crawl rate faster

ezramod

salut, Mi-am schimbat permalink-ul la site si acum in google imi arata erroarea 404 Not Found, ceva normal, am cerut celor de la google sa stearga cache-ul , abia acum 5 ore am primit confirmarea ca mi l-au sters, dar erorile in crawler toto exista, ce imi recomandati sa fac sa mai astept sau sa dau crawler rate - FASTER ?
stiandan
CITAT (ezramod @ 4th September 2009, 19:08) *
salut, Mi-am schimbat permalink-ul la site si acum in google imi arata erroarea 404 Not Found, ceva normal, am cerut celor de la google sa stearga cache-ul , abia acum 5 ore am primit confirmarea ca mi l-au sters, dar erorile in crawler toto exista, ce imi recomandati sa fac sa mai astept sau sa dau crawler rate - FASTER ?

Crawl rate in general e stabilit de google. Normal ca pentru un site care este actualizat de 2-3 ori pe zi, crawl rate-ul va fi "fast".
Daca site-ul e pe platforma Wordpress iti recomand sa incerci cu cateva servicii de ping (altele decat cele default).

De ce nu faci un redirect 301 ?
Sau pur si simplu in loc de 404 ii dai un redirect catre index prin htaccess.

Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificatã a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.