar acolo scrie diverse lucruri...cum as putea sa fac? smile.gif

LE : am gasit care era problema

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.