qvo vadis
7th September 2009, 15:03
M-am portat in luna ianuarie in Orange fara sa intampin vreo problema. Acum vreau sa ma intorc inapoi in Vodafone. Pe cei de la reprezentanta din Deva ii depaseste situatia (parerea mea). Am fost de vreo 5 ori la ei si nu se poate rezolva. Ba ca le trebuie o cartela cu o serie similara cu cea pe care am avut-o la ei, ba ca au probleme in sistem, ba ca trebuie sa ceara ajutor la unii mai experimentati. Astazi, dupa ce le-am dat mai mult de-o saptamana ragaz sa primeasca niste amarate de mailuri pentru solutionarea cazului imi spun ca sunt plecati de la ei in concediu si ar fi numai doua persoane, si nu au timp. Si ca ma suna ei peste doua zile, dar nici atunci nu este sigur ca pot sa ma prezint la ei, si nici nu-mi garanteaza ca se rezolva. Imi spun ca - citez - " in principiu se rezolva". Eu nu mai am incredere in ei, dupa tonul avut la telefon. Mai ales ca niciodata nu m-au mai sunat, tot eu o faceam dupa mai multe zile, lasandu-le timp. Mergeam la ei, incepeau aplicatia, dupa care se blocau. Daca cei de-aici nu se descurca ma duc in alt oras, numai sa nu bat drumul degeaba....Deja mi-e jena mie sa ma mai duc la cei de-aici. Nu vreau sa cred ca este rea vointa, poate le este rusine si lor de ma tot "paseaza" sa castige timp, si ca poate- poate nu-i mai caut eu.
Chiar asa complicat este sa te portezi inapoi in reteaua din care ai plecat, cu acelasi numar?
rekul05
7th September 2009, 15:23
Ce o fi asa complicat?
Daca reziliezi la Orange, numarul de abonat se va intoarce in mod automat la origine, adica Vodafone, fiindca asa reglementeaza autoritatea nationala pentru comunicatii.
In tot acest timp le ceri celor de la Vodafone sa-ti rezerve numarul care se intoarce la origine si gata!
qvo vadis
7th September 2009, 15:27
CITAT (rekul05 @ 7th September 2009, 16:23)

Ce o fi asa complicat?
Daca reziliezi la Orange, numarul de abonat se va intoarce in mod automat la origine, adica Vodafone, fiindca asa reglementeaza autoritatea nationala pentru comunicatii.
In tot acest timp le ceri celor de la Vodafone sa-ti rezerve numarul care se intoarce la origine si gata!
Precizez ca am incercat si pe cand eram sub contract cu Orange, si dupa ce am reziliat abonamentul cu Orange, trecand pe prepay Orange. M-am gandit ca le va fi mai facila portarea de pe cartela, daca de pe abonament sub contract nu s-a putut. Dar nici asa nu merge....
todoran13
7th September 2009, 15:32
Si eu am avut niste "meciuri" cu cei de la Vodafone din Deva. Sunt "pe langa" multe lucruri... in fine... suna la *222 de pe un nr de Vodafone sau la 0372022222 de pe orice alt numar si sigur cineva te va lamuri cineva ce si cum. Se poate sa portezi inapoi un numar de telefon!
qvo vadis
7th September 2009, 15:40
CITAT (todoran13 @ 7th September 2009, 16:32)

Si eu am avut niste "meciuri" cu cei de la Vodafone din Deva. Sunt "pe langa" multe lucruri... in fine... suna la *222 de pe un nr de Vodafone sau la 0372022222 de pe orice alt numar si sigur cineva te va lamuri cineva ce si cum. Se poate sa portezi inapoi un numar de telefon!
Mi-am cumparat cartela Vodafone special sa vorbesc cu cei de la *222. Mi-a spus ca ei nu se ocupa cu portari, si ca trebuie sa ma prezint la reprezentanta. Ce a putut operatoarea sa faca este numai sa verifice daca exista cerere de portare din partea mea. Normal ca nu exista din moment ce angajatii de la reprezentanta nu puteau duce la final aplicatia...
d1ab0l33k
9th September 2009, 02:20
Fiind client prepaid este foarte simplu sa te portezi pe vodafone chiar daca ai mai avut portari in trecut! Este exact aceeasi procedura, nu au nevoie decat de o copie dupa C.I. si de o amarata de serie!
Singura chestie la care trebuie sa ai grija... sa nu te afli in perioada de gratie.
onlyone
9th September 2009, 02:39
CITAT (qvo vadis @ 7th September 2009, 16:27)

Precizez ca am incercat si pe cand eram sub contract cu Orange, si dupa ce am reziliat abonamentul cu Orange, trecand pe prepay Orange. M-am gandit ca le va fi mai facila portarea de pe cartela, daca de pe abonament sub contract nu s-a putut. Dar nici asa nu merge....
cat te-a costat rezilierea orange?
qvo vadis
9th September 2009, 09:36
d1ab0l33k, sunt in perioada activa.
onlyone, am platit anticipat abonamentul pentru lunile ramase pana la incheierea perioadei contractuale.
domnul_ionescu
9th September 2009, 09:56
Eventual trebuie să faci ceva reclamații, ANRC-ul sau cum îi zice garantează portarea.
qvo vadis
9th September 2009, 21:03
Au reusit cei de la Vodafone sa-i dea de cap pana la urma. A fost o problema tehnica. Urmeaza ca dupa doua saptamani, daca totul merge bine, sa-mi fie portat numarul in retea.