duculeana
6th September 2009, 09:44
Acum cativa ani se anunta cu surle si trambite aparitia noului gen de radio pentru telefoanele Nokia: Visual Radio. Ba chiar exista pana anul trecut si o pagina oficiala, unde puteam vedea tarile care foloseau acest serviciu (putine la numar). Toate telefoanele din actuala generatie Nokia au inclus la radio si Visual Radio, insa intre timp se pare ca s-a renuntat la acest serviciu. Intrebarea e: atunci de ce se mai fabrica telefoane cu aceasta functie inclusa?
Dadusem fara sa vreau peste sigla Visual Radio in telefonul meu dupa ce am activat aceasta functie mai demult. Insa acum nu mai pot da de ea nicicum.
Serviciul ar fi trebuit sa functioneze ceva de genul radio interactiv, cu intrebari si raspunsuri sau parerile ascultatorilor prin SMS.
Oare va mai reveni Nokia vreodata la implementarea si dezvoltarea acestui serviciu?
Dheus
6th September 2009, 19:37
CITAT (duculeana @ 6th September 2009, 10:44)

Serviciul ar fi trebuit sa functioneze ceva de genul radio interactiv, cu intrebari si raspunsuri sau parerile ascultatorilor prin SMS.
Oare va mai reveni Nokia vreodata la implementarea si dezvoltarea acestui serviciu?
Si de ce sa pui intrebarile pe SMS, cand poti suna, sau poti trimite mail?
Acest serviciu mi se pare inutil, si cam nefolosit. Este buna ideea in tari care chiar au sistemul, dar si acolo nu sunt destui care sa vrea asa ceva.
Si daca il pastreaza si daca nu, tot nu va fi nimeni afectat.
duculeana
21st September 2009, 11:08
CITAT (Dheus @ 6th September 2009, 20:37)

Si de ce sa pui intrebarile pe SMS, cand poti suna, sau poti trimite mail?
Acest serviciu mi se pare inutil, si cam nefolosit. Este buna ideea in tari care chiar au sistemul, dar si acolo nu sunt destui care sa vrea asa ceva.
Si daca il pastreaza si daca nu, tot nu va fi nimeni afectat.
Pai la fel as putea zice si eu despre radioul prin internet pe telefonul mobil, ca e inutil in conditiile in care deja telefoanele au radio inclus. Ori Nokia are deja serviciul Nokia Internet Radio, la care nu a renuntat cum a facut cu Visual Radio despre care vorbim. Pe acesta nici n-a apucat bine sa-l implementeze si sa-l faca cunoscut, ca l-a si desfiintat...mi se pare o dovada de neseriozitate