Snow Leopard pe PC

paulierco

Fiind ultimul apărut de la Apple a reușit careva să-l pună? mă tot confrunt de cateva zile cu ceva probleme la el și am zis că poate găsesc ajutor aici. Observ că e cam moartă treaba p-aici...

Motherboard: EP35C-DS3R

CPU: 2,6 E7300
Memorie: 4GB 1066mhz
Placa Video: 9800GT 512.
Centris
QUOTE (paulierco @ 3rd September 2009, 21:49) *
Fiind ultimul apărut de la Apple a reușit careva să-l pună? mă tot confrunt de cateva zile cu ceva probleme la el și am zis că poate găsesc ajutor aici. Observ că e cam moartă treaba p-aici...

Motherboard: EP35C-DS3R

CPU: 2,6 E7300
Memorie: 4GB 1066mhz
Placa Video: 9800GT 512.

daca n-ai efix, nu se poate pentru ca nimeni nu a modificat inca snow leopard pentru PC

proxxxy
putina rabdare, curand vor aparea distro-uri bazate pe snow leopard.
bogdanw
CITAT (paulierco @ 3rd September 2009, 21:49) *
Fiind ultimul apărut de la Apple a reușit careva să-l pună? mă tot confrunt de cateva zile cu ceva probleme la el și am zis că poate găsesc ajutor aici...Motherboard: EP35C-DS3R, CPU: 2,6 E7300, Memorie: 4GB 1066mhz, Placa Video: 9800GT 512.

Cu ce probleme te confrunți? La specificațiile astea ar trebui să funcționeze fără probleme.
CITAT (Centris @ 3rd September 2009, 22:52) *
daca n-ai efix, nu se poate pentru ca nimeni nu a modificat inca snow leopard pentru PC

Au apărut chiar înainte de lansarea oficială (bazate de Golden Master). Se poate instala și fără efix.
paulierco
Dacă dau link pe demonoid nu e bine, sper sa fie bine daca dau un nume. "Snow OS X V3.5 for PC" .
Am incercat asta, e facuta de ceva rusi, ceva site rusesc+torrent. Nu ma intereseaza.

Dupa ce intra, dupa ce formatezi disku sa instalezi sistemul, tre' sa faci DSDT-ul din Terminal. Totul merge foarte bine, merge. Am Leopard Snow 10.6 pe propriul PC fara alte modificari, USB boot, Vanilla, etc...

Problema e ca nu am sunet si nu reusesc nicicum sa-l fac...

Am impresia ca degeaba pun noul DSDT.aml in /Extra/ si kext in Extra/Extensions, fac premisiunile, alea alea ca tot nu le citeste, ca si cum nu le-as fi pus. Ma doare faptul ca fara absolut nimic, merge restul perfect, daca as avea sunet ar fi perfect. Am zis incerc azi-maine sa fac metoda mai "grea" cu bootare de pe usb Stick sau usb hdd.

am un stick de 16gb si un hdd extern de 120. Maine primesc 2 DVD-uri Dual-Layer si tot ii dau cumva de cap. Am scris aici deorece am crezut ca cineva mai are probleme, a mai incercat sau poate vine cu alte idei.
lex404
unetul il faci separat. cred ca merg si patch-urile vechi. m-am jucat si eu in trecut cu osx86 pe laptopul meu, dar n-aveam wireless. le-am testat pe toate distrourile..si nimic. sunetul mil faceam eu separat la fiecare.
intr-un final, am ajuns la concluzia ca nu se merita biggrin.gif
paulierco
CITAT (lex404 @ 4th September 2009, 02:20) *
unetul il faci separat. cred ca merg si patch-urile vechi. m-am jucat si eu in trecut cu osx86 pe laptopul meu, dar n-aveam wireless. le-am testat pe toate distrourile..si nimic. sunetul mil faceam eu separat la fiecare.
intr-un final, am ajuns la concluzia ca nu se merita biggrin.gif

Cum faci sunetul si de ce nu merita?

bogdanw
CITAT (paulierco @ 4th September 2009, 11:41) *
Cum faci sunetul si de ce nu merita?

Ai încercat Voodoohda?
lex404
eu aveam un patch special pentru placa mea. cauta pentru placa ta de baza.
nu se merita din cauza ca, la placa video n-o sa ai numarul de frame-uri (eu pe laptop am exact aceiasi placa ca me macbook-ul anterior...deci eu le aveam biggrin.gif x3100 )

daca vrei cu adevarat, i-ati un macbook.
eu m-am uitat pe ebay si unt niste preturi foarte bune la ele!!! (vreo 700 USD)
andrystefan

Exista Vreun mac OS care sa mearga pe PC , cu Intel ?
lex404
toate de la 10.5 merg cu intel...
paulierco
CITAT (lex404 @ 4th September 2009, 13:34) *
toate de la 10.5 merg cu intel...

si totusi placa video la ce o folosesc asa tare? filmele merg, jocuri nu vreau pe el deoarece folosesc un dual-boot cu win7. e mai stabil, mai tzapan asa ca si rapiditate, etc.
cosminst
Luati de aici, testat si merge biggrin.gif
http://lifehacker.com/5351485/how-to-build...start-to-finish
paulierco
CITAT (cosminst @ 10th September 2009, 16:07) *

N-am timp, o sa incerc...
Aceasta este o versiune simplificată a paginii originale. Pentru a vizita versiunea originala click aici.