bulldogul francez

AresGod

Salutari,

Sper sa devin si eu in curand un posesor de Bulldog Francez si vreau sa apelez la voi pentru cateva informatii.

Ma intereseaza cateva detalii despre temperamentul acestei rase si despre achizitionare.

Despre temperament: caut un catel care sa fie linistit si calm si sa nu sufere de hiper activitate smile.gif; este bulldogul francez asa, ce-mi puteti spune despre felul lui de a fi?

Acum despre achizitie: eu sunt din Bucuresti dar sunt dispus sa ma deplasez oriunde pe o raza de 250-300km pentru un puiut de bulldog francez.
Nu ma intereseaza acte (adica parintii sa fi mers pe la competitii, etc) ci ma intereseaza ca parintii sa fie sanatosi.
Unde as putea gasi un astfel de pui ?

Apoi va mai intreb despre pret, care este un pret corect pentru ce caut?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri,
Daniel
mngx
sal. pai din cate stiu despre aceasta superba rasa canina, sunt foarte jucausi dar au si momente lungi de lenevie. pretul unui pui este cam piperat, cateva sute de euro. De cand imi doresc un astfel de caine dar inca nu am strans inca banii necesari. daca iti iei unul sa-l stapanesti sanatos. pa

AresGod
CITAT (mngx @ 7th September 2009, 13:23) *
sal. .... pa

Multumesc pentru raspuns smile.gif
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.