Ce ne plamadeste cofetarul ?

Palton

Sorin Ovidiu Vantu,omul de afaceri care pe vremea impuscatului a terminat liceul economic,devine cofetar prin excelenta,dar nici asta nu mai poate practica,intrucat primeste o condamnare de doi ani,pentru furt din gestiune/delapidare.Acum,soarta romanilor si a romaniei sta in mainile unui fost cofetar,care unit cu Dan Voiculescu,un alt tzepar cu care in 1990 m-am trezit la usa me-a impreuna cu un oarecare Marincat Vasile speriat nestiind incotro s-o ia.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...lor-cu-Basescu/
Pe vremea impuscatului,Dan Voiculescu a fost director acestui off-shore in Cipru
CITAT
Alte interese ale omului de afaceri sunt neclare, acesta preferand sa isi conduca afacerile prin interpusi, cu ajutorul off-shore-urilor aflate in Cipru.
anknic
mama...ii e frica rau lui matroz ca pica...

Palton
CITAT (anknic @ 4th September 2009, 13:43) *
mama...ii e frica rau lui matroz ca pica...

Lu` matalotu nu-i teama,nu are de ce,le e teama altora sa nu castige din nou presedintia.
edy_wheazel
CITAT (Palton @ 4th September 2009, 17:58) *
Acum,soarta romanilor si a romaniei sta in mainile unui fost cofetar

Explica-mi si mie cum sta natia in mainile lui Vantu.
Dihorul Razboinic
CITAT (Palton @ 4th September 2009, 18:55) *
Lu` matalotu nu-i teama,nu are de ce,le e teama altora sa nu castige din nou presedintia.

Exact, pentru că o să-i condamne pe cei care au distrus economia, o să-i găsească și o să-i judece pe cei care au tras în popor în 1989, o să extindă UE până la Pacific, o să facă pace în Palestina, Columbia și Africa de Sud, o să pună bazele primului imperiu galactic uman și, firește, o să trăim bine, nu-i așa?
Palton
CITAT (edy_wheazel @ 4th September 2009, 14:31) *
Explica-mi si mie cum sta natia in mainile lui Vantu.

Nu sta la panda dupa colt,explica-ti,dovezi exista.

CITAT (Dihorul Razboinic @ 4th September 2009, 14:37) *
Exact, pentru că o să-i condamne pe cei care au distrus economia, o să-i găsească și o să-i judece pe cei care au tras în popor în 1989, o să extindă UE până la Pacific, o să facă pace în Palestina, Columbia și Africa de Sud, o să pună bazele primului imperiu galactic uman și, firește, o să trăim bine, nu-i așa?

Toti anti basescu,ori daca vrei,mafia care a jefuit Romania,isi apara interesele prin jigniri si mistouri de doi lei.Continuati bajeti,asta-i in favoarea marinarului.
edy_wheazel
CITAT (Palton @ 4th September 2009, 19:50) *
Nu sta la panda dupa colt,explica-ti,dovezi exista.

M-ai lamurit de m-am umplut de respect...
Ce legatura are statu' la colt cu "natia in mainile lui"?
Ce dovezi?

Delano
CITAT (edy_wheazel @ 4th September 2009, 19:52) *
Ce legatura are statu' la colt cu "natia in mainile lui"?
Ce dovezi?

Pupinbaseii grohaie de oftica pentru ca Vantu' nu le mai bate in panze. Unii sunt ofticati ca n-au si ei o televiziune, dar ce sa faci, daca sunt ocupati doar sa faca smenuri cu statul.
Dihorul Razboinic
CITAT (Palton @ 4th September 2009, 19:50) *
Toti anti basescu,ori daca vrei,mafia care a jefuit Romania,isi apara interesele prin jigniri si mistouri de doi lei.Continuati bajeti,asta-i in favoarea marinarului.

