QWYqwy
7th September 2009, 09:48
Recent mi-am cumparat un aparat pe film. Problema pe care o am este unde sa scanez filmul in Cluj (pt postare pe net). Am auzit de cateva locuri, dar nu stiu care este calitatea. Daca isi scaneaza cineva filmele in cj...m-ar interesa unde, cu cat...si daca ar putea pune o monstra ca sa imi fac o idee de calitatea scanului. Am citit ca sunt scanari cu 6 lei tot filmul...si cu 0.5 pe cadru...cat de mare este diferenta de calitate intre ele?
spider_zero_sapte
7th September 2009, 10:39
CITAT (QWYqwy @ 7th September 2009, 10:48)

Recent mi-am cumparat un aparat pe film. Problema pe care o am este unde sa scanez filmul in Cluj (pt postare pe net). Am auzit de cateva locuri, dar nu stiu care este calitatea. Daca isi scaneaza cineva filmele in cj...m-ar interesa unde, cu cat...si daca ar putea pune o monstra ca sa imi fac o idee de calitatea scanului. Am citit ca sunt scanari cu 6 lei tot filmul...si cu 0.5 pe cadru...cat de mare este diferenta de calitate intre ele?
Nu ai vrea sa-ti cumperi un scaner care scaneaza si negative ?
QWYqwy
7th September 2009, 10:45
CITAT (spider_zero_sapte @ 7th September 2009, 11:39)

Nu ai vrea sa-ti cumperi un scaner care scaneaza si negative ?
In principal fac poze cu digitalul, pe film planuiesc sa fac doar o rola, pe luna...deci nu merita investitia...
montecarlo
7th September 2009, 12:36
Din cate stiu Sooters are magazine/laburi si-n Cluj Napoca (in Oradea eu la ei scanam - 6 Mpx si costa 10 lei rola de 36 pozitii ).
Altfel vezi pe la, laburi foto si intraba-i nu cati megapixeli are imaginea finala ci latimea/inaltime in pixeli 
Bafta.