Mihai15
7th September 2009, 11:16
Cum as putea sa fac ca situl meu sa apara pe prima pagina de pe google la un keyword?
ce trebuie sa fac?
Metode..
msmihai
7th September 2009, 14:45
cea mai simpla varianta ar fi sa iei un cuvant pentru care google nu intoarce niciun rezultat ( un cuvant inventat de tine ) si sa faci o pagina cu cuvantul ala.
stiandan
8th September 2009, 10:38
CITAT (Mihai15 @ 7th September 2009, 12:16)

Cum as putea sa fac ca situl meu sa apara pe prima pagina de pe google la un keyword?
ce trebuie sa fac?
Metode..
SEO
Metode ? Depinde de keyword, de piata/nisa de piata/concurenta.
In mare:
a. inscriere in directoare
b. articole cu link/link-uri catre site
c. link exchange (nu prea are rezultate decat cu site-uri din aceeasi piata/nisa de piata si cu PR mai mare decat al site-ului tau, preferabil 3 cel putin)
P.S: @msmihai daca vroiai sa pari inteligent mai bine iti tinea-i gandurile pentru tine. Tacerea e de aur, in genere.
sgard
8th September 2009, 17:26

ce trebuie sa fac?
Metode..
Depinde ce cuvant cheie vrei. cu "asdfjkshadkfj" ajungi usor dar cu "notebook" e mai complicat
eradu
27th September 2009, 18:19

ce trebuie sa fac?
Metode..
Mai nu se mai intreaba asa ceva pe un forum pt ca s-a raspuns de mii de ori la intrebari de genu asta si nu mai are nimeni timp de pierdut cu noobi ca tine,
pune mana si citeste seo daca vrei sa-nveti, poti incepe cu forumul asta, o sa-ti gasesti raspunsurile la toate intrebarile