Copile, eu am votat băsescul. L-am votat de mi s-a acrit. Așa că nu-mi da mie lecții de demagogie.
Palton

CITAT (Dihorul Razboinic @ 4th September 2009, 17:27) *
Copile, eu am votat băsescul. L-am votat de mi s-a acrit. Așa că nu-mi da mie lecții de demagogie.

La vremea lu Petru Groza,nu aveam varsta de vot,apoi,de la Dej si pana la Iliescu,nu prea am avut cum sa votez.Cand am avut drept liber la vot,ne-a furat gasca lu Iliescu voturile.Iliescu a plimbat cu el prin toata tara cateva zeci de mii de securisti si fosti comunisti convinsi,ce faceau alai prin toate orasele facandui pe oameni sa creada ca multimea ii cu el.

ciureanuc
CITAT (Palton @ 7th September 2009, 00:02) *
La vremea lu Petru Groza,nu aveam varsta de vot,apoi,de la Dej si pana la Iliescu,nu prea am avut cum sa votez.Cand am avut drept liber la vot,ne-a furat gasca lu Iliescu voturile.Iliescu a plimbat cu el prin toata tara cateva zeci de mii de securisti si fosti comunisti convinsi,ce faceau alai prin toate orasele facandui pe oameni sa creada ca multimea ii cu el.

asa... si?

edit: stai, tu esti ala de s-a inscris saptamana trecuta pe forum, cu topicuri deschise despre cat de tare e basescu. LOL
alopia
CITAT (Dihorul Razboinic @ 4th September 2009, 22:27) *

coolspeak.gif

bestial
quantico2708
uite un thread interesant ne-inchis inca de moderatorii softpedia ....bine ca cel cu partidul piratilor s`a inchis mad2.gif

asta nu e democratie
tictacseb
CITAT (quantico2708 @ 8th September 2009, 08:22) *
uite un thread interesant ne-inchis inca de moderatorii softpedia ....bine ca cel cu partidul piratilor s`a inchis mad2.gif

asta nu e democratie

nu, nu e democratie e dictatura, dictatura matrozului, care pune tara sub teroare de 4 ani de zile, de abia mai avem opozitie, mai ales la tembelizor si in ziare laugh.gif

de la pnl citire bineinteles sleep.gif
golanski
CITAT (Palton @ 4th September 2009, 16:58) *
Sorin Ovidiu Vantu,omul de afaceri care pe vremea impuscatului a terminat liceul economic,devine cofetar prin excelenta,dar nici asta nu mai poate practica,intrucat primeste o condamnare de doi ani,pentru furt din gestiune/delapidare.Acum,soarta romanilor si a romaniei sta in mainile unui fost cofetar,care unit cu Dan Voiculescu,un alt tzepar cu care in 1990 m-am trezit la usa me-a impreuna cu un oarecare Marincat Vasile speriat nestiind incotro s-o ia.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol...lor-cu-Basescu/
Pe vremea impuscatului,Dan Voiculescu a fost director acestui off-shore in Cipru

Paltoane tata, daca varanul a venit la usa ta in 90, insemna ca erai scula pe vremea aia ! Ce-ai facut de te-au reciclat, si te-au pus sa scrii pe SF cot la cot cu amaratii de noi ?
Vezi ca mai inca lacune serioase la scris laugh.gif
fanariotul
Va dati seama cum le palpita vena astora de teapa lui palton, edrin & stuff cand aud ceva rau de Baselu ?! biggrin.gif
Imperathor
Noroc ca nu se aude prea des... dj.gif
fanariotul
CITAT (Imperathor @ 8th September 2009, 14:27) *
Noroc ca nu se aude prea des... dj.gif

Nu te baza pe asta. wink.gif Si asa in partidul ala viata e naspa; cand Baselu a fost suspendat, Muk Cel Mic s-a operat de suparare. biggrin.gif
trejo67
CITAT (Palton @ 7th September 2009, 00:02) *

Paltoane tataie, esti pensionar bre? laugh.gif
Reclama
In curand... autoevolution.ro

Teste, stiri, ghiduri, jurnale, forum si multe altele!
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.