duma01
3rd September 2009, 21:56
Buna an si eu o intrebare miam cumparat o masina inmatriculata in italia cu tot cu nr italiene si iam facut RAR in fine cei de la RAR mi-au eliberat si cartea ITP am toate actele in regula,numai cand mam dus sa platesc taxa cei de la primarie nu mi-au luat actele si mi sa zis ca nu am dovada radierii,in schimb eu nu am mai dat de proprietarul de la care am cumparat masina.PUTET SA-MI DATI SI MIE UN SFAT CE TREBUIE SA FAC?Eu ma gandesc ca cei de la primarie daca imi luau actele ele ori cum ajungeau l politie,si din cate am auzit eu polita trimite numerele si tote actele italiene inapoi in italia.VA ROG LAMURITI-MA SI PE MINE CU TREABA ACEASTA?Taxa dubla depaseste 2000 de euro nu stiti cand va binevoi guvernul sa o scoata sau sa o micsoreze?Multumesc anticipat!
Aligatz1989
4th September 2009, 00:52
nu cred ca se poate fara sa dai de resprectivul fost propietar... nu stiu cum e sistemul in italia dar la noi daca nu ai dovada de radiere fiscala(stampila de la circa fiscala) nu o poti inmatricula... motivul poate fi acela ca vanzatorul nu are platit impozitul. Cel mai bine postezi in sectiunea LEGIS a acestui forum... te ajuta mai mult baietii de acolo, daca se poate